Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian | pangudownloads.com
Kecantikan dan kesihatan

Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian

Mengenai senyuman salji putih yang indah, ramai orang bermimpi, kerana tidak semuanya secara semula jadi mendapat gigi putih sempurna. Ada yang cuba memulihkannya dengan ubat gigi khas dan menggunakan berus penggilap khas, yang lain meminta bantuan daripada doktor gigi untuk sekurang-kurangnya menukar senyuman mereka dan menjadikannya berseri. Ternyata terdapat satu lagi kaedah pelunturan enamel, yang memungkinkan untuk menjadi pemilik "senyuman Hollywood" dalam hitungan menit di rumah. Nama penyembuhan keajaiban ini adalah Cat gigi cat gigi.

Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian

Untuk menggunakan alat ini untuk mengubah senyuman dengan segera, ramai artis menggunakan senyuman salji putih untuk masa konsert, resepsi atau acara umum lain yang memerlukan pertunjukan penampilan mereka di khalayak ramai. Cat yang boleh digantikan Cat Perawatan dan semasa penggambaran

untuk filem, klip dan pengiklanan, kerana penonton harus melihat dari skrin hanya pelakon yang cantik dengan senyuman yang sihat berseri.

Bagaimana ia berfungsi?

Pada masa ini, prosedur untuk pemutihan gigi dengan bantuan Cat Pergigian yang istimewa dianggap paling berkesan, walaupun sementara, cara cepat mengubah senyuman. Hasil daripada menggunakan cat ini akan menjadi kesan seketika dari transformasi, senyuman akan menjadi sekurang-kurangnya 10 warna.

Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian

Selepas memohon kepada permukaan pernis gigi mencipta salutan yang sangat tahan lama yang tidak boleh dibezakan dari enamel sebenar. Alat ini sempurna cat semua tampalan yang tersedia, mana-mana mahkota, gigi palsu dan seramik.

Dan tidak ada keperluan untuk menggilap ubat gigi cat, ia kelihatan hebat dalam bentuk semulajadi dan tidak memerlukan penjagaan tambahan.

Cat Pergigian adalah sangat tahan lama, ia dapat menahan makanan dan minuman sekurang-kurangnya satu hari. Jika dikehendaki, pada penghujung hari, anda boleh dengan mudah mengeluarkannya dengan berus. Satu botol Cat Pergigian, secara purata, cukup untuk 50 senyuman Hollywood.

Cat untuk pemutihan enamel sementara dengan mudah boleh digunakan di rumah. Ia adalah sangat mudah untuk memohon produk, oleh itu, apa-apa penyemburan cat dengan berus gigi berus khas termasuk dalam kit dikecualikan.

Adakah selamat?

Pengeluar cat putih untuk gigi Gigi Cat memastikan pembeli bahawa alat ini benar-benar selamat dan tidak membahayakan gigi atau membran mukus mulut, walaupun terdapat semburan cat yang tidak disengajakan. Di samping itu, ubat ini menghalang perkembangan karies dan mempunyai sifat bakteria.

Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian

Selain itu, salah satu komponen alat ini - titanium dioksida (Titanium Dioksida) dengan penggunaan berulang dapat mencerahkan enamel semula jadi dengan 2-3 nada.

Dalam lakuer gigi profesional untuk gigi tidak ada peroksida hidrogen, aseton atau komponen berbahaya yang lain. Ia terdiri daripada bahan semulajadi dan oleh itu benar-benar selamat digunakan!

Adakah terdapat cat bagi gigi yang akan bertahan lebih lama?

Malangnya, tidak. Pada masa ini - ini adalah yang paling "Bermain lama" pilihan. Untuk menjaga keputihan lebih lama akan membantu hanya hirisan gigi.

Adalah penting untuk mengetahui!

Setiap orang yang ingin membuat senyuman salji putih sebelum menggunakan pemutihan Cat Pergigian mesti mengetahui apa yang sebenarnya membawa kepada gelap atau menguning enamel. Ia mungkin berlaku bahawa anda secara semula jadi dapat meringankan senyuman anda.

Oleh itu, penyebab yang paling biasa bagi kegelapan gigi gigi ialah:

Senyum Hollywood selama beberapa minit dengan cat gigi Cat Pergigian
  • sering menggunakan minuman seperti teh, kopi, pepsi-cola, jus buah-buahan gelap;
  • Merokok, dan sebagai akibat pemendapan karang;
  • trauma kepada gigi dan masuk ke dalam tisu darah mereka;
  • penyakit rongga mulut dan penyakit kronik sistemik.

Juga kerap eel enamel adalah semulajadi, kerana, seperti yang anda ketahui, terdapat banyak warna warna yang sama, termasuk putih. Dalam kes ini, gincu terpilih yang betul akan memvisualkan gigi secara terang-terangan.

Satu lagi cara untuk memutihkan gigi anda adalah untuk membersihkan permukaan mereka dengan soda baking konvensional. Anda boleh menggilap gigi anda dengan gigi hanya sekali seminggu. Anda juga boleh membilas rongga mulut dengan hidrogen peroksida dicairkan 1: 1 dengan air, tetapi tidak lebih kerap daripada sekali dalam 10 hari.

Sekarang anda tahu apa rahsia itu "Senyuman Hollywood". Kebanyakan bintang mempunyai gigi yang sama "Semulajadi" seperti hidung yang kemas, patung 5 saiz "Secara semula jadi"  dan muka licin tanpa kedut.

Untuk cepat membuat senyuman Hollywood yang mempesonakan dan membuat impian menjadi kenyataan, tidak cukup untuk menggunakan pewarna ini untuk pemutihan gigi. Kita masih perlu mengurus ubat ajaib ini. Oleh itu, perlu membersihkan kebersihan mulut setiap hari dengan betul dan menyeluruh, dengan menggunakan kualiti gigi palsu.

Nah, sudah tentu, anda perlu melawat doktor gigi dengan kerap dan dalam masa untuk merawat gigi yang sakit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

32 − 26 =