Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd | pangudownloads.com
Koselig hus

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd

Hver av oss minst en gang i livet du ønsker å gjøre en permutasjon av møbler, gjenstander, uansett om det er et hjem eller kontor. Etter disse manipulasjoner skjedde, mange mennesker oppdager at livet begynner å skje positive endringer – for å forbedre relasjonene i familien eller med kollegaer, overordnede, business “gikk opp bakken,” og profitt økt.

Endringer i livet ditt kan erstattes og legges på feng shui på skrivebordet. Hvis hensikten er å gjøre en permutasjon, bør du gjøre deg kjent ikke bare med det faktum at det er for praksisen, som gjør den rette tilnærmingen for å tiltrekke velstand, lykke, penger, men også med måten du trenger for å sette på bordet for å oppnå slike resultater.

Nøkkelpunkter i praksis med Feng Shui

Om det i våre breddegrader lært relativt nylig. Likevel har vi i de siste tiårene hørt mer enn en gang om hva Feng Shui er, men holdningen til denne teknikken er forskjellig for alle.

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd

Noen med glede praktiserer det, men noen ser det i noe overnaturlig, og derfor skremmende. Faktisk er det basert på samspillet mellom hovedelementene. Hans mann kan “Sett opp” seg selv, for å oppnå harmoni, lykke til.

Nærmere bestemt er Feng Shui en praksis for å plassere interiørelementer, så det er mulig å tiltrekke seg lykke til å motta favør av alle elementene.

Mange av bestemmelsene i denne praksisen er ikke bare basert på samspillet mellom elementer, men også på psykologiske aspekter. Hvis du ikke tar hensyn til dem, kan en person, uten å vite det, føle seg ubehagelig, noe som ofte blir en kilde til problemer.

Feng shui legger som regel hjemmøbler, men det har lenge vært lagt merke til at situasjonen på stedet på kontoret ikke er mindre viktig. Plasseringen av ting, møbler spiller en stor rolle i hvor raskt en persons karriere vil utvikle, om han kan komme godt sammen med kolleger, finne et felles språk med sine overordnede.

En viktig rolle i alle disse problemene spilles av plasseringen av bordet.

Generelle anbefalinger for plassering av tabellen

Noen av dem virker veldig enkle for deg, likevel, i hverdagens uro følger vi ikke alltid enkle regler.

Her må du først og fremst ta hensyn til skrivebordet ditt på kontoret:

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd
  • Ikke sett det på en slik måte at du sitter med ryggen til inngangen til rommet. På det underbevisste nivået oppfattes et slikt arrangement som potensielt farlig, og fra plassering av energistrømmer kan en slik plassering føre til svik. Dette gjelder spesielt når døren åpnes innover;
  • Ikke sitte med ryggen til vinduet, ellers er det en risiko for at det vil være vanskelig for deg å engasjere ikke bare støtte fra dine overordnede, men også dine kolleger;
  • Ikke ignorér symbolene på vann. Ikke plasser skrivebordet ditt slik at de står bak deg. Symboler av vann, som for eksempel bilder med et bilde av vann, en fontene, et akvarium, etc., burde være foran deg. Ingenting ille vil skje hvis disse symbolene er over deg;
  • Vær oppmerksom på toppen. Overhead bør ikke være overhengende strukturer (klimaanlegg, bjelker, kolonner, hyller, etc.). Å ha et skrivebord på kontoret i henhold til Feng Shui, bør dette tas i betraktning, da slike design ikke bare skaper en følelse av press, men også dekker positive energier.
  • Skjul ledningene. Å være på et iøynefallende sted, er de et symbol på utstrømningen av økonomi, så telefon- og datatråd må fjernes bak rekkene eller panelene.

Et vellykket arrangement av bordet vurderes når en person sitter mot døren, ikke rett foran inngangen, men diagonalt fra den. Det er viktig at stedet er tydelig synlig ved inngangen til rommet, og ingen fremmedlegemer blokkeres ikke.

Prøv å ha en vegg bak arbeidsplassen din, og hvis dette ikke er mulig, henge gardiner på vinduene.

Riktig lage en arbeidsplass på kontoret

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd

For tiden, på kontorer, er plasser for hver ansatt ofte avgjort i boder eller bak partisjoner. På grunn av dette kan en person føle at det ikke er nok plass til ham og innvendige gjenstander, utstyret tar for mye plass. Dette er ikke et veldig gunstig sted for Feng Shui, så med målet om å utvide plassen, gjør det mer behagelig å oppleve, kan være ved å bruke et bilde nær skrivebordet eller over det. Det kan avbildes landskap, men det er bedre hvis det er et symbol på vann (innsjø, sjø, elv, etc.).

Fra følelsen av tretthet og rutine vil du redde nærværet på arbeidsplassen til et objekt som du virkelig liker. Ser på ham, du vil oppleve glede, og tretthet vil falle. Du kan sette et bilde av noen i nærheten.

Det anbefales ikke å jobbe mellom hyller, hyller, skap, andre møbler. Alle disse kontorstykkene begrenser karriereveksten, hindrer å oppleve ny informasjon, for å utvikle seg. Hvis det ikke er noe annet alternativ, frigjør maksimalt alle disse hyllene og hyllene.

Ifølge Feng Shui arbeidsplassen trenger en person beskyttelse. Det kan gi en stor plante eller et annet lyst stort objekt. Spesielt gjelder det de menneskene som ikke har råd til å bosette seg på et annet sted, unntatt i nærheten av det store vinduet. Det krever enda mer beskyttelse av folk som også jobber på et kontor i høye etasjer.

En annen anbefaling om hvordan du legger skrivebordet ditt på Feng Shui-kontoret er
belysning. Det er ønskelig at, i tillegg til naturlig lys, bør arbeidsplassen din opplyses med en lampe som må plasseres over hodet eller fra siden som er motsatt din arbeidsarm.

Ofte på kontorer er vinduer hengt ved hjelp av gardiner eller persienner, da lyse solstråler kan forstyrre arbeidet.

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd

Helt å nekte fra naturlig belysning er det ikke nødvendig, derfor som det også er nødvendig for harmoni og fremmer tiltrengning av penger. Når du arbeider i et rom uten vinduer, er det nødvendig å plassere et bilde i det, som skildrer naturlandskapet. Det kan erstattes av et lite akvarium, blomster i en vase, en stor plante på bordet.

En av de viktigste reglene i denne praksisen er at skrivebordet ditt alltid skal være rent og det bør ikke være utenlandske objekter, papirer, dokumenter.

Det rotete miljøet bidrar til å hindre sirkulasjonen av positiv energi. Rommet skal regelmessig ventileres, rengjøres i det, unngår opphopning av støv, og papiret må hele tiden sorteres og sendes til arkivet de som ikke er nødvendig på dette tidspunktet. Alt dette er viktig for å tiltrekke seg lykke, penger, velstand.

Sektorer på bordet på Feng Shui

Skrivebordet ditt kan deles inn i tre deler, hver av disse bør gis oppmerksomhet.

sentrum

Dette er en sone med flaks, penger, berømmelse, ambisjoner og fremtidige prestasjoner. Denne sektoren symboliserer også fortidens suksess, og hvis du ønsker å finne et incitament til prestasjoner i fremtiden, kan du sette belønningene dine, innrammede brev, kopper, etc. i denne delen.

Hvis det ikke er noen, er det bedre å la sentraldelen være tomt i det hele tatt, for å åpne en fri vei til fremtiden, de lyse utsiktene.

Venstre kant

Det symboliserer velstand, rikdom. Hvis du strever etter et godt fortjeneste, til venstre langt fra deg hjørnet av bordet er å sette et penger tre, er det bedre hvis det er i live.

Etter denne anbefalingen vil du umiddelbart løse 2 problemer:

Hvordan sette et skrivebord på Feng Shui: regler og råd
  • Tilstedeværelse av en blomst på arbeidsplassen;
  • Tilstedeværelsen av et symbol på rikdom, god fortjeneste.

Hvis ønskelig, kan du erstatte dette symbolet med en trefinger frosk, en spargebyr. Hvis du slutter på det siste alternativet, på skrivebordet under spargrisen er å sette en rød serviett for å tiltrekke seg penger, fordi Feng Shui rød farge – et symbol på fortjeneste. Du kan velge et annet alternativ – knytt en spargris med et rødt bånd.

Høyre kant

Denne sektoren symboliserer patronage, kreativitet. På denne siden anbefales det å legge inn resultatene av ditt vellykkede arbeid (for eksempel ferdige prosjekter, men det er ikke mye dokumentasjon å sette her).

For å sikre myndighetenes beskyttelse, anbefales det å sette telefonen på høyre side.

Hvis vi snakker om stasjonær datamaskinen, skal den på Feng Shui være en passende skjermsparer. Et godt alternativ ville være et landskap, et bilde av vann, naturen. I tillegg må du vurdere at på skjermen også skal regere rekkefølge – unødvendige snarveier, dokumenter, filer og mapper må slettes.

Oppfyllelse av disse enkle regler, vil du kunne tiltrekke deg lykke, penger og økonomisk velvære til din bedrift, karriere og liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

76 − = 73

Adblock
detector