Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en krusning i øret mitt? | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en krusning i øret mitt?

Ejakulasjon og krusninger er vanlige symptomer som følger med sykdommer av varierende alvorlighetsgrad. Denne tilstanden er ganske ubehagelig og forårsaker stor ulempe.

Denne faktoren provoserer en reduksjon i hørselsskarphet, forårsaker irritabilitet, påvirker søvnkvaliteten, som igjen fører til forstyrrelser i helsen og fører til mer alvorlige patologier. Derfor er det nødvendig å finne årsaken grunn som stadig høre lyden av pulsen i mine ører, og hvis det er mulig å eliminere den.

Årsaken til pulsering i øret

Svak og sterk pulsering av det organ av hørsel kan være forårsaket av et brudd av organet eller kroniske infeksjonssykdommer, virkningen av ytre faktorer.

Behandlingen av pulseringer i ørene begynner med å forklare årsakene som forårsaker det.

Det er støy i ørene:

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en krusning i øret mitt?
 • når svovel akkumuleres og den hørbare passasjen er tilstoppet;
 • Det forekommer otitis - mellomøret inflammatorisk sykdom - symptomene av disse er brudd væskeutstrømning fra anordningen og det indre øret pus utseende av trommehinnen;
 • med eustakitt - betennelse i passasjen mellom øret og nasopharynxen;
 • under betennelsen i trommehinnen.

Alle ørersykdommer forårsaker hevelse, henholdsvis, et trykkfall oppstår mellom det indre og ytre miljøet, noe som får ørene til å hoper seg opp og det vises støy i dem. Omformingen av akustiske signaler til elektriske impulser blir forstyrret, fornemmelsen av lydene forverres.

Pulsering i ørene kan forekomme med fysisk aktivitet og under graviditet er det et symptom på følgende sykdommer.

Arteriovenøs misdannelse

Årsaken til støy i ørene er en unormal plexus av blodårene, på grunn av hvilket blod fra kapillærene umiddelbart kommer inn i venene.

Arteriell hypertensjon

Disse plutselige trykkfallene forårsaker sammenblanding av hjernens kar, oksygenforsyningen forstyrres, og ubehagelige symptomer vises.

aterosklerose

En sykdom der blodårene trekker seg sammen, blod "skyver" gjennom dem, forårsaker en karakteristisk lyd.

Det er andre grunner til følelsen av pulsering:

 • osteokondrose av cervical avdelingen;
 • dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen;
 • hepatitt av ulike arter;
 • myoklonus - spasmodiske sammentrekninger av myk gane og mellomør;
 • diabetes mellitus;
 • mangel på søvn;
 • stressende forhold.
Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en krusning i øret mitt?

Avhengig av årsakene rippel flere symptomer kan oppstå inne i øret, feber, svekket hørsel av øregangen strømmer en væske eller purulent utflod, svimmelhet, manglende koordinasjon og andre. Det kliniske bildet fremkommer under hensyntagen til de generelle symptomene, basert på pasientklager og spesielle studier.

Begynn å omgå leger med ENT, diagnostiserer han fravær eller tilstedeværelse av inflammatoriske prosesser i høreapparatet.

Deretter må du kanskje konsultere en phoniatrist, terapeut, kardiolog, nevrolog og andre smale spesialister.

Uten å avsløre den eksakte årsaken og eliminere den, er det umulig å takle oppgaven med å fjerne pulsering i øret.

Eliminering av tinnitus

For å eliminere støy i ørene, kan det kun gis generelle anbefalinger. Behandling av bare ett symptom - uten å eliminere den underliggende årsaken som forårsaket det - er umulig.

Når pulsering i ørene under svangerskapet - hvis det er forårsaket av trykkforskjeller - foreskrive et mildt beroligende middel: te laget av fennikel, vendelrot. Når gravid bidro til å gjenopprette mental balanse og eliminere søvnløshet ved hjelp av Quators medisin, men nå er det nye midler. Uten medisinsk rådgivning i denne tilstanden, er det uønsket å velge medisinering - det er mulig å skade fosteret.

Hvis støyen i øret passasje vises på anstrengelse eller brå bevegelser av hodet, trolig verdt å tenke på behandling av degenerative plate sykdom av nakkesøylen, eller brudd på det kardiovaskulære systemet. Noen ganger er det nok til å begrense amplituden av bevegelsen av legemet og halsen, ikke skarpt skråstilt, dreies, å redusere intensiteten av fysisk aktivitet, og en ubehagelig symptom vil forsvinne.

Behandling av aterosklerose og arteriell hypertensjon, forstyrrelse av det endokrine og kardiovaskulære systemet, osteokondrose og hepatitt utføres av aktuelle spesialister.

Generelle formål for å eliminere krusninger i ørene:

 • nootropiske legemidler som forbedrer blodtilførselen og blodsirkulasjonen i hjernen;
 • beroligende midler som lindrer irritasjon
 • medisiner for søvnløshet;
 • antidepressiva.

Hvordan bli behandlet uten medisinering?

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en krusning i øret mitt?

Hjelper med å forbedre den generelle tilstanden til dietten.

Det anbefales vanligvis å redusere antall fettstoffer, matvarer som inneholder kolesterol i kostholdet, og om mulig gi opp søte og krydrede krydder som puster opp nervesystemet.

Det anbefales å balansere regimet av arbeid og hvile, tilbringe mer tid i frisk luft, engasjere seg i fysioterapi - sett av øvelser velges under hensyntagen til den underliggende sykdommen.

Dersom forekomsten av pulseringer i øret assosiert med nedsatt funksjon av hørselsnerven, tilkoblet fysikalsk påvirkning: elektroforese, massasje trommehinnen, en akustisk massasje. For å bli kvitt støy i ørene hjelper det seg med å velge et høreapparat. Det kan være nødvendig med kirurgi.

Pasienten bør vite - at dette symptomet ikke alltid er mulig å bli kvitt. Når nedbrytningen av hørselsnerven, eller brudd av trommehinnen, aterosklerose, og arteriovenøs misdannelse rippel vil øke og vil ta permanent.

I dette tilfellet må du forhåndsinnstille det faktum at en lignende lyd vil ledsage hele tiden og - for å unngå nedbryting av nervesystemet - for å utvikle vanen med å leve med støy i ørene. Psykoterapeuter anbefaler - i begynnelsen av å bli vant til en ny stat - ikke å forbli i stillhet.

Hvis du tar opp naturlige lyder - lyden av surfen, bladets rystelse, fuglesang - da vil de ikke bare dempe pulsen, men også hjelpe deg med å tune inn en sunn drøm. Distrahert fra støyen i hodet og lyden av gaten, som høres fra det åpne vinduet.

Disse tipsene vil hjelpe takle ubehag og de med rippel er et symptom på betennelse eller sykdom som kan kureres. Etter å ha eliminert den underliggende sykdommen, går ubehag ikke bort med en gang - det tar nok tid. Med arteriell hypertensjon og osteokondrose oppstår pulsering i ørene med den minste forverring av kroniske prosesser.

Sterk for deg helse og velvære!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 4 = 14