Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља | pangudownloads.com
Кућни љубимци дозвољени

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља

Недавно је значајно порасла тенденција стицања егзотичних љубимаца. Просјечне породице више нису ограничене на удомитељство “стандард“Четверогодишњи пријатељи – мачке и пси. У мрежи се све више појављују видео снимци са забавним антиквима домаћих ракуна, џихова, јежа, украсних зечева, па чак и риса. Домаћа скривена наклоност – још једна “модеран трендМеђу љубитељима наше мале браће.

Иако је ова животиња позната по тежком темпераменту и крвопрости, људи све више желе да га виде као љубимац у свом дому.

Бригхт Гаме

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља

Веасел је најмања месожурна животиња на планети. Његова висина је само 16-18 цм. Има изузетно слатко изгледање, ако га дивите од далека. Велике очи са перлама комбиноване су са оштрим “мустацхед“Нос и невероватно мекана, пухаста коса. Минијатурни предатор има танак реп и снежно бело крзно.

Ова животиња припада породици цуниес и састоји се од “крв“Однос са соколом, феретом и ерминеом. Не плаши се људи, чак и напротив, постаје у агресивном положају у виду бипед-а. Није неуобичајено да предатор напада саму особу, а да се ослободи његових оштрих, стрмих зуба постао је веома тешко.

Ако приђете дивљој милости, она не оклева да удари у напад. Узгред, овај слатки, на први поглед, животиња, је прави рекордер у хулиганству међу животињама. Напади кокоши, змије, зечеви, кртице и жабе. Сви ови представници фауне лако се уклапају у мени животиње.

Наравно, да би се избегло све предаторских животиња трикове, то је лакше укротити Ласица и обично, али ако се не траже једноставан начин, и били су одлучни да се његов љубимац предатор, бићете корисно знати неке од карактеристика његовог карактера, понашања, исхране и навика.

Животиње у природи иу заточеништву

Веасел врло добре плива, трчи брзо, весело истражује Бурровс, рупе и удубљења у земљи, слободно креће на стаблима и гранама дрвећа. У комбинацији са агресивним темпераментом, ово је још опасније за “комшије“. Животиња се може наћи у готово свим дијеловима Евроазије.

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља

Најмања животиња живе на најхладнијим местима сјеверне локализације. Упркос својој крвопрости и хулиганизму, лавирица је изузетно корисна људима због његовог талента у хватању глодара.

Зашто је слабост стекла такво име неуобичајено за своје понашање? Чињеница да је лутање као кућни љубимац изузетно лако уочити, нарочито у раном добу. Нажалост, велики број ових животиња умире у заточеништву, али су у стању да живе са тобом 4-6 година.

Обратите пажњу на чињеницу да су најбоље умирене малчице, што значи да ћете морати да се бавите њиховим садржајем, васпитањем и храњењем.

Луск, претворила у животињском стране, врло брзо постаје привржен свом власнику, а понекад хода иза њега, као верног пса. Приче познати случај где Енглез, обзаведсхиисиа звер, био приморан да га да ради са њим, јер он једноставно није могао да поднесе болну усамљеност. Ако радите све у реду, ваш нови кућни љубимац може постати за вас заиста лојални, љубазан и љубазан пријатељ.

Као што смо већ нагласили, оптимална варијанта са припитомљавање малог животиње, али због сложене адаптацију тога код куће, многи људи воле да ухвати животиње су порасле. Истина, у овом случају су предодређени да их више пута угризе. И није искључено да ће ваш нови кућни љубимац побјећи од тебе.

Зато је боље да се гомилају одговорност за бригу о новорођенчади, али да је 100% сигуран да је ово дете може постати лојалан и прави пријатељ.

За разлику од дивљих животиња, домаћа миловања у потпуности оправдавају своје име. Они могу спавати с вама, играти и опустити. Садржај животиње је такође сасвим могућ у вези са псе и мачком, али само под условом да више уобичајени четверогодишњи нису агресивни. Посебно када сматрате да ова мала крзнена животиња лако може да спаси место и украде храну од својих старијих “комшије“.

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља

Иначе, избору места одмора треба дати гостима, јер је мало вероватно да ћете бити у стању да вештачки креирате и наметнете било коју локацију за спавање. Припремите се за значајне трошкове хране за животиње. Једноставно не одговара синтетичким хранама из продавница кућних љубимаца, а треба га само хранити свежим месом и јајима.

Квалитет ових производа такође треба да буде висок. Не заборавите да ће ваш нови кућни љубимац у посуди увек имати чисту воду за пиће.

Уколико се бринете о новорођенчади, обавезно га храните свјежим природним млеком помоћу шприца или пипете.

Размислите – ако ваш комшија има птицу, он ће готово сигурно морати да се разреши са њим. Нови дечак ће уништити све птице, претварајући бившег суседног пријатеља у свој жесток непријатељ. Али ако у свом кавезу имате папагаја или канарца, животиња га неће додирнути, јер не лови тамо где живи трајно.

Животни вијек

Животиње које живе у заточеништву живе у просјеку 8-10 година, у зависности од локације и станишта. Ласи, који се држе код куће, нешто инфериорнији од њихових дивљих, слободних рођака. Њихов просечни животни век траје од 4-7 година. У животињама су дуготрајне животиње. Постоје случајеви када су жене журке преживеле на 20-30 година. Али прави рекордер био је мушка животиња, која је живјела у заточеништву више од 60 година.

Где купити животињу?

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља

Ако сте потпуно спремни да наставите да милујете код куће, поставља се питање где бисте добили ову јединствену животињу? Нажалост, у приступачној продаји, лисице су изузетно ретке. Због тога имате две опције: да потражите људе који су наменски узгајали животиње или сами себе уловите.

Али у другом случају не треба се изненадити примарна агресија. И такође можете безбедно да одбаците све концепте нормалне кохабитације са другим мушким и пругастим.

Створите повољну атмосферу

Када сте спремни да у своју кућу узмете новог члана породице, побрините се за његову удобност:

Луск: пљачкаш пљачкаш, претварајући се у љубавног пријатеља
  • Предрачунајте буџет и доделите део за храњење. Запамтите – ове животиње су цитирали изузетно квалитетне производе, нарочито кокошје јаје и месо;
  • Ако узмете бебу, размислите о томе како вам је згодније да га негујете. Најбоље је користити шприц без игле или пипете која имитира мајчину брадавицу;
  • Да ли вам је стало до ваших жица и адаптера? Затим их одмах уклонити на неприступачно место или их сигурно покрити крпом. Млади грабљивац је изузетно разигран и лако гнијежи све жице;
  • Зверу не треба велика посуда, али морате пратити његове излете у тоалет и очистити у времену за животињу – не толерише прљавштину у близини;
  • Већ постојеће кућне љубимце треба упознати са новим “комшија“Као што је могуће пажљиво. Нека се навикну једни другима и постарају се да “старији“Нисам увредио новог играча;
  • Немојте се изненадити на дрским пљачкама које се могу догодити с времена на вријеме у вашем дому с појавом нестандардне дивље животиње.

Ако одлучите да купите таквог необичног четверогодишњег пријатеља, као што је лице, требало би да будете спремни за периодично настале тешкоће са својим садржајем. Нека ваш нови кућни љубимац пронађе у вашем лицу истински љубавник и постане посвећен пријатељ већ дуги низ година!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + = 27

Adblock
detector