Hva sier de røde hendene? | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hva sier de røde hendene?

Problemer i arbeidet med indre organer manifesteres noen ganger av ytre symptomer. Spesielt signalerer røde flekker på palmer også om ulike sykdommer. Selv om dette fenomenet ofte anses som normalt.

Hva sier de røde hendene?

Under graviditeten i kvinnekroppen øker aktiviteten til fartøyene, slik at røde prikker vises på håndflatene. Noen ganger er rødhet i hendene en iboende egenskap, som er forbundet med en for nær plassering av karene til huden.

Overoppheting eller hypotermi kan også provosere flekker. I andre tilfeller skal røntmenes rødhet varsle.

Ledsagende tegn og symptomer

Røde palmer er oftest et tegn på følgende patologier:

  • Lesjon av leveren. Derfor kalles ofte rødhet - "leverpalmer". Leveren bør også kontrolleres og hvis gule flekker vises på hendene. I tillegg til rødhet, er det andre symptomer: kvalme, oppkast, smerte på høyre side, en forandring i avføringen av avføringen.
  • Med rødhet bare fingertuppene bør sjekke magen, forbedre deres ernæringsmessige diett. Siden det i dette tilfellet ikke tåler fordøyelseskanalen de funksjonene som er tildelt den.
  • Hvis tuppen er tømt, kan det være sykdommer i kjønnsorganene.
  • Når det er flere røde prikker på håndflatene, er det et tilfelle av nervesystemet sykdom.
  • Hvis røde flekker på palmer og såler på føttene er flakete, så er det mangel på vitaminer i kroppen. Hvis huden eksfolieres for mye, anbefales det å begynne å bruke antifungale legemidler.
  • Hvis det i tillegg til rødhet også er kløe i fingreområdet, er det verdt å sjekke tarmens arbeid.

Årsaker til problemutviklingen

Det er mange grunner til at håndflatene er røde. Noen ganger er fenomenet forårsaket av ikke-alvorlige problemer, men oftere snakker det om utseendet av sykdommen. Derfor er det tilrådelig å gjennomgå en medisinsk undersøkelse.

Allergisk reaksjon

Hva sier de røde hendene?

Ofte indikerer røde flekker på håndflatene en allergi forårsaket av kjemiske, kosmetiske eller medisinske legemidler.

Hvis behandlingen ikke er startet i tide, vil følsomheten av organismen for ekstern påvirkning avta, derfor kan eksem av en kronisk type forekomme. I dette tilfellet, i tillegg til rødhet, kan andre symptomer utvikle seg: kløe, flak, utseende av blærende utslett.

Syk lever

Hvis håndflatene er røde i lang tid, kan det være leversykdommer. Det tåler ikke belastningen i forbindelse med behandling av toksiner som kommer inn i kroppen sammen med mat, alkohol. Vanligvis viser rødhet i hendene skrumplever, hepatitt eller lever hepatose. Alle disse sykdommene kan bare behandles i de første stadiene.

hypovitaminosis

Hvis kroppen mangler vitamin B, så er det røde flekker på håndflatene, hendene blir numme, ofte brenner og klø. I tillegg blir en person irritabel, blir raskt sliten. Hans hår faller ut, neglene hans blir sprø. Vanligvis er hypovitaminose forårsaket av underernæring, så du bør forbedre kostholdet ditt.

Lane sykdom

Hvis det oppstår små røde flekker på håndflatene, føttene, fingrene og tærne, så kan det signalere Lana sykdom. I slike tilfeller klipper slike steder ikke ubehag, men noen ganger kan det være atypiske manifestasjoner av sykdommen, slik at de forandrer farge. Sykdommen kan forekomme både i et lite barn og i en voksen alder.

Tradisjonell behandling

Hva sier de røde hendene?

Selvfølgelig, for hver sykdom, er det nødvendig med en viss behandling. Derfor må du først gjennomgå medisinsk diagnostikk, og først etter det begynner å ta medisiner.

Så, for å kurere allergi, må du stoppe kontakt med allergenet. Derfor er det for det første nødvendig å finne ut hva som kan forårsake kroppens reaksjon. Konsultasjon av hudlege er nødvendig. En lege kan ordinere bruk av salver og kremer som effektivt eliminerer allergier. Også en lege kan ordinere antihistaminer. Behandlingsforløpet varer fra en uke til en måned. Når du er ferdig, må du fortsette å overvåke helsen din.

Behandling av noen leversykdom er mye vanskeligere. Så snart du begynner å behandle det, slutter det å skade, men til slutt kommer ubehag tilbake. Hvis sykdommen har fått en kronisk karakter eller har blitt en onkologisk sykdom, er det nødvendig med antitumormidler for behandling. Det er nødvendig å konsultere en gastroenterolog eller hepatolog. Avhengig av type og form av sykdommen, vil legen foreskrive passende medisiner. Også med leversykdom krever et spesielt diett. Ikke spis fett, stekt eller krydret mat.

Røde flekker på barnets palmer indikerer oftest hypovitaminose. For å kurere det, må du forbedre dietten. Kroppen skal få nok av alle vitaminer. Om nødvendig kan du ta dem kunstig, siden alle typer vitaminer selges i apoteket.

Når Lana er syk, er det ikke nødvendig med terapi, siden sykdommen ikke er ledsaget av ubehagelige opplevelser. Men for å eliminere rødhet i hendene, er det nødvendig å ta medikamenter for å stimulere hormonene i binyrene. På grunn av dette vil belastningen på kapillærene og karene reduseres, slik at rødheten forsvinner med tiden.

Krem "Unna", Som avkjøler og smaler fartøyene. I tillegg kan det være nødvendig å ta vitamin A og B, som normaliserer hormonell bakgrunn og forbedrer kroppens generelle tilstand.

Folkebehandling

Hva sier de røde hendene?

For å bli kvitt røde hender er det mulig og ved hjelp av tradisjonell medisin. Men bruk dem forsiktig, og velg bare utprøvde metoder.

Den allergiske reaksjonen behandles raskt av en sving. Anlegget inneholder en stor prosentandel av vitamin C, noe som bidrar til aktivering av de indre kjertlene.

Stimulerer hormonproduksjonen av binyrene, som har en antiinflammatorisk effekt.

Fra sving gjør salver, tinkturer, bad og lotioner. Bad, tinkturer og lotioner er utarbeidet i henhold til det generelle prinsippet, men varierer i infusjonstidspunktet.

  • 2 ss tørr streng helles et glass bratt kokende vann. Hvis det er infundert i 5-10 minutter, kan væsken brukes til bad og lotioner.
  • For å forberede tinkturen må den være eldre i 4 timer, avløp, og deretter - for å insistere en annen uke.
  • For å forberede salven, blandes tinkturen av svinget med petroleumsgel i like store mengder i et vannbad. Etter å ha utført alle prosedyrene forsvinner allergien, og hendene ikke klør lenger.

For behandling av leversykdom anbefales det å svelge galleblæren til en ung cockerel. Det er veldig bittert, så det skal svelges raskt og fullstendig, med rikelig med vann. Resultatet vil bli oppnådd etter 4-5 prosedyrer. I en uke kan du ikke spise mer enn to bobler.

forebygging

Hva sier de røde hendene?

For å unngå allergier på hendene, bør du bare bruke naturlige kosmetiske preparater som fungerer godt på huden. Med matallergi er det nødvendig med et spesielt diett, men den optimale mengden vitaminer og næringsstoffer bør falle inn i maten for å unngå hypovitaminose.

Leveren lider ofte av en feilaktig diett. Fra det er det nødvendig å utelukke alkohol, fett og krydret mat, bakevarer. Vekten bør være konstant, fordi for raskt vekttap eller fedme påvirker alle organer negativt.

For å forebygge noen sykdom bør det føre en sunn livsstil, og utføre nok fysisk anstrengelse.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

35 + = 40