Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere? | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hevelse i ansiktet om morgenen – unngå eller eliminere?

Jo eldre vi blir, jo oftere vi observerer i seg selv endre utseende, som de aller fleste er helt klart ikke legge til vår appell. Blant dem er det også hevelse i ansiktet. Og akkurat når du våkner opp noen puffy etter en stormfull fest med alkohol dagen før ... Men når du tenker på hver morgen i speilet av en kvinne på størrelse med en person kan være i forhold til størrelsen på puter - det er grunn til bekymring.

Å drikke eller ikke å drikke?

Utseendet til oppblåst ansikt reduserer vår livskvalitet: morgenen vi har å slite med stagnasjon, noe som gjør potet komprimerer og smøre huden med spesielle eliksirer, hvorfor vi ikke har tid til mer produktive ting i tidlig ettermiddag.

Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?

Selvfølgelig, det første du trenger å gjøre - ta hensyn til kosthold, og spesielt på mengden av væske konsumert. Dersom det i morgen nesen tar form av poteter, og øynene hans og hadde blitt knapt merkbar i ansiktet, men på kveldene du drikker nesten daglig rate på væsken, - et problem som sådan, nei.

Du bør bare ta vare på korreksjonen av dietten og slutte å drikke om natten. Men hvis en slik lidelse virker urimelig - dette er et sterkt argument til fordel for å gå til legen.

For å begynne, gå over de gjenværende alternativene for mulige objektive årsaker til hovent ansikt. Kanskje spiste du en saltet fisk? Eller viste morens pickles seg for deilig å begrense bare til en bolle? Og kanskje, på kvelden for besøket, så du opp frustrert kjæreste, som ikke ville roe seg uten en flaske med en varm drikke? Eller gikk du til sengs om morgenen, drikker te med en venn?

I dette tilfellet er et ubehagelig fenomen forbundet med stagnasjon i ansiktets vev - det er helt naturlig. Du må huske at vi ikke er unge i alderen, og derfor må vi være klare for at etter støyende festligheter vil du ikke kunne våkne slank "Agurk". Men hvis all din hevelse har mer grundige grunner, vil vi fortelle deg hva de kan være.

Hvorfor kan ansiktet svulme om morgenen?

Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?

Du bør forstå at årsakene til puffete fenomener i ansiktet kan være både i feil diett og / eller dagens diett, og i alvorlige patologier i de indre organer. Derfor, hvis du ikke har gjennomgått en planlagt medisinsk kommisjon i lang tid, er det nå på tide å hente opp, og samtidig å stemme klager til tilsynsterapeut.

Vi tar ikke som et eksempel de som har genetisk bestemt "Hevelse" under øynene - dette, som regel, er ikke eliminert, og går bare med alderen.

Men hvis du blir seriøst forvirret av ødem i ansiktet, og du finner ingen objektive grunner og grunner for utseendet deres, må du kontakte de aktuelle profilspesialister. De første legene du bør besøke er en terapeut, en nephrolog og en kardiolog. Siden årsakene til hevelse i ansiktet om morgenen kan være en rekke faktorer,

Hvorfor vises hevelse om morgenen og hva skal gjøres med denne estetiske ufullkommenheten? Selvfølgelig er et alvorlig indre problem aldri begrenset til ett symptom. Derfor, hvis ødemet ditt er forbundet med det indre arbeidets patologiske arbeid, bør du legge merke til noen indre tegn.

Spesiell oppmerksomhet bør gis til slike tilstøtende symptomer:

Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?
 1. Kortpustethet spesielt hvis det oppstår ved den minste fysiske innsatsen. I dette tilfellet kan alt virkelig være veldig alvorlig, siden denne kombinasjonen av symptomer nesten alltid indikerer et brudd på aktiviteten til hjertemuskelen;
 2. Cyanose i kroppen og ansiktet. I dette tilfellet snakker vi om patologiene i sirkulasjonen og det kardiovaskulære systemet som helhet. Du bør forstå at vaskulære patologier er ekstremt farlige for helse og normal funksjon. Derfor bør du raskt besøke en phlebologist og / eller en vaskulær kirurg;
 3. "Vesker under øynene." Hvis edematiske fenomener er konsentrert hovedsakelig i nedre øyelokk, og under øynene blir de tykke "Valser", sannsynligvis er problemet ditt relatert til funksjonen av nyrene. Nyrer kan ganske enkelt ikke klare behandlingen av den vanlige mengden væske som kommer inn i kroppen din, mot bakgrunnen der stagnerende fenomener dannes. I så fall er det tilrådelig å kontakte nevrologisten så snart som mulig for å få hjelp til å velge diagnostiske tiltak og behandling.

Noen ganger er hevelse i ansiktet en konsekvens av flere primitive faktorer:

Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?
 • Irrasjonell ernæring og mangel på næringsstoffer (vitaminer, mineraler, mikro- og makroelementer, aminosyrer og andre næringsstoffer) som kommer inn i kroppen med mat;
 • For mye rikelig med drikke (mer enn 3 liter konsumert væske per dag);
 • Mangel på søvn og søvnforstyrrelser (søvnløshet, parasomnia, etc.);
 • Mangel i kroppen av vitaminer (spesielt vitaminene i gruppe B);
 • Feil spiseplan: snacks "På farten", Overeating, tørt å spise, rå kosthold, overholdelse av en streng diett;
 • Vegetarisk mat system (i dette tilfellet er det såkalte "Proteinfritt ødem");
 • Rikelig supper umiddelbart før du går til sengs.

Hvis, sammen med hevelse, er ansiktet skyllet eller flettet, og huden klør - det er en allergisk reaksjon, som kan bli dødelig! I dette tilfellet er det viktig å kontakte allergologer og immunologer for raskt og raskt å identifisere irriterende, samt utelukke kontakt med det. Husk at svært mange tilfeller av allergi slutter med den beryktede Quincks ødem (angioødem). Og hvis den allergiske reaksjonen er forbundet med å ta medisiner, er anafylaktisk sjokk sannsynlig.

Vi fant ut hvorfor ansiktet svulmer opp, og vi håper at du tar tilstrekkelige tiltak for å analysere årsakene og eliminere denne eksterne feilen. Men hvordan bli kvitt det her og nå?

Sliter med ødemets ødem effektivt

Hva om ansiktet mitt svulmet opp om morgenen?

Du vil bli hjulpet av noen populære oppskrifter, bevist av tid:

Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?
 • Vaske fytoterapeutiske skjær og avkok (best mynte, sitronmelisse, timian, lind egnet for dette formålet). Hvis ansiktet ditt ikke har en vaskulær nettverk (også kalt telangiectasia og rosacea), kan du gjøre fra den resulterende flytende is og tørket ansiktet med hver morgen;
 • Maske med grønn te. For å gjøre det, bruk en komprimering på ansiktet av et kjølig serviett, og på toppen plasserer teen;
 • Hvis hevelse oppstår hovedsakelig på øyelokkene, prøv å gjøre det: rist de rå potetene på et rist, legg dem i gasbind og fest til øyelokkene som en komprimering. Soak på ansiktet i 10-15 minutter, og deretter vaske. Hvis du har det travelt, legg bare tynne potetplater til øyelokkene dine, og gjør din egen virksomhet - spise frokost, drikke morgenkaffe, gjør deg klar til jobb. Men det er ønskelig å stadig forandre potettsenger for å gi juice.

Hvordan ellers bli kvitt et hovent ansikt, men i global forstand?

 1. Begrens forbruket av bordsalt til grenseverdiene for normal voksen (dvs. 9-13 g, tatt hensyn til innholdet av salt i naturlige produkter);
 2. Hold oversikt over mengden væske som forbrukes;
 3. Diversifisere dietten din er virkelig nyttig og næringsrik mat;
 4. Drikk multivitaminkomplekser (helst som instruert av lege);
 5. Normaliser din daglige og hviletid
 6. Ikke bli båret med altfor salte, skarpe og krydrede retter;
 7. Visuelt besøke legen med komplekse symptomer;
 8. Kategorisk nekte alkohol, eller redusere forbruket til et minimum.
Hevelse i ansiktet om morgenen - unngå eller eliminere?

Hvis ansiktet ditt er hovent, rødt og kløende, er det sannsynlig at du er allergisk.

Prøv å gjenopprette kronologien til dine handlinger (hva spiste du natten før, tok du nye medisiner, kontaktte deg dyr osv.) Og fjern allergenet!

Sørg for å besøke de relevante spesialistene for å bestemme den nøyaktige kilden til stimulansen.

Vær sunn og vakker uansett tidspunkt på dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 38 = 43