Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen | pangudownloads.com
Kvinners helse

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Hjertet er forkortet av elektriske impulser, men når sistnevnte kommer uregelmessig, kaotisk, etableres en arytmi. Den vanligste formen for denne sykdommen er ciliated eller flimrende. Det er preget av atrieflimmer (fibrillering). Det vil si at bunter av atriale muskler ikke koordineres, noe som fører til mangelfull sammentrekning av orgelet.

Konsekvenser av flimrende arytmi uten hjertebehandling

I fravær av terapi stopper kroppen normalt blodsirkulerende blod.

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Som et resultat mangler hele kroppen oksygen og næringsstoffer, og noe av blodet kan forbli i hjertet, noe som øker risikoen for blodpropper.

Manglende behandling med en slik diagnose fører til hjerteinfarkt, iskemisk berøring.

Atrieflimmer kan passere til ventriklene, noe som vil provosere hjertesvikt. Risikoen for plutselig hjertestans og død er høy.

Årsakene til flimrende arytmi

Ekstrakardiale eller generelle utfordrende faktorer:

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen
 • patologier av skjoldbruskkjertelen;
 • stress,
 • virusinfeksjoner;
 • forgiftning med alkohol, narkotika, medisiner;
 • elektrolyttforstyrrelser, spesielt kaliummangel;
 • kronisk obstruktiv lungesykdom.

Hjertet eller hjerteproblemerende faktorer:

 • høyt blodtrykk;
 • koronararteriesykdom;
 • kardiomyopati; hjertefeil;
 • perikarditt;
 • hjertesvikt;
 • forstyrrelser i sinusnoden;
 • komplikasjoner etter operasjon.

Fibrillerende arrytmi: Klassifisering av hjertesykdom

Spesialister, avhengig av det kliniske bildet, tildeler en konstant og paroksysmal ciliær form.

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Den paroksysmale form er preget av et paroksysmalt kurs. Angrep (paroksysmer) kan vare fra noen få timer til et par dager. I denne perioden er det feil i hjertefrekvensen.

Orgelet arbeider med høy belastning, så en person lider et alvorlig angrep. Diagnose dette skjemaet ved hjelp av et elektrokardiogram.

Den permanente formen er det kroniske løpet av sykdommen.

I tillegg til svikt i rytmen, er det svakhet, økt svette, skjelving, og noen ganger angrep angrep skjer plutselig. En konstant flimrende form er farlig fordi den fører til hjertesvikt og dannelse av blodpropper. De fleste pasienter med konstant arytmi er personer over 60 år.

I tillegg er sykdommen klassifisert og avhengig av hyppigheten av hjertesammensetninger:

 • normosystolisk arytmi – 60-90 slag per minutt;
 • tahistystolisk – hyppigere enn 90;
 • bradisystolisk – mindre enn 60.

Symptomer og tegn på flimrende hjertearytmi

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Angrepet er ledsaget av smerte i brystet, kortpustethet, tremor, muskel svakhet. Det kan være alvorlig svette, så vel som hyppig trang til å gå på toalettet.

Noen pasienter opplever svimmelhet, noe som kan resultere i besvimelse. Også, en person har en sterk uforklarlig frykt.

Symptomene på sykdommen er svært uttalt med tachysystolisk form.

Behandling av ulike former for fibrillerende arytmi

Terapi er rettet mot å normalisere frekvensen av sammentrekninger og gjenopprette rytmen (med brachystystolisk og tachysystolisk). Velg et kurs bør være kardiolog. Han lager en ordning for behandling, gjør avtaler, setter doseringen av legemidler og varigheten av bruken.

Flimrende arrytmianfall: Førstehjelp

Når symptomer på paroksysmer dukker opp, bør du umiddelbart drikke medisinen som er foreskrevet av legen din. Noen ganger er dette nok til å stoppe det. Det er verdt å merke seg at angrepet må stoppes innen 48 timer.

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Hvis tilstanden forverres skarpt, smerte i brystet, kortpustethet, ring en ambulanse. I påvente av at en slik pasient trenger å sikre tilstrømning av frisk luft, legg det med svakhet og svimmelhet.

Konsekvenser av et angrep kan være beklagelig. Hjelpe pasienten skal rettes ikke bare for å stoppe angrepet, men også for å bevare pasientens liv. Det er en mulighet for at før ambulansen kommer, vil det være nødvendig å gjøre kunstig åndedrett og indirekte hjertemassasje.

I dette tilfellet bør de omkringliggende menneskene ikke gi plass til panikk, da deres liv vil avhenge av deres handlinger.

Paroxysm skal stoppes innen 48 timer, ellers øker risikoen for blodpropper, hjerneslag og hjerteinfarkt. Som regel brukes antiarytmiske legemidler, men i fravær av effekt ty til elektropulsterapi.

Behandling av glitrende arytmi med folkemessige rettsmidler

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen

Ulike oppskrifter basert på planter brukes i de tidlige stadiene av sykdommen, med mildt uttrykte symptomer og som en ekstra terapi.

Folkebehandling i dette tilfellet innebærer fytoterapi, hvis handling er rettet mot ernæring og hjertestøtte. Oftest brukes sitron, løk, selleri, hagtorn, adonisgress til dette formålet.

Alle disse plantene inneholder mye kalium, magnesium og en rekke andre stoffer som gunstig påvirker myokardiet.

Hawthorn kan brukes fersk, i form av vannkvoter og alkoholtinkturer. Løk og sitron, som regel, brukes til å tørke, og selleri er bare lagt til mat.

Drogbehandling og kirurgisk behandling

Skimrende konstant arytmi omfatter følgende legemidler: antiarytmika, antikoagulerende midler, beta-blokkere og metabolske midler.

Hver av disse gruppene har sine egne spesifikke effekter på menneskekroppen:

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen
 1. Antiarrhythmic drugs (pr. “Kordaron”, “Verapamil”) brukes til å opprettholde en normal hjertefrekvens. Begynn å virke 10 minutter etter intravenøs administrering;
 2. Antikoagulanter fortynner blod, det vil si redusere risikoen for blodpropper;
 3. Betablokkere (pr. “Sotalol”, “Atenolol”, “Bisoprolol”) redusere hyppigheten av hjertekontraksjoner, regulere blodtrykk, forhindre utbruddet av hjertesvikt;
 4. Metabolske midler beskytter og nærer myokardiet. Disse inkluderer Mexicor, ATP, Riboxin, preparater av magnesium og kalium.

Kirurgisk behandling av arytmi pacemaker er implantert og kateter ablasjon, som er utført ved hjelp av en laser, kald, kjemikalier, betyr radiofrekvens. Det bør bemerkes at åpen hjertekirurgi er utført nesten. Moderne teknikker er minimal invasiv, krever lokalbedøvelse.

Under ablation betyr en slags cauterization av hjertet, ansvarlig for tilførsel av en elektrisk impuls. Som et resultat, mister denne regionen konduktivitet på grunn av dannelsen av en mikrosirkel. Det vil si at årsaken til hjertefrekvensfeil er eliminert. Metoden for radiofrekvensablation er mye brukt, noe som tar ubetydelig tid og har ingen aldersrelaterte kontraindikasjoner.

Forebygging av sykdom

Som i løpet av behandlingen, og etter det, er det nødvendig å følge en rekke indikasjoner. Først må du bli kvitt dårlige vaner. Du må også kontrollere din vekt og forebygge fedme. Det er veldig viktig å begrense emosjonell overstyring. Arrytmi er ikke en kontraindikasjon for fysisk anstrengelse, men intensiteten må avtales med legen.

En syk person trenger å revurdere kostholdet og komponentene i dietten.

Det samme tiltaket er nødvendig for de som har lidd sykdommen:

Flimrende hjertearytmi: symptomer og behandling av sykdommen
 • Først er fettstoffer ikke tillatt;
 • For det andre skal menyen inkludere så mange plantekomponenter som mulig;
 • For det tredje, for å opprettholde elektrolyttbalansen, spiser du regelmessig mat som er rik på kalium (pr. Valnøtter, tørkede aprikoser, honning, courgette, gresskar). Du kan ikke spise om natten. Fraksjonskraft er også anbefalt.

Se på deg selv og følg anbefalingene fra legen din, og da kan du takle sykdommen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

86 + = 93

Adblock
detector