Pewarna rambut dalam warna abu gelap coklat: bagaimana untuk mencapai nada sempurna? | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Pewarna rambut dalam warna abu gelap coklat: bagaimana untuk mencapai nada sempurna?

Sesetengah gadis percaya bahawa jika anda menukar warna rambut anda, maka kehidupan juga akan berubah secara dramatik. Benar atau tidak, sukar untuk menilai. Tetapi hakikat bahawa semakin banyak keindahan “tukul” naungan semula jadi rambut, mengubahnya menjadi ashy berambut gelap – itu pasti.

Warna rambut ini kini dalam fesyen, walaupun ia tidak wujud, dan anda boleh mencapai nada yang dikehendaki hanya dengan bantuan cat. Tetapi sebelum membuat perubahan dramatik dalam rupa, ada baiknya untuk berfikir sama ada ia akan sesuai dengan anda.

Siapa yang patut membeli pewarna rambut «abu coklat gelap»?

Sudah tentu, apabila ada warna rambut dalam fesyen, setiap wanita yang menganggap dirinya kecantikan yang bergaya mahu mempunyai warna rambut yang popular. Sayang sekali bahawa wanita tidak selalu memikirkan sama ada nada warna ini atau ini sesuai dengan mereka.

Lagipun, alat yang salah boleh memainkan jenaka yang kejam: jangan menghiasi rupa, tetapi berikan orang itu ungkapan yang menyakitkan. Dan pewarna rambut untuk warna coklat gelap tidak terkecuali, oleh itu, sebelum prosedur, anda perlu berfikir dengan teliti.

Tetapi ada juga wanita-wanita sedemikian, warna-warna kunci berwarna gelap akan mendekati tanpa syarat:

Pewarna rambut dalam warna abu gelap coklat: bagaimana untuk mencapai nada sempurna?
 • “Musim panas” Ladies. Iaitu, keindahan dengan rambut pirang, mata dan kulit;
 • seorang gadis yang wajahnya tidak mempunyai kecacatan dan kecacatan kecil, sebagai contoh, jerawat atau tahi lalat. Jika epidermis di muka jauh dari ideal, maka warna baru kepala mendengar hanya menekankan ketidaksempurnaan, menjadikannya lebih kelihatan;
 • keindahan yang tidak mempunyai russet atau pigmen merah di dalam kunci. Malangnya, dari kekunci chestnut tidak membuat ashy berwarna coklat gelap. Oleh itu, jangan percubaan sedemikian, tiada apa yang baik akan keluar, hanya anda akan merosakkan rambut anda;
 • wanita berambut pucat. Fakta bahawa wanita abu nada terlalu terencat benar-benar menentang, ia akan hilang, kelihatan pucat dan membosankan.

Jika anda membuat kesimpulan dari semua yang ditulis di atas, maka ketika memilih warna rambut, anda harus memperhatikan jenis anda. Cat dengan pasang ashy, sesungguhnya, dengan mana-mana yang lain, tidak sesuai untuk semua orang. Oleh itu, sangat penting untuk memilih nada warna anda sendiri, kerana ini adalah disyorkan untuk berunding dengan pendandan rambut berpengalaman.

Bagaimana untuk mencapai warna rambut yang ideal?

Dapatkannya “Betul” bayangan rambut di rumah – itu bukan perkara yang paling mudah dan jika anda tidak mempunyai pengalaman pewarnaan rambut, lebih baik untuk tidak bereksperimen, tetapi beralih kepada seorang profesional.

Jika, atas sebab tertentu, anda tidak boleh pergi ke salon dan ingin menguasai teknik rumah itu, kemudian gunakan petua berikut untuk mendapatkan “abu” dari naungan yang dikehendaki:

Pewarna rambut dalam warna abu gelap coklat: bagaimana untuk mencapai nada sempurna?
 • supaya nada itu menjadi seragam dan cantik, anda perlu meringankan rambut anda, tidak kira sama ada ia gelap atau cahaya;
 • Ideal jika cat untuk prosedur dipilih bersamaan dengan penjual-perunding kedai profesional. Kerana tidak mustahil untuk menjawab secara terang-terangan persoalan warna apa yang sesuai untuk mencipta rambut berambut gelap dengan warna ashy. Ia semua bergantung pada struktur cincin, apa yang anda gunakan sebelum prosedur, apa warna rambut semula jadi, dan sebagainya. Agar tidak salah mengira dengan warna dan tegas cat, seseorang harus merujuk kepada penjual sebelum membeli;
 • Sekiranya anda tidak pasti jika bayangan produk yang anda pilih, jangan gunakannya dengan segera ke seluruh kepala, cuba warna pada helai yang berasingan. Jika hasilnya sesuai, maka anda boleh mula melukis semua rambut;
 • bahawa pada cahaya rambut satu teduh baru terletak sama rata dan kelihatan semula jadi, anda boleh menambah 3% hidrogen oksida ke cat 2 kali lebih daripada yang ditunjukkan pada pakej. Manipulasi ini akan meringankan rambut dan membolehkan pewarna menembusi struktur kunci lebih baik;
 • bagi pemilik rambut keriting gelap, perubahan warna akan menjadi prosedur yang tidak berguna, wanita tersebut perlu melakukan pembasuhan, dan kemudian melakukan pewarnaan. Jika tidak, pewarna rambut tidak akan menjadikan mereka gelap-coklat tanpa kemerahan dan lain-lain kesan yang tidak menyenangkan;
 • jika selepas prosedur yang anda notis pada rambut anda tidak ashy, tetapi aliran keluar kehijauan, maka kemungkinan besar, cat tidak mempunyai pigmen ungu. Dalam kes ini, disyorkan untuk membeli syampu syampu violet dan menggunakannya dua kali seminggu. Jadi kepala rambut anda akan kelihatan lebih semula jadi;
 • wanita yang suka menggunakan henna untuk melukis, menukar warna menjadi ashy berambut gelap tidak berbaloi. Teduh akan berbaring tidak sekata, dengan bintik-bintik dan kelihatan seperti anda tidak akan dipersiapkan dengan baik.

Seperti yang anda dapat lihat, lukisan bebas rambut di dalam teduhan seperti itu tidak mudah, jadi penyelesaian yang paling masuk akal adalah mengunjungi salon kecantikan di mana tuan yang berpengalaman akan membantu menjadikan teduhan sempurna.

Bagaimana untuk menambah imej baru?

Mereka wanita yang ingin kelihatan harmonis dengan warna rambut baru, adalah penting untuk memikirkan keseluruhan imej anda hingga terperinci yang paling kecil.

Makeup dengan warna rambut ini harus mempunyai warna yang sejuk. Untuk bibir pilih warna karang cahaya atau merah jambu. Adalah penting bahawa mereka tidak begitu menonjol. Beri keutamaan kepada warna warna ungu, biru, biru atau kelabu. Daripada warna-warna hangat, sebagai contoh, merah jambu dan coklat, perlu ditinggalkan.

Untuk eyeliner, memberi pilihan kepada pensil warna hitam dan perak. Blush dibenarkan dengan warna merah jambu, mereka juga menggariskan ashyness curl.

Pakaian dengan warna rambut baru, pilih pelbagai pastel: merah jambu, pudina, dll. Tetapi dari pakaian hitam menolak, mereka akan memberikan pucat yang berlebihan.

Tidak kira bagaimana ini bergaya atau warna rambut, jangan tergesa-gesa untuk dicat kecuali anda pasti bahawa imej baru akan sesuai dengan anda. Eksperimen adalah, tentu saja, baik, tetapi lebih penting untuk merasa yakin dengan nada baru ringlets. Jadi berfikir seratus kali sebelum melakukan prosedur. Semoga berjaya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

76 − 67 =

Adblock
detector