Hvordan fjerne en pukkel på ryggen eller nakken? | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hvordan fjerne en pukkel på ryggen eller nakken?

Hvorfor vises bølgen på nakken, og hvordan kan jeg fjerne den? Fettavsetninger dannet i regionen av den syvende livmorhvirvelen, danner etter hvert segl. I de vanlige menneskene kalles det forkjølelse, et bøffelhorn, enke eller en saltbukk. Hvorfor vises visne og hvordan å takle det, vi vil fortelle i denne artikkelen.

Hovedårsakene til utseendet på et saltbukk

En liten pukkel som oppstår på baksiden, over tid, forårsaker alvorlige ulemper for en person:

 • redusert mobilitet i nakken;
 • følelsesløshet i området av kraftsonen;
 • smerte i ryggen.

I tillegg, "Buffalo horn" estetisk ser veldig uattraktivt ut. Derfor er mange kvinner som står overfor et problem, tvunget til å maskere selene i livmorhvirvelområdet med klær med lukket nakkeparti.

Hva er hovedårsakene til tåreformasjon?

Hvordan fjerne en pukkel på ryggen eller nakken?
 1. Skader på ryggraden. En alvorlig blåse i livmorhvirvelene, deres subluxasjon og brudd kan føre til utseendet av fettavsetninger;
 2. Krumning av ryggraden. Ofte fremkaller deformering av ryggraden, spesielt kyphosis, fremspring av den syvende livmorhalsen;
 3. Degenerative endringer. Patologiske prosesser i vev forårsaket av sykdommer og traumer fører også til dannelsen av "Buffalo horn";
 4. Hormonal ubalanse. Fedme hos menn øker kroppens østrogen, noe som stimulerer dannelsen av fettavsetninger i nakken. I kvinner, tvert imot, i overgangsalderen, reduseres mengden av det kvinnelige hormonet, noe som får kroppen til å utvikle seg i en mannlig type, noe som fører til utseendet på seler.
 5. Bechterews sykdom. Problemer med nakkebukk forekommer ofte hos mennesker som lider av kroniske leddproblemer, hvor saltavsetningene konsentrerer seg i vertebrale artikulasjoner;
 6. Inflammatoriske prosesser. Betennelser forårsaket av tuberkulose eller syfilis kan påvirke graden av dannelse av fettavsetninger i regionen av den syvende livmorhalsen.
 7. Lipoma. I sjeldne tilfeller oppstår tålerne på baksiden av utviklingen av en godartet svulst;
 8. Muskelstramming. Overdreven fysisk anstrengelse, brudd på vann-salt metabolisme, samt hypertensjon kan føre til en merkbar tetting av musklene, noe som fører til dannelsen "Buffalo horns";
 9. Cystenen. Den patologi som er forårsaket av dannelsen av en kapsel på vertebraen, fylt med væske, er en annen grunn for humpens utseende.

Er det mulig å fjerne saltpinnen på ryggen? Ifølge mange eksperter er det mulig å takle problemet. Imidlertid bestemmes metoden for behandling i stor grad av opphavsmannens opprinnelse.

Hvis bukken på ryggen dukket opp som et resultat av veksten av lipoma eller cyste, vil du sannsynligvis trenge medisinering eller til og med kirurgi. I tilfeller av dannelse av tetninger på grunn av fettforekomster, kan en defekt herdes ved å utføre spesielle øvelser, massasjemanipulasjoner og folkemidlene.

Egenskaper av enkebukkene

Faktisk er enkepinnen ikke forskjellig fra saltvannet. Den eneste forskjellen er at dette konseptet gjelder for kvinner i Balzacs alder. Hvorfor? Definisjonen stammer fra middelalderen, da så mange kvinner var enker før overgangsalderen.

Som allerede nevnt, oppstår nesten alle kvinner i nakken i overgangsalderen fettstoffer. Det var derfor middelalderen begynte å knytte et slikt fenomen med status.

Hvilke faktorer fremkaller dannelsen av tåre hos kvinner?

Hvordan fjerne en pukkel på ryggen eller nakken?
 • brudd på hormonbalanse
 • misbruk av salt mat
 • fedme;
 • stillesittende livsstil;
 • cervikal osteokondrose;
 • osteoporose;
 • arvelighet.

Hvordan kan du fjerne enkepenningen deg selv hjemme?

Først, hvis det er mulig, er det nødvendig å utelukke de faktorene som provoserte utseendet på problemet, og for det andre er det nødvendig å gjøre følgende:

 1. Erstatt for myke puter og madrasser for mer stive
 2. Ikke bruk for store og tykke puter, hvis høyde er over 10-12 cm;
 3. Å holde seg til en diett rettet mot brennende lipider.

Hvis du for en eller annen grunn ikke kan følge forskriftene til anti-fettstrategien om å miste vekt, prøv å bare begrense forbruket av for fettstoffer, stekt og melmat.

Terapeutisk massasje

Hvordan kan jeg raskt fjerne saltpesten rundt halsen min? Regelmessig massering av problemområdet fører til resorpsjon av fettavsetninger. Hvorfor skjer dette? Som følge av nakkemassasje, forbedrer mikrosirkulasjonen i fettforseglingen.

På grunn av dette er de metabolske prosessene som fører til splittelsen av lipidlaget normalisert.

Hvordan utfører prosedyren riktig?

 1. Før en massasje, er det tilrådelig å ta et varmt bad med brus for å slappe av musklene og myke oppmidlene;
 2. For å forenkle manipulasjonen før æltning "Buffalo horns" Det anbefales å bruke oppvarmingskompresser;
 3. Forsegl selene i en sirkelbevegelse med alternerende prikkende og intens gnidning.

Øvelser i kampen mot enkebukkene

Spesielle øvelser, designet for å fjerne enkebukk, tillater å redusere størrelsen på selene så snart som mulig. Intensive belastninger som har som mål å stimulere musklene i nakken og ryggen, gjør det mulig å normalisere lipidmetabolismen og gjøre dem mindre synlige.

Så, hvilke øvelser er ønskelige å utføre?

Hvordan fjerne en pukkel på ryggen eller nakken?
 • Ligg på ryggen din slik at armene og skuldrene danner en rett linje. Ta et sakte ånde og fjern skapulaen jevnt, dvale i denne posisjonen i noen sekunder. Gå deretter tilbake til startposisjonen og gjenta øvelsene minst 10 ganger;
 • Sett gymnastisk pinne på skuldrene, legg hendene på den med hendene på håndflaten. Med skulderbladene dine svingt langsomt til venstre, så til høyre og tilbake til opprinnelig posisjon. Gjenta øvelsen minst 20 ganger;
 • Lig deg på magen og legg hendene på gulvet. Ved utånding, ta langsomt scapula sammen og hold deg i denne posisjonen i 10 sekunder. Gjør øvelsen minst 8-9 ganger.

Å bli kvitt saltvann visner hjemme er ganske enkelt. Men for å oppnå raske resultater bør øvelser utføres minst en gang om dagen.

Eliminering tåler folkemessige måter

Hvordan kan du fjerne enkebukkene ved hjelp av folkemidlene? I de tilfellene hvor "Buffalo horn" har ennå ikke økt i størrelse og har ikke herdet, vil alternativ medisin bidra til å eliminere den.

Hva slags folkemidlene bør jeg bruke?

 1. Komprimer. I like store mengder, bland salt med honning og lage en blanding av komprimere, behandle problemområdet. Varm nakken med et ullsjal eller et strikket skjerf for best mulig resultat;
 2. Dekoksjon av bønner. 6 ss. l. Røde bønner fylles med 1 liter vann. Kok den til kokt, deretter kjøl og spen buljongen. Tørk tålerne med en klar løsning til resultatet er synlig;
 3. Salve i olje. Bland 100 g smeltet smør med 1 ts. eddik og 2 ss. l. honning. Legg til en liten mengde alkohol i tykk og gni hver dag før du går i seng.

Hvordan kan jeg fjerne saltpesten rundt halsen min? For å takle problemet på egen hånd må du først ekskludere de faktorene som påvirker utseendet sitt.

For å redusere selene i nakken, kan du bruke massasje, folkemidlene og mosjonen, bekjempe fettforekomster i kraftsonen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 1 = 2