Koselig hus

Vi blir kvitt melbugs fort og for alltid: dokumenterte metoder

Hver husmor, til og med den mest rene og omhyggelige, måtte møtes med melbugs, som bråket kjører familieforretningene av mel og frokostblandinger. Noen ganger blir de oppdaget kort tid etter kjøp av produkter, men oftere viser disse ubehagelige insekter seg etter en stund, samtidig som de oversvømmet alle kjøkkenskap med sine avkom.

Hvor kommer bugs fra, og er det en måte å forhindre reproduksjon på i korn og mel?

Contents

Årsaker til utseendet på melbugs

Vi blir kvitt melbugs fort og for alltid: dokumenterte metoder

Folkene til disse skadelige insekter kalles også mørkelende biller eller hruschaks. Selvfølgelig, fra luften, vil vises i et rent kjøkken, disse insektene kan ikke. Deres kilde er mel eller frokostblandinger, smittet med egg av melbugs eller til og med voksne insekter.

Det er verdt minst ett av disse eggene å komme inn i beholderen med mel eller kornblanding, og snart vil alle sachets, bokser og krukker, som har fri tilgang, bli infisert.

Bjørner blomstrer Khrushchaks for å smake på mange produkter, ikke bare frokostblandinger og mel. Menyen av disse skadedyrene inneholder også følgende produkter:

  • pasta;
  • tørket frukt;
  • cookies;
  • kjerner av nøtter;
  • godteri karamell.

Som deres bolig, velger disse feilene ofte ragposer og bokser til groats. De liker også å leve i restene av mel og frokostblandinger, spredt inne i skap og ryddet opp av vertinnen i en hast. Derfor er den generelle rengjøring i kjøkkenet nødvendig regelmessig, en gang i måneden minst.

Kampsformer

Vi blir kvitt melbugs fort og for alltid: dokumenterte metoder

Hvordan bli kvitt mel bugs? Dette spørsmålet bekymrer hver vertinne.

Som eksperimenter har vist, er Khrushchaks ikke i stand til å leve på et veldig tørt sted.

Så, hvis fuktigheten i kjøkkenet er redusert til 7-8%, vil de bare dø ut. Men med temperaturregimet er alt noe mer komplisert, siden de bor i romtemperatur på 18 til 32 grader.

I alle kjøkkenskap er det nødvendig å arrangere en revisjon, å tørke ut alle pakkene og vaske glassene. Det vil være nødvendig å kaste ut alle frokostblandinger, kaker eller tørkede frukter der det oppdages feil, siden de ikke lenger er utsatt for forbruk, i tillegg kan de være helsefarlige. Derfor er det ikke engang verdt å prøve å fjerne fra krysset av melbugs, uansett hvor synd det var å dele med dem.

  Hvor fint og originalt å henge trådgardiner?

Du kan prøve å redde melet, for dette må du sile det gjennom en fin sikte og steke i ovnen for å sikre at ingen biller overlever. Ingen bokser, bokser og poser med mistenkelig innhold i skapet bør ikke forbli!

Alle hyller skal vaskes med såpevann og tørkes på alle sider med et desinfeksjonsmiddel, for eksempel fortynnet med eddik essens eller med kloroppløsning. Alle oppbevaringstanker for frokostblandinger og bulkprodukter skal vaskes grundig og tørkes.

For at skadedyrskontrollen skal være effektiv og fullstendig, etter omhyggelig rengjøring og fjerning av alle kilder til insekter i huset, er det nødvendig å iverksette tiltak som vil bidra til å kvitte seg med insekter helt og forhindre gjenoppvekst.

Til dette formål anbefales det å bruke følgende folkemidlene for å kontrollere insekter:

Vi blir kvitt melbugs fort og for alltid: dokumenterte metoder
  • Å legge seg ut på hyllene i skapene små beholdere og knust laurbærblade;
  • henge ut i hjørner av skapene, sprigs av tørr lavendel eller bruk lavendelolje for å impregnere små stykker papir, som også må plasseres i skapene;
  • plasser ukokte hvitløksklær i alle beholdere med korn.

En annen måte å håndtere melkebagger på er å lage spesielle baller. De er tilberedt av sukkerpulver, borax og knust hirse i kaffekvern, blandet i forholdet 1: 1: 1. Vaskede og desinfiserte skap skal legges med papir og spre ballene rundt hjørner av skapene. Periodisk av behovet for å oppdatere.

Forebygging av gjenoppvekst

Vi blir kvitt melbugs fort og for alltid: dokumenterte metoder

Hver vertinne bestemmer selv hvilken måte hun vil ta melkefeil, men forebyggende tiltak forblir uendret og det samme for alle.

Den mest effektive og pålitelige måten er å opprettholde den ideelle bestillingen i kjøkkenskapene, fjern tomme poser fra frokostblandinger og andre produkter og lagre alt spiselig i en tett lukket beholder.

  Melchior ware: metoder for rengjøring hjemme

Alle kjøpte korn må kontrolleres for insekter i markedet eller i butikken. For å være trofast kan du varme dem i ovnen før du lagrer dem i ovnen ved en temperatur på 50-100 grader i 5-7 minutter. I den kalde årstiden kan du lagre frokostblandinger i en tett lukket beholder på balkongen.

Alle kjøkkenflater skal vaskes regelmessig, og skapene skal rengjøres av krummer og matrester. Etter en måned i livet i regimet av total og regelmessig rensing, vil selv overlevende etter å ha renset, desinfiserer og behandler luktede folkemidlene, bare bøte til døden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply