Koselig hus

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet

Den økologiske situasjonen i den moderne verden etterlater mye å være ønsket. Og hvert år forverres det bare - dets "myte" er laget av klimaendringer, industriforurensning, utslipp av skadelige stoffer. Derfor tenker folk på hva de puster. Dette gjelder spesielt for store byer og megacities. Oftere får folk en renere (luft desinfeksjonsmiddel).

Bakteriedrepende lamper

De er vant til å desinfisere luften, for å ødelegge alle bakterier og virus som er i den.

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet

Kilder til stråling har en bølgelengde på 254-265 nm, deres grad av desinfeksjon er mer enn 90% av mikroorganismer. Du kan kjøpe bakteriedrepende lamper separat fra installasjonen. Men du må ta hensyn til størrelsen på lampen, dens hette, og ikke bare lengden på strålingen. For enkelhets skyld er installasjonen som regel ferdig med lamper på salgssteder.

Under fremstillingen av kilder til bakteriedrepende eksponering brukes kvikksølv, så de er skadelige for mennesker. Men ved produksjon av irradiatorer brukes ulike metoder for beskyttelse.

Slike kilder er vellykket brukt for å forebygge virussykdommer. Derfor tilbyr produsenter stadig nye modeller og typer desinfeksjonsmidler.

Hvordan velge bestråleren?

For å velge den mest egnede modellen, er det nødvendig å vurdere mange faktorer.

Deres analyse vil gjøre det mulig å forstå hvilke egenskaper en kilde skal ha:

 • Blir luft desinfiserer 24 timer i døgnet eller på et bestemt tidspunkt?
 • Hva er volumet av rommet der det vil fungere?
 • Hvor nøyaktig vil det bli montert: på taket, gulvet, veggen?

Dette er de viktigste parametrene som påvirker valg av enheten.

Driftsmodus

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet

Denne egenskapen er en av de viktigste. Hvis stråleren dekontaminerer luft hele dagen på kontoret eller i et annet rom der folk jobber, må det være trygt. Ved valg er det nødvendig å klargjøre at varigheten av kontinuerlig drift er mer enn åtte timer.

Når stråleren arbeider døgnet rundt i nærvær av mennesker, blir sikkerhetskravene bevaret, men varigheten av kontinuerlig arbeid bør være ubegrenset.

Denne gangen er angitt i passet.

De irradiatorer som kan fungere i nærvær av mennesker kalles resirkulatorer. Lampene i dem er forsvarlig lukket med et spesielt foringsrør. Luft passerer til dem ved hjelp av fans, som har en flerdireksjonell effekt. Noen av dem leverer luft til lamper, mens andre kaster ut den allerede rengjorte, etter desinfeksjon.

Det er luft resirkulatorer som er utstyrt med automatiske enheter som lar deg sette på / av tid. De teller også ned til behovet for å bytte filter, teller lampens driftstid, så det er veldig praktisk å kontrollere rengjøringen av luften.

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet

Hvis desinfeksjon utføres i fravær av mennesker, er det bedre å gi preferanse til den åpne stråleren, der lampene ikke er skjult i kroppen. Disse modellene er mest effektive, de kan slås på flere ganger om dagen i en halv time.

Åpne desinfeksjonsmidler installeres ofte ved inngangen til rommet eller på steder der det er nødvendig å skape sterilitet. Men etter at deres arbeid er anbefalt å ventilere rommet for å fjerne ozon.

Bestrålerne kan ha forskjellige typer festemidler:

 • vegginstallasjon;
 • takmontering;
 • mobile resirkulatorer.

Et nytt ord i medisinsk teknologi

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet

Moderne luft desinfeksjon i rommet er basert på prinsippet om fotokatalyse. De er svært effektive og renser luften av farlige bakterier og infeksjoner.

Deres handling skjer på molekylært nivå, slik at de kjemper selv med flyktige forbindelser. Enhetene er trygge og kan fungere i både tomme rom og overfylte rom. Deres prinsipp for operasjon er basert på teknologien for fotokatalytisk oksidasjon av urenheter, som er toksiske.

Denne metoden anses unikt.

Alle prosesser finner sted ved romtemperatur, på fotokatalysatorens overflate.

Sikker rekkefølge stråling "A", som har en fotokatalytisk rengjøringsmiddel, eller som det også kalles luft desinfeksjonsmiddel, påvirker luften forsiktig, slik at skadelige urenheter ikke akkumuleres og ikke løsner seg på filteret - de blir ødelagt til ufarlige komponenter.

Denne desinfeksjonsmetoden refererer til moderne nanoteknologiutviklinger.

Fotokatalytiske enheter takler slike problemer:

Luft desinfiserende enhet: resirkulator og fotokatalytisk enhet
 • patogener og virus;
 • eksosgasser;
 • ammoniakk, fenoler, hydrogensulfider, karbonmonoksid;
 • ubehagelig lukt;
 • tobakksrøyk;
 • allergener av hvilken som helst opprinnelse;
 • giftige forbindelser.

Luft desinfeksorer, som er av typen fotokatalytisk, har den nødvendige dokumentasjonen og oppfyller alle kravene.

De brukes i medisinske institusjoner, i klasserom og klasserom, i kontorer, kontor og andre lokaler. Det er viktig å huske at irradiatorer refereres til medisinsk utstyr, slik at du kan søke de som er inkludert i Statens register over medisinske enheter, de må ha et sertifikat.

For hjemmet brukes ofte desinfeksjonsmidler til husholdninger, som betraktes som trygge, men deres effektivitet gir tvil.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

91 − 90 =