Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter | pangudownloads.com
Koselig hus

Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter

Et av de vakreste språkene i verden er fransk. Det er han og vår innfødte russer som regnes som den rikeste av synonymer. Gratis å kommunisere på det, eller i det minste ha en grunnleggende kunnskap, mange drømmer. Men for øyeblikket er engelsk det viktigste fremmedspråket i skolene. Noen lærer tysk. For å mestre den vakre franske må man ty til forskjellige metoder og selvstudier.

Hvordan lære fransk hvis det er grunnleggende kunnskap?

Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter

Fransk er et språk hvor omtrent 200 millioner mennesker kommuniserer. På alle 5 kontinenter er det land hvor det regnes som offisielt.

Å vite det, kan du enkelt reise. Spesielt praktisk reise med kunnskap om fransk i Europa, hvor ca 3 hver eier, til en viss grad dem.

Så det er noen grunnleggende anbefalinger om hvordan du raskt lærer fransk:

 1. Den største oppmerksomheten bør betales til fonetikk. Det vil si at høydepunktet i språket er riktig uttale. For å gjøre dette må du kontinuerlig trene taleapparatet ditt, utøve uttale. I begynnelsen, selv om du fortsatt ikke forstår betydningen av ord, sanger og tekst, kan du prøve å gjenta alt, si høyt. Bare takket være slike metoder kan du bringe uttalen til et anstendig nivå.
 2. Ny – hver dag! Du kan bare lære fransk bare ved å gjøre det flittig. Hver dag, selvstendig eller ved hjelp av lærere, setter et mål for å huske et nytt ord eller en setning. Det vil si at hver dag er verdt å gjenta materialet som er bestått og legge til noe nytt.
 3. Strive for originalen daglig. For å mestre språket må du lære å forstå utenlandsk tale. For dette anbefales det, i tillegg til å undervise med læreren og direkte kommunikasjon, å lytte til musikk og se på filmer. Fransk med undertekster hjelper deg med å lære på kort tid.
 4. Ha alltid en ordbok med deg, og bedre noen få. Er det vanskelig å lære fransk? Hvis du ikke går glipp av klasser, viser dyp interesse og uavhengighet i læring, så er alt helt oppnåelig. Ordboken vil bidra til å alltid forklare nye ord og setninger.

Slik lærer du fransk fra begynnelsen

I alle aldre er det aldri for sent å lære. Hvis du lenge har drømt om å lære fransk hjemme hjemmefra, må du ikke sette den av i en fjern boks. Det er mange metoder for å huske språket fra grunnen av.

Noen viktige tips:

 • Ha nok tålmodighet! Fra begynnelsen er det alltid vanskelig. Men for å realisere drømmen din, må du vise kolossal tålmodighet. Selv om du først vil synes at det ikke er noen fremskritt, kan du ikke trekke seg tilbake.

En viktig regel er å rose deg selv og nyte enhver suksess. Du har lyktes med å korrekt uttale de første ordene i språket – merk denne prestasjonen med et kryss i kalenderen din.

Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter
 • Lær hvordan du riktig tilordner tiden din. Å starte fra scratch for å lære fransk, trenger vi en sterk motivasjon. Om noen, bør du umiddelbart kjøpe spesielle lærebøker, ordbøker, kurs, stasjoner og kataloger. Alt dette må bli funnet i tilstrekkelig tid. Gi hver av kildene i 30 minutter om dagen. Tross alt, for å lære språket godt, nybegynnere må passere den første fasen av 40-50 økter. Det er de som mottar den første grunnleggende kunnskapen i uttale og grammatikk.

Tiden skal distribueres på en slik måte at studien tok dagen i løpet av dagen minst 3 timer. Dette kan gjøres både i klassen og på fritiden, se for eksempel klipp på fransk.

 • Et viktig råd for å lære fra grunnen er å bestemme din egen oppfatningstype. For å gjøre dette er det nødvendig i begynnelsen av bekjennelsen med franskmennene. Hver person har en unik evne til å bedre huske kun en slags informasjon – visuell, auditiv eller kinestetisk. Å bestemme typen oppfatning vil bidra til å finne de mest praktiske måtene å lære språket på.

Mange tror at uten lærer er det umulig å huske franskmenn. Derfor er mange interessert i hvor raskt å lære fransk selvstendig.

For å gjøre dette må du ha:

 • Fransk-russisk ordbok (helst ikke en);
 • Selvhjelp;
 • Stort notisblokk for oppføringer;
 • Franske videokurs;
 • Lærebok av grammatikk.

Dette er de mest grunnleggende og nødvendige elementene for selvstudium. For å mestre franskmenn må du allokere tiden din og gjøre ditt beste.

For selvstudium er det nødvendig:

 • Kjøp en ordbok av folio. Denne boken er den mest praktiske for læringsformat;
 • Koble flere kanaler fra Internett-leverandøren din på fransk. Hvis det ikke finnes en slik mulighet, finn dem på Internett og bokmerk dem for hyppig visning.
 • Hver dag lytter til radiokanaler på utlandet;
 • Se opplæringsprogrammer på Internett. Det er mange av dem på Youtube-nettsiden;
 • Spred huset pedagogiske plakater, notater, morsomme klistremerker på fransk;
 • Last ned til smarttelefonens treningsspill og programmer, etter behov
 • Se filmer med undertekster;
Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter

Den beste måten å lære på er gjennom live kommunikasjon med morsmål. Hvis det er en mulighet, så med hjelp av sosialt. nettverk du kan få nyttige bekjentskaper. Venner fra andre land vil hjelpe deg raskt og uavhengig å lære språket.

Den mest rask effekt kan oppnås hvis være i fransktalende land. I dette tilfellet vil selvstudium være rask og fruktbar.

Her vil det være nødvendig:

 • Lytt nøye til samtalepartneren din;
 • Prøv å snakke hele tiden på fransk, så du kan fikse det;
 • Kontinuerlig studie konjugasjoner av verb;
 • Snakk med deg selv;
 • Bli kjent med folk på gatene, prøv å snakke om deg selv;
 • Hver dag skriver du ned og sier mange nye ord, setninger.

Hvordan lære fransk om 5 minutter?

Kan jeg lære et fremmedspråk om 5 minutter? Selvfølgelig ikke. Men du kan alltid gjøre maksimal innsats med den nødvendige motivasjonen for å lære raskt tale fra et annet land.

Noen språk er gitt veldig raskt og enkelt. Og andre må gjenta de samme setningene hundrevis for å oppnå den perfekte uttalen.

Fransk er et veldig vakkert og rikt språk. Hvis du plutselig trenger å lære det om 5 minutter, bør du ty til følgende metoder:

 • Du må skrive deg selv de viktigste ordene og setningene. I løpet av dagen kan du lett huske omtrent 50 setninger på et fremmedspråk. Da bør delen bli litt redusert til 30 nye ord per dag.

Hvis du ble sendt til et fransktalende land i nær fremtid, bør du vite slike uttrykk som: “Hei, jeg heter X“”takk“”gjenta, vær så snill“”Jeg bor i X. Hvordan kan jeg gå dit“Og så videre.

Måter å lære fransk: deg selv hjemme, fra grunnen av og på 5 minutter
 • Fullstendig fordyp deg i språkets struktur. Du bør studere kombinasjoner av verb og substantiv. Les omhyggelig grammatikken. Og vær særlig oppmerksom på fonetikken. Siden uttale krever spesiell oppmerksomhet.
 • Gjenta uendelig alt som har blitt lært. Hver dag bør hvert minutt være viet til de allerede lært setningene, ordene og forbedringen av fonetikken.
 • Det er nødvendig å konstant spore språket med høyttalerne. For dette, lytt til musikk, se filmer på fransk.

Hvis du trenger et kurs med akselerert språkopplæring, så er et godt alternativ å ansette en veileder eller melde deg inn i en studiegruppe. I dette tilfellet vil du alltid bli hjulpet til å gjenta, oversette eller lese fransk. I 2-3 måneder er det mulig å mestre det med 80%.

Fransk er det andre verdensspråket etter engelsk. Han er rik og preget av skjønnheten i å snakke. Det vil ta tid å studere det. Å lære av deg selv, bør du stadig øve, bruke ulike gadgets og gi det noen timer om dagen.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 4 = 14

Adblock
detector