Er det mulig å redusere størrelsen på ringen? | pangudownloads.com
Koselig hus

Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?

Favorittring for jente og dekorasjon, og en juvel, og kanskje en minneverdig gave. Når fingrene går ned i vekt og ringen begynner å glide, blir frykt lagt til det fysiske ubehaget - hva om det går tapt? Derfor er det nødvendig å ikke forsinke, men å løse problemet enten hjemme eller i en spesialisert verksted for edle metaller.

Er det mulig å redusere ringstørrelsen

Først av alt, la oss være enige om at diskusjonen bare gjelder smykker. Mange vet at smykkerbutikker aldri forplikter seg til å reparere smykker.

Og vi anbefaler deg ikke å engasjere og tilpasse smykker, hvis det ikke er laget av gull, sølv eller platina, og det er flere grunner:

Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?
  • kostyme smykker kan gjøres fra en av hundrevis av legeringer, som hver uberegnelig oppfører seg under behandling og oppvarming;
  • smykker i 90% av tilfellene mister sitt utseende i ethvert forsøk på å forandre sin form;
  • i motsetning til gull mv smelter ikke-legeringslegeringer under kompresjon og blir svarte eller grønne når de blir oppvarmet;
  • En ukjent legering etter behandling kan uventet bli en kilde til skadelige oksyder, og ødelegger huden.

I et ord kan bare edle metaller behandles trygt. Så, du har en gull- eller sølvring, som plutselig ble til deg ikke i størrelse. Situasjonen kan korrigeres ved hjelp av en av metodene beskrevet nedenfor. Du må bare bestemme hvor smart du kan gjøre det selv, spør en mann eller slå til en profesjonell juveler.

Hvordan gullsmedere reduserer størrelsen på en gullring

For å oppnå dette målet kan veiviseren bruke to metoder:

  • Klipp et stykke metall og reduser kantene på sirkelen;
  • klemme metall på spesialutstyr.
Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?

Denne prosedyren refererer til lys smykker arbeid, men det er begrensninger i det. For eksempel er det umulig å klemme et pryd med en tykkelse på mer enn 8 mm, siden endene blir deformert ujevnt i forhold til midten. Fra et bredt produkt trenger du bare å kutte ut et stykke materiale.

Det samme gjelder for situasjonen når klienten ber om å redusere størrelsen på diamantringen. Faktum er at de innlagte steinene og den delikate smiingen ødelegger når de klemmes, noe som betyr at det kun er en vei ut - kutt, kutt ut det nødvendige og loddrette kantene.

Det er veldig enkelt å klemme en forlovelsesring, og hvilken som helst kompleksitet og ethvert design, bare for å unngå steiner og azur. Alle slike engasjementsprodukter blir også ganske enkelt redusert, til og med å skrive.

Lurer du på hvordan profesjonelle presser metall? Jeweler, for å redusere størrelsen på ringen, må du varme den i brann og avkjøle den. Deretter plasseres produktet i en spesiell kjegle, dekket med en likhet av pressen - med en ball av en punch - og smidd av en hammer.

Med hvert slag faller metallsirkelen lavere på den tapende kjeglen, da det ductile metallet komprimerer og faller i volum. Når ønsket omkrets er nådd, stoppes smiingen og sidene er polert.

Så, hvis du bestemte deg for å benytte deg av en gullsmed, gi ham for eksempel en diamantring for å redusere, spør hvor nøyaktig han vil nærme seg denne oppgaven.

Hvordan redusere ringstørrelsen hjemme

Er du sikker på at du ikke vil gå til gullsmeden? Deretter velger du en av måtene som folkemusikere deler.

Silikonforing

Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?

Dette betyr at det ikke kommer til å glide, ringen vil ikke falle ned og trykke på de nærliggende fingrene. En slik ting er imidlertid vanskelig å finne, til tross for den åpenbare bruken og relevansen. Ikke prøv å lage fôr av ukjente materialer!

På et sted som falanx av fingrene, er det en veldig høy mekanisk belastning på objektet. Dette betyr at noe gummiaktig materiale som er trygt for huden, varer ikke mer enn en måned.

Trikset er at fabrikken pads (noen ganger solgt i store smykker butikker) skal være laget av silikon, så trygg og holdbar, samt transparent og usynlig materiale. Hvis du finner en slik ting, vær sikker på å få deg selv og din venn - det vil komme til nytte!

3D-utskrift av sikkerhetskopieringen

Teknologiene står ikke stille, og i dag kan du bestille en ring-backup i et avansert utskriftshus, som du vil produsere om 15 minutter fra en gjennomsiktig fotopolymer. Dette alternativet er litt forskjellig fra det forrige, siden fotopolymeren er mindre holdbar - livet til et slikt produkt er omtrent 1 år. Av proffene - en lav pris på 3D-utskrift og det ideelle treff på landingen på fingeren.

Mindre ring

Hvordan redusere størrelsen, hvis ringen med en stein, og du er redd for å gi den til en nybegynner av mesteren? Den måten som alltid har vært til, da det fortsatt ikke var silikon og fotopolymer - er å bære en større ring over den større. Den øverste dekorasjonen vil holde bunnen, slik at du blir kvitt frykten for å miste juvelen.

Neglelakk

Hjemme vil jenta komme til redning av klart neglelakk. For å begrense omkretsen fra innsiden, må man på innersiden av ringen konsekvent bruke lakken, flere titalls lag. Hvor mange lag vil være nok, vil du finne ut av erfaring.

Er det mulig å redusere størrelsen på ringen?

Det viktigste er å vente til hvert lag tørker grundig for ikke å ødelegge arbeidet. Hvis du gjenoppretter, og juvelen har blitt akkurat riktig for deg, kan lakklagene vaskes av med væske for å fjerne lakk, glitteren av gullproduktet vil ikke lide av det.

Hvis ingen av metodene passer deg, kan du bestemme deg for å ta juvelen til mesteren. Hvor kan jeg redusere størrelsen på en forlovelsesring? - I noen smykker butikk, hvis det er uten steiner og uten emalje dekor.

Ellers, så vel som om det er gravering på engasjementet (påskriften på bryllupsdagen, etc.), vil innredningen bli bortskjemt, og steinene vil slippe ut veldig raskt. deres festninger vil bli ødelagt.

For å rette opp mangelen på smykker med disse funksjonene trenger du tjenester av fagfolk, bedre med anbefalinger fra vennene dine.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

54 + = 59