Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet | pangudownloads.com
Koselig hus

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet

Mugg i vaskemaskinen er funnet av mange elskerinner, men svært få mennesker vet hvordan man skal bekjempe det. Eliminere denne sopp fra veggene i leiligheten er ikke så vanskelig, fordi for dette er det spesielle midler, men hvordan rengjør vaskemaskinen av mugg? La oss prøve å lære noen hemmeligheter for å løse dette problemet.

Hvorfor soppen dukker opp og hva er farlig

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet

Kjøper utstyr, det er viktig å gjøre seg kjent med reglene for driften. Mange kvinner er overrasket over at formen kunne ha oppstått i vaskemaskinen. Faktum er at sporene til denne soppen er overalt, de er ganske enkelt i en inaktiv tilstand.

Først når man oppretter et mulig miljø - høy luftfuktighet, starter tvister sin aktive aktivitet.

Mugg, plassert i vaskemaskinen, faller i alle fall på de tingene som ble slettet i den. Derfor, selv etter at du har vasker elskerinnen, finner du noen ganger ut at vasket klær har en ubehagelig lukt. Du bør være oppmerksom på at svampens sporer, får på klær, håndklær og sengetøy, kan forårsake allergier og astmaanfall.

Årsakene til utseendet på mold i skrivemaskinen og forårsaker en ubehagelig lukt er mange, nemlig:

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet
 • Fuktrester i forseglingsgummi, trommel og beholdere for vaskemidler;
 • Skittent pumpefilter. Det er nødvendig å tømme vaskemaskinen av skittent vann, forhindrer inntrenging av fibre og små søppel inn i pumpen. Men selv filteret har egenskapen å bli skitten, slik at den oppfyller sin funksjon, det må rengjøres regelmessig. Ofte er det det tilstoppede filteret som er ansvarlig for spredningen av lukten av mugg i vaskemaskinen;
 • Overdreven bruk av vaskemidler. Ved bruk av en stor mengde pulver, skyllemiddel og balsam for vasking, avhenger restene av disse midlene på beholderen og innleggene. Slike utslettshandlinger, som tilsynelatende forbedrer prosessen med å fjerne forurensninger, fører til dannelsen av mugg. Bruk litt mindre pulver enn produsenten anbefaler;
 • Oppbevaring av skittent vaskeri i vaskemaskinen. Ikke lag skitne ting i trommelen, for dette er det spesielle kurver;
 • Feil tilkobling til kloakken fører til at vannet ikke er helt drenert, det stagnerer og forårsaker utseendet av sopp og ubehagelig lukt.

For å effektivt fjerne mugg må du finne ut årsaken til utseendet.

Eliminer sopp og ubehagelig lukt

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet

Hvis formen i maskinens trommel allerede har dukket opp, må den fjernes helt, fordi den ikke forsvinner på noen måte. Rengjøring av vaskemaskinen mot mugg kan utføres på flere måter.

Først og fremst er det nødvendig å gjennomføre en mekanisk fjerning av soppen på de synlige stedene i formasjonen.

Som regel vises det i bretter av tetningsmassen, så vel som i beholdere for pulver og vaskemidler.

Erfarne husmødre for å rengjøre disse stedene på maskinen anbefaler å bruke slike verktøy:

 • soda;
 • eddik;
 • kobber vitriol;
 • spesielle klare midler.

Hvis svampen bare har bodd i vaskemaskinen, kan den fjernes med en vanlig husholdnings såpe. Ikke glem å også fjerne beholderen for vaskemidler, fordi det under det vanligvis også danner mold. For rengjøring er det veldig praktisk å bruke en børste, du kan ta en tannbørste, for med hjelpen kan du nå de vanskelig tilgjengelige områdene der mugg settes opp.

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet

Når du hører banker og summende under vasken, hammer filterpumpen sannsynligvis. I dette tilfellet forlater vannet etter vask ikke helt maskinen, forårsaker en ubehagelig lukt og en konstant tilstedeværelse av soppsporer.

For å rengjøre filteret, lukk vannkranen, skru avløpslangen. Fjern masken og vask den under en strøm med varmt vann, og sett deretter på plass.

Det er en annen enkel måte å løse dette ubehagelige problemet på - kjør maskinen uten å legge i vasken i kokende modus. Du kan legge til et spesielt verktøy for rengjøring av vaskemaskiner, men du kan klare det, under påvirkning av så høy temperatur svampen overlever ikke.

Effektive metoder

Mange elskerinne kunne gjenopprette vaskemaskinen, noe som ikke ville gi ting med en ubehagelig lukt, ved hjelp av enkle midler, utarbeidet av dem selvstendig hjemme.

Hvis du vil, kan du også bruke disse oppskriftene:

 • Det viktigste stedet for soppdannelse er gummibåndet, så det bør behandles godt. For å gjøre dette må det fuktes med en løsning av kobbersulfat og forlate for en dag. I morgen må du vaske det grundig med såpevann, med en vaskemiddel eller vaskesåpe. Konsentrasjonen av løsningen bør være 50%;
 • Latter av eddik fortynnet i 1 liter hvithet, hell direkte inn i trommelen og kjør den lengste og varmeste vasken. Før en slik prosedyre, som tar sikte på å fjerne mold i vaskemaskinen, fjerner du pulverbeholderen og vasker den godt i denne løsningen.

Hvis disse midlene ikke hjalp, må du demontere maskinen og tørke overflatene av delene med brus eller et spesielt desinfeksjonsmiddel. Også, når du fjerner mugg, virker sitronsyre godt.

Forebyggende tiltak

Det er kjent at det er lettere å forhindre fremveksten av et problem enn å fjerne det senere. Formen i vaskemaskinen er ikke noe unntak.

Hvis du ikke ønsker å slite med soppen lenge, må du følge regler for bruk av denne uerstattelige moderne teknikken:

Vi fjerner lukten av mugg i vaskemaskinen: Vi eliminerer sopp og forhindrer utseendet
 • Etter vask, åpne døren for å la trommelen tørke grundig;
 • så snart du får vaskeriet, tørk luken av gummi med en tørr klut;
 • Ventilér godt rommet der vaskemaskinen er plassert.

Noen mennesker vet ikke engang hva denne soppen ser ut, så de kan ikke innse at han har bosatt seg i huset. For å se hvordan det ser ut, se bare på bildet. Det er bildet av mugg i vaskemaskinen som i mange tilfeller gjør det mulig å gjenkjenne det umiddelbart etter utseendet på dette problemet.

Bruk riktig teknikk og følg forebyggende tiltak av soppdannelse, da vil denne soppen omgå deg!

https://youtu.be/UBFVHtf89CY

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

89 − = 85