Koselig hus

Hvordan sende en pakke til posten i Russland: fylling, veiing, videresending

Under pakken er vanligvis menes post hvis vekt ikke overstiger 2000, minimum vekt - 100 g Før du sende en pakke, bør du vite at overføring av alle typer bøker tillatt, bilder, aviser og andre lignende produkter med den samlede verdi av inntil 10 000 . Det er viktig å følge de instruksjonene for sending, fordi, til tross for den tilsynelatende enkelheten av prosedyren, mange ansikt problemer på russisk Innlegg med å sende pakker i utlandet eller i landet og gjøre feil.

Generelle krav til pakken

For å unngå unødvendige tidskostnader, trenger alle å vite hvordan man sender en pakke til Post of Russia. Det er viktig å vurdere ikke bare registreringsprosessen, men også prosedyren for å gjennomføre prosedyren, samt prisen på forsendelsen.

Det er visse regler for hver kunde å sende en pakke over hele Russland raskt (instruksjonen er i et postkontor):

Hvordan sende en pakke til posten i Russland: fylling, veiing, videresending
 • Du kan sende verdiene, hvis vekt starter fra 100 g, og maksimalt merket når 2 000 g;
 • 90 cm - maksimumsparametre for overordnede dimensjoner som helhet;
 • Innsiden kan være håndskrevne papirer, trykte publikasjoner av liten verdi, samt bilder.

Hva kan jeg sende en pakke utover det ovenfor? Eventuelle manualer, aviser, bilder og blader, manualer, bøker, hvis verdi ikke overstiger 10 000 rubler.

Nødvendige karakterer for sending

Det første skrittet til hvordan du sender en pakke av Posten i Russland (instruksjonen vil hjelpe til med å sende pakken og i utlandet) er oppkjøpet av en boks eller en pakke med en passende størrelse. Standardemballasje for pakken har felt som må fylles. All informasjon er oppgitt av avsenderen selv, og ikke av russisk postansvarlig. Records er laget på russisk.

Informasjonen på avsenderen er angitt øverst og venstre, og på bunnen - på mottakeren. Det er nødvendig å fastsette verdien av kontanter ved levering, samt totalverdien av pakken (alt dette i øvre høyre del).

Fyllingsinstruksjonen er som følger:

 • Skriv ditt navn, etternavn og patronymic;
 • Angi navnet på gaten, bygningen og husnummeret, leiligheten;
 • Skriv inn navnet på lokaliteten, distriktet og regionen eller kanten, etc .;
 • Hvis du ønsker å sende en personlig ting i utlandet, er det også vist innkvarteringslandet for avsenderen.
 • Indeksen er oppgitt.
Hvordan sende en pakke til posten i Russland: fylling, veiing, videresending

Det er også annen informasjon om hvordan man sender en pakke med post. Du kan sende på forespørsel med slike merker som mottakerens navn og navnet på kommunikasjonsformålet med posten. Det er viktig å pakke dine ting nøye og nøyaktig, før du sender pakken med kontanter ved levering.

En trinnvis instruksjon for handlinger vil hjelpe deg å utføre hele prosedyren uten feil. Det er mulig at ansatte i Posten i Russland kan presentere ytterligere krav til emballasje. Slike opplysninger reflekteres når de sendes til abonnentboksen, som mottakerens fulde navn, celle nummer, og også posttjenesten.

instruksjon

Spørsmålet om hvordan man skal sende en pakke til Russland, er det viktig å trekke pakken skal ta hensyn til alle krav i posten om de overordnede mål og vekt, samt innholdet.

Raskt å takle prosedyren vil instruksjonen hjelpe:

 1. Ta vare på emballasjen. Du kan kjøpe en spesiell boks eller en stor pakke, lim papiret forsiktig. Når du kjøper et emballasjemateriale, trenger du bare å forsegle beholderen, skrive adressen og sende den til postarbeideren.
 1. Medarbeiderne bestemmer hvor mye det koster å sende en pakke, etter vekten. Kostnaden avgjør ikke bare vektkategori, men også innholdet i pakken. Den dyreste er tilpasset, den billigste er den vanlige. I det første tilfellet er det mer sannsynlig at pakken vil bli levert til den angitte adressen. Det er verdt å huske at i dette tilfellet vil det ikke være mulig å raskt motta en pakke.
 1. Betal for pakken (du kan lese om prisene nedenfor). Sende penger ved levering, som betaleren betaler, innebærer å samle inn en ekstra provisjon for en operasjon for å sende penger til avsenderen.

Det er en spesiell tjeneste på den offisielle nettsiden til ansett adresse, som kan spores uten vanskeligheter, på hvilket stadium av å sende pakken er, og hvor raskt det vil nå det endelige målet. Hvis alt er gjort riktig, bør det ikke være noen problemer med å sende pakken med kontanter ved levering. Steg-for-trinns instruksjon hjelper deg ikke å gjøre feil og unngå unødvendige økonomiske kostnader.

Viktig informasjon om kontanter ved levering

Sende kontanter ved levering innebærer å fylle ut flere papirer - et standardskjema, en prøve av denne og en tom versjon er i hvert postkontor. Ved denne typen sending blir kostnaden for pakken betalt av den som kommer til å motta pakken etter mottak av varselet.

I dette skjemaet må du fylle ut følgende felt uten feil:

Hvordan sende en pakke til posten i Russland: fylling, veiing, videresending
 • All adresseinformasjon om personen som vil motta pakken, inkludert hans navn, etternavn og patronymic, samt hovedpassinformasjonen;
 • Den detaljerte adressen til avsenderen er ikke en kontant ved levering, men selve pakken, samt hans personlige data;
 • Det totale beløpet (både i tall og i ord) av pakken er en kontant ved levering.

I en nærliggende gren kan du alltid avklare all nødvendig informasjon om hvordan du sender pakken med kontanter ved levering. Den russiske posten tilbyr kunder forsendelse både i innlandet og i utlandet.

Mottar ved forsendelse

Etter at all informasjon er fylt ut og pakken er pakket i samsvar med alle innholdsregler, blir pakken sendt til postbehandleren for verifisering. Med riktig fylling, full betaling (hvis det ikke er kontanter ved levering), aksepteres pakken for behandling.

All informasjon er innspilt i databasen, og avsenderen mottar en innsjekk der det er et nummer for å finne, og beløpet er angitt.

I tillegg gir sjekken avsenderen følgende informasjon:

 • Tiden hvor kvitteringen ble utstedt;
 • Navnet på posten
 • Verdien av personlige eiendeler og deres totale vekt;
 • Informasjon om mottakeren;
 • Informasjon om den ansatte som aksepterte pakken fra avsenderen;
 • Adressedata på stedet der ting leveres.

Således, hvis du følger instruksjonene, kan du raskt fullføre sendingsprosedyren.

Finn ut prisen selv

Hvordan sende en pakke til posten i Russland: fylling, veiing, videresending

På samme måte kan du sende en pakke til utlandet. Kostnaden for en standardpakke, som sendes rundt i landet, til 100 g, er ca. 25 rubler og tilpasset - for 10 rubler. dyrere. Det er verdt å ta hensyn til det på 1,5 r. Det samles for hvert få gram ekstra vekt gram.

Når du sender personlige varer med deklarert verdi til pris, vekt, leveringsmodus og avstand i kilometer til destinasjonen, påvirkes. Minimumsgrensen er 600 km, for denne avstanden vil avsenderen betale minimumsbeløpet.

I spørsmålet om hvor mye det koster å sende en pakke av den russiske posten med fly, er hovedparameteren avstanden. Situasjonen er lik for en kombinert leveringsvariant, når en del av veien blir båret av flyet og den andre ved landtransport.

Før du sender, kan du regne ut hvor mye prosedyren vil koste. Du kan gjøre det ved hjelp av online kalkulatoren, som er på den offisielle nettsiden til organisasjonen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

79 − = 77