Koselig hus

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Sofaen er i hvert hus og til og med kontoret, fordi dette er en av de mest ettertraktede gjenstander av ethvert interiør. Vi prøver å velge møbler med den vakreste polstringen og originalt design, da vi ikke kjøper det i ett år. Men over tid, selv de dyreste elementene mister sitt attraktive utseende. Hva skal jeg gjøre?

Kast ut de gamle møblene og kjøp en ny? Det er ikke nødvendig å ta slike drastiske tiltak, det er nok å vite hvordan du rengjør sofaen!

Velge en rengjøringsmetode

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Det er mange enkle og rimelige måter å rengjøre sofaen hjemme. Slike forsiktighet bør være vanlig, umiddelbart etter utseendet på polstring av flekker av smuss eller støv, må de forsiktig og forsiktig fjernes.

Spesielt i hyppig omsorg krever en hvit sofa, selv om den ser veldig dyr og luksuriøs ut, før du kjøper møbler av denne fargen, må du tenke nøye, spesielt hvis du har barn eller kjæledyr.

Hvis du spør hvordan du rengjør sofaen fra flekker, vil erfarne herrer tilby deg slike metoder og betyr:

  • bruk av flekkfjerner;
  • påføring av en damprenser;
  • stivelse;
  • forsvinne;
  • vaskepulver;
  • aspirin.

Ikke glem at denne rengjøringsmetoden ikke passer for alt materiale som brukes til polstring. Hvis møbler er dekket med flok, kan nesten noe smuss fra overflaten fjernes med en konsentrert såpeoppløsning eller ved hjelp av et spesielt rengjøringsmiddel for polstrede møbler.

Men du bør vite at dette materialet ikke liker sterk fuktighetsgivende. Du kan bruke en støvsuger til å utføre prosedyren.

Vi fjerner støv

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Ikke vite hvordan å rengjøre en skinnsofa, mange eiere av slike elite møbler tillater noen feil som ødelegger tilstanden til interiør elementer. Faktisk er det veldig enkelt å ta vare på varer laget av skinn og økologisk hud: støv fjernes med en fuktig klut og flekker - ved hjelp av en oppløsning av vaskesåpe.

Etter rengjøring av skinnbelegg er det ekstremt uønsket å bruke tørr varmluft for å tørke produktene. Effekten av varme på huden fører til overdrevenhet og dannelse av sprekker.

Velour polstring er svært følsom for omsorg, du kan ikke støvsuge et slikt stoff, siden slike tiltak vil føre til skade på haugen. For å rengjøre stoffsofaen fra velour fra støv, bruk en myk børste for å ta vare på ytterklærne.

I dette tilfellet kan du trygt bruke et serviett laget av mikrofiber, gjennomvåt i en mild såpeoppløsning. For å rengjøre innvendige gjenstander fra velour er det nødvendig i lurretningen, etter at omsorg er avsluttet, må materialet tørkes med et rent frottéhåndkle.

Støv fra slike innvendige gjenstander, betrukket med jacquard og tapet, er best fjernet med støvsuger, siden disse stoffene ikke tåler fuktighet.

Eliminer ulike flekker

Folk som er vant til å spise i stuen eller stuen, nyter et måltid mens de ser på TV, unngår sjelden utseendet på flekker på favorittbaren din. Forsink ikke å rengjøre møbler lenge, fordi alle gamle flekker ikke fjernes så lett som det kan virke ved første øyekast. Hvis du bare legger en flekk på stoffbelegget, bør det umiddelbart bli gjennomvåt med et håndkle.

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Spor av sølt juice fra polstringen kan fjernes ved hjelp av en blanding av ammoniakk og eddik.

For å fjerne en defekt, bruk den tilberedte blandingen på flekken og la den tørke seg selv. Når stoffet tørker, skal det behandlede området skylles med rent vann og tørkes.

Flekker fra ferskt blod, selv fra hvitt polstring, kan fjernes ved hjelp av kaldt vann og vaskesåpe. Hvis du finner gamle blodspor på de polstrede møbler, prøv å fjerne dem med aspirin, oppløs en tablett i 200 ml vann.

Når du trenger å fjerne gamle blodpunkter fra en hvit eller beige sofa, kan du bruke en saltoppløsning. For tilberedning skal en matskje salt oppløses i en liter vann. Det er ikke alltid mulig å rengjøre stoffet fra forurensning om gangen, da må du gjenta prosedyren.

Mange husmødre er veldig opprørt når de ser at de har en flekk på favorittmøbler. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring, siden det er veldig lett å fjerne fett: først, rester av det må være mettet med stort salt, og da skal flekken bli gjennomvåt med et serviett.

Det er mye vanskeligere å fjerne spor av kaffe. Hvis du har spilt denne drinken på et mykt lysbelegg, bruk en løsning av eddik, fortynnet med vann, og også vaskemiddel til oppvask.

Flekkene fra rødvin bør fjernes i flere stadier: Først på stedet der drikken ble hellet, er det nødvendig å tørke det med et håndkle, deretter hell salt på det og gni det med en myk børste. Deretter må det behandles med alkohol. Hvis det spylles hvitvin, kan flekker fra det fjernes uten bruk av salt.

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Vanish - et universelt verktøy som du kan rengjøre møbeltrekk fra en rekke forurensninger. Vanisham å rengjøre sofaen er veldig enkelt, følg bare instruksjonene.

Ikke bruk denne rengjøringen på polstringen selv, fordi den består av forskjellige vev og det er ikke kjent hvordan de vil reagere på kjemikalievirkningen.

Derfor må du fortynne i vann, fuktet med en klut, klemte den, og så begynne å behandle det forurensede området før du rengjør sofaen forsvunnet.

Returnerer et nytt utseende til et lærprodukt

Kjøper dyre lærmøbler i ditt hus eller kontor, du bør forstå at det krever forsiktig forsiktighet. Å vite hvordan du rengjør sofaen fra miljølær eller ekte skinn, vil forlenge levetiden og holde et attraktivt utseende på dine møbler i flere år.

Først og fremst må du ekskludere fra arsenalens vanlige flekkfjernere, vaske og rengjøre slitende pulver som skader overflaten av huden. For den primære behandlingen er det tilstrekkelig å bruke en vanlig flanell eller lyazevuyu fille og såpeoppløsning.

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

Det er kjent at det er lettere å hindre at det oppstår et problem enn å fjerne det senere. Det gjelder også omsorg for lærmøbler. Huden taper til slutt sin elastisitet, tørker opp og begynner å knekke.

For å unngå et slikt trist utfall, må du regelmessig ta vare på skinnsofaen. Det anbefales at en gang om året behandles lærmøbler med en spesiell løsning basert på apoteksstearin.

Har du ved et uhell spilt vin eller juice på lette møbler, og vet ikke hva du skal rengjøre en hvit skinnsofa? Tørk forsiktig av forurensningsstedet med en mykt lysduk fuktet med en svak alkoholløsning.

Vi bruker en damprenser

Blant moderne metoder for rengjøring av tepper, sofaer og lenestoler, er behandling av forurensede steder med en damprenser populær. Til dette formål bør du bruke en kvalitetsenhet som ikke skader møbeloverflaten.

Rengjør sofaen laget av skinn, miljølær og stoff fra støv og smuss

For å rengjøre stoffet med en damprenser, må du velge en kraftig enhet slik at alt støv og smuss er helt fjernet, ellers vil møbler raskt bli skitne igjen. Bruk en liten mengde vaskemiddel, fordi overdreven fuktighet til dette interiøret ikke vil gjøre.

Før du rengjør sofaen med en damprenser, legg varmt vann i spesialbeholderen, der rengjøringen allerede er fortynnet. Gå flere ganger på forurenset overflate og vær særlig oppmerksom på flekkene.

Velg selv den mest hensiktsmessige måten å ta vare på denne integrerte egenskapen til moderne interiør, og hold det alltid i en ny stat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 2