Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима? | pangudownloads.com
Кућни љубимци дозвољени

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?

Људи су веома љубити, а када започну кућног љубимца, често их не могу зауставити. Они желе и да будемо пријатељи са птице, рибе, паса и мачака, прикупљају се у његовој кући зоолошком врту, а онда се питам: “Зашто је” млађа браћа “размажен лик?”

Врло је тешко наћи пријатеље са животињама које се у природи једни другима једни само за гастрономске сврхе.

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?

Између спорове и мачке – ове животиње улази у паковањима само у урбаним срединама, а у њиховом природном станишту, ови независни стварање штите своја станишта из племена. Животиње се постигне консензус у ретким случајевима – када Адулт Цат покреће матерински инстинкт.

Проблем како се дружи са две мачке или мачку са псом у једном стану мора да одлучи власник. Међутим, ово је тачно – они сами не би због тога што би пристали да деле животни простор.

Ми припремамо услове за заједничко живљење

Општи савет како направити две мачке у једном стану, без обзира на пол и старост.

Одмах треба да будете спремни за развој ситуације, да животиње не могу да се крећу. Стални стрес живљења заједно негативно утиче на здравље кућних љубимаца, они могу почети да болују, њихов карактер ће се погоршати. У овом случају, један од подносилаца мора бити у добрим рукама, без обзира колико је тешко за власника. У супротном, све може лоше за животиње.

Прелиминарна обука треба да почне много пре доласка новог кућног љубимца. Припремите засебну тацну, посуду за храњење и место одмора. У почетку ће животињама бити потребан лични простор, тако да је између спавања пожељно имати затворена врата.

У исто време је потребно храњење животиња, сваке од посуда и, ако је могуће, исте хране. Пожељно је прво поставити храњење за изолацију – посуде се померају када се мачке навикну једни на друге.

Попуњавање у стару ладицу када се појави нови кућни љубимац, треба да буде “Укључено”, тако да је Новосел знао да мора да научи ново место. Ако је проблем како направити мачку и пријатеља мачете, биће решено дуго времена, онда ће мачка, након контаминације његовог лежишта, почети да се гурне у углове.

Новосел не треба да задржава стартера, иначе ће бити љубоморан и болестан. Мачке имају врло малу менталну организацију.

Директно познавање

Дакле – животни простор је припремљен, сада је најважнији тренутак – познаник.

Ни у ком случају није могуће:

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?
  • гурнути животиње нос у нос;
  • брава у једној просторији;
  • оцекују да це сами раздвојити.

Без обзира на пол и старост, ривали преко стана почињу да се боре. И битка може бити окрутна. Изузетак – ако одрасла мачка ради на мајчином инстинкту маца. Али то се веома ретко дешава.

Обе мачке морају да изврше маникир – одсече сувише дугачке канџе.

Колизије су неизбежне, чак и ако животиње желе да играју. Одређивачи мачака су препоручени да започну са мешавином мириса. Обришите један пешкир оба љубимца, обратите посебну пажњу на шапе и гениталије, и бркове.

Боље је држати нову мачку у превозу – обе животиње се лакше навикну на мирисе једни других и доживљавају први емотивни шок од познанства. Затим се трансфер отвара, али новац из ње се не извлачи – он ће сам одлучити када треба провести анкету о комшилуку.

Обично познанство започиње откривањем односа – једна мацка зарађује, друга се сакрива или претвара да га не занима. Ако је борба ограничена на нападе, власници не смеју да се мешају: што брже постигну редове, то ће пре бити дошао свет.

Ако су обе мачке агресивне, нападају, не желе да напусте сукоб, нови насељенац треба да буде изолован неко време и чека док се старац не помири.

Кугла мачака не може се одвојити рукама, чак и ако је кућни љубимац показао завидну наклоност и “Никада се нисам огребао”. У врућини битке може доћи до озбиљних повреда – ране од качкавих мачака врло се лијече, могу се појавити еризипеле.

Начини заустављања борбе – искључите или укључите светлост, хладну воду, дршку од мопа, противници се одбијају једни од других. Мачке не могу бити претучене – требало би их само разблажити. По први пут – у собама.

Ако се борбе не заустављају неколико дана, нови играч мора бити уклоњен. Неограничено је да се стално налазите у стану, остављајући да су неки сами претрпани озбиљним повредама. Није увек могуће склапати пријатеље са животињама.

Мачка и мачка

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?

Ова комбинација – ако један од такмичара није трудна или није матична сестра – један од најуспешнијих. Ако је стара особа млађа од 7 година, проблем у већини случајева ће се решити позитивно. Када се животиње стерилишу, брже ће се навикавати једни на друге. Ако се једна од мачака стерилише, онда ће заузети доминантни положај, али то ће бити само агресија током врућине.

Када мачкама треба пратити понашање “Девојке”.


За мачке, покушај задављења мачака других људи је сасвим нормално понашање. Ако мачка не покушава задавити маче, већ напротив, помаже им да се образују: лизати, играј се с њима – можете га оставити близу кутије са мачкама. Најмања манифестација агресије је да само деца остају са децом, друга животиња треба изоловати.

Мачка и више мачака

Врло тешко је помирити одрасле сексуално зреле мачке на једној територији – скоро је немогуће. Ако га узме мачак, неће се послушати док не одрасте, али касније ће нужно желети да доминира.

Да би се избегла конкуренција и не да се ставе у тешкој ситуацији – гаранцију да мачка не забезхит улаз и неће појавити на вратима, нема потребе да се обе мачке стерилизације. После тога ће се наћи пријатељи.

Мачка и мачка

Ако посматрамо такво пријатељство кроз очи животиња, онда су проблеми ретки. У почетку мушкарац показује женску на свом месту – једе храну, избацује из остатка зоне. У овом случају, помоћ власника је непроцењива – у супротном ће мачка остати гладна.

Али немојте мислити да ће мачка и мачка даље живети као породица – једна од животиња ће морати бити кастрирана (или стерилизирана) – ако нису племенски произвођачи. Ово ће морати да се уради јер ће у периоду сексуалне активности бити тешко изоловати их. Они ће срушити из сусједних соба, викати, понашати се агресивно. Стална испорука – ако животиње нису подељене – мачји организам је исцрпљен и негативно утиче на здравље.

Адулт мачка и беба

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?

Већина одраслих мачака млађих од 7-8 година одмах узимају млађе мачке под старатељство и правилно се одгајају.

Мачке старије могу показати агресију – инстинкт материнства који су већ слаби – или ниједан уопште – и они перципирају новог члана породице као такмичара.

Треба имати на уму да је за мачке мачко створење мање величине од одрасле мачке. За мачку, мачак је дете, све док није стар 2-3 месеца.

За мачку, разлика између мачака и дјевојке не постоји. Ситуација може да се развије на два начина – мала животиња може бити агресивна или ће једноставно игнорисати и ривалство настају након сексуалног сазревања животиње. У природи, одрасле мачке вребају младе мачиће – мора се узети у обзир. Ако је пол женке на мачку, девојчица у мачки ће касније “Пријатељство”. Дечак не може да живи до већине.

Како можете да направите мачку са мачетом? На исти начин као код одрасле животиње – без стварања мачака привилегија.

Како направити мачку и пас

Најједноставније је смањити љубимце у раном добу – свирајући штенад и мачака, одрастајући, ретко показују агресију једни према другима.

Одрасла мачка може лако да се супротстави штенади – највероватније ће радити матерински инстинкт. Када решавате проблем, како се дружити са псом одрасле мачке, можете се суочити са истим потешкоћама као и када је мачак насељен.

Да ли је могуће створити пријатеље с кућним љубимцима?

Од власника када се комбинује “Заклињени непријатељи” Потребно је – да посматрају да животиње нису наносиле сакажење једни према другима. Одрасле мачке могу повредити мале штенце, ако желе да се играју са њима, и мачке повреди одраслог пса, ако осете агресију.

Изгледа да у битци између мачке и пса други победи. Нестрпљива мачка инстинктивно удара у главу пса, може се држати очију.

У ситуацији када су у кућу животиње одрасле – чак и мачка, ни пас – олово мали створење – без обзира на пол – стреса добија само животиње за одрасле. Код деце док се развија један инстинкт – да се игра.

Ако је прва фаза бебе “Узми”, онда он неће разочарати “Старијем другом”, и агресија се не појављује. Да би животиње биле пријатељице, они морају бити ангажовани, бити пажљиви са првим контактима, не стварају ситуације у којима ће један од љубимаца постати љубоморан.

Много у развоју “пријатељства” зависи од индивидуалних карактеристика кућних љубимаца – њихове природе, величине, пола и старости. Власнику ће бити потребно пуно стрпљења док се животиње навикне једни на друге.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

90 − 80 =

Adblock
detector