Hvordan håndtere forstoppelse?

Normalt bør en person gå minst tre ganger i uken, ellers blir hans generelle trivsel sterkt redusert. I tillegg til “mål” av tarmen, er søvnløshet, nervøsitet, svimmelhet, dårlig matlyst og utseendet på huden defekter, generell slapphet, nedgangen av fysisk styrke og følelsesmessig bakgrunn.

Går videre til en kronisk tilstand, forstoppelse føre til hva som går avføring med blod utstede eksistens anal sprekker eller hemorroider. Og med slike konsekvenser av uforsiktig holdning til helse må kampen nok lenge.

Hva forhindrer normal tømming?

Så, hva kan stoppe en person “Cope” på en stor måte?

Det kan være flere svar, og de ser slik ut:

Hvordan håndtere forstoppelse?
 • Maloaktiv livsstil;
 • Konstant stress;
 • Patologier i nervesystemet;
 • Cavity operasjoner;
 • Barnelager og nyfødt fødsel;
 • Tumorer i tykktarmen;
 • Vedlegg til tung mat og snacks;
 • Ta medisiner, instruksjonen som advarer om forstoppelse, som en av bivirkningene;
 • Manglende overholdelse av drikkeregime osv.

Banal forstoppelse: hva skal jeg gjøre?

Hvis du etter den siste akt av avføring har vært mer enn tre dager, og trangen til å tømme tarmen ledsaget av vonde følelser, spørsmålet, hvorfor kan jeg ikke gå på do er stor, må du ta krisetiltak.

Det er bedre å utnevne en lege, selv om det alltid er anledning til å prøve utprøvde anbefalinger som:

 1. Rensing av enema basert på brusoppløsning eller steril vegetabilsk olje;
 2. Bruk av en minimal dose av avføringsmiddel;
 3. Introduksjoner til kostholdet av matvarer rik på fiber, men noen ganger er det nok å spise et par svesker.
  Årsaker og behandling av klumper i halsen

Hvis “Cope” På en stor måte virker det ikke i kronisk rekkefølge, det er fornuftig å gjennomgå en undersøkelse hos en gastroenterolog. Han vil etablere de eksakte årsakene til brudd på periodisk eksistens og bidra til å etablere en vanlig avføring.

Postpartum komplikasjoner

Nylig mor som holder å snakke med sin gynekolog, sier de, kan ikke gå på toalettet i en stor, lang tid er ikke uvanlig. Årsaken ligger i de hemorroider ofte vises på grunn av sterke forsøk, anal sprekker og perineum tårer, ledsaget av en komplisert fødsel.

En kvinne forsvinner ubevisst øyeblikket av avføring, prøver å slå av smerten, og “Cope” så stor som mulig, helt ikke tømme tarmene. Et lignende fenomen kalles psykologisk forstoppelse, og det er mye vanskeligere å bekjempe det enn med samme fysiske patologi i tarmen.

Hvordan håndtere forstoppelse?

Hvis mor forteller henne gynekologen noe som “Jeg kan ikke svikte på noen måte”, da vil hun mest sannsynlig bli foreskrevet et slaggfritt kosthold basert på nesten helt assimilert mat, enemas og avføringsmidler.

I så fall, når du passerer er det nødvendig å forholde seg til hemorroider eller anal sprekker, lys er utstedt på grunnlag av sårtilheling og smertestillende ingredienser ikke tas opp i blodet, slik at det ikke trenger inn morsmelk.

Lignende arrangementer avholdes i tilfelle av keisersnitt, etter som det er vanskelig å selv gå i en liten, og du må sette et kateter inn i urinrøret.

Graviditet og forstoppelse

En ny mamma, sier til hennes gynekolog, sier de, jeg kan ikke gå på toalettet på noen måte, det er heller ikke uvanlig. Denne situasjonen forklares av den kontinuerlig voksende livmoren, som presser på tarmene og forverrer sin patency. I de tidlige stadiene svaret på hvorfor jeg ikke gikk til badet er stort, kan være morgenkvalme, noe radikalt endre kosthold og mer tid til å ligge og ikke å gå.

  Hva er heterochromi?

Rask juster stolen vil hjelpe samme fiber, gjærte melkprodukter, dampet tørket frukt, rikelig med drikke og grønnsaksalat kledd med vegetabilske oljer.

Medisinsk hjelp

Avhengig av pasientens alder og tilstand, og sier “Jeg kan ikke gå på toalettet på noen måte”, kan han bli anbefalt:

 • glycerin stearinlys eller “Dyufalakt”;
 • “Slabilen” eller “Guttalak”;
 • “Laktuvit” eller “Eksportal”;
 • “Regulaks” eller “Dioflan”.

Generelle tips som vil hjelpe en person å stille et spørsmål som “hvorfor jeg ikke kan gå på toalettet på noen måte”, se slik ut:

 1. Lag en kondisjonert refleks, og prøv å gå på toalettet samtidig.
 2. Opphold på toalettet ikke lenger enn 15 minutter;
 3. Styr intestinal motilitet ved å drikke rikelig med tilsetning av sitronsaft eller honning;
 4. Hvis du går på toalettet i stort behov i en nødsituasjon, drikk på en tom mage et gram med 50 magert olje;
 5. Berik dietten med surkål, tranebær, rødbeter, tørr og frisk frukt, cellulose i hvilken som helst form, gjærte melkprodukter, etc.

Spesifikk massasje

En person, forvirret av problemet med hvorfor jeg ikke kan gå på toalettet på noen måte, kan hjelpe slike øvelser:

Hvordan håndtere forstoppelse?
 1. Vri høyre børste med et håndkle fuktet i kaldt vann. Litt pressende, for å lede en hånd på høyre side av magen, beveger seg fra bunnen til ribbenene. Gjenta samme handling fra venstre side. Det antas at det på en stor måte vil være mulig å gå bokstavelig talt om en halv time, mens selve handlingen må utføres hver morgen;
 2. Bytt avføringsmidler lys kan dette ritualet hver morgen: ikke komme ut av sengen, med push hjerneslag området rundt navlen, flyttes med klokken, og deretter en etter en for å presse bena bøyd i knærne;
 3. Å gå på toalettet så mye som mulig og etter å ha spist et rent glass rent vann på en tom mage, og sett deg ned 10 ganger på rad. Hvis ingenting skjer, drikk et annet glass, og sett deg ned 30 ganger med nødvendige intervaller.
 4. Å gå på toalettet så mye som øvelsen kalt “Bicycle”, når han ligger på ryggen, bøyer en mann bena i knærne og etterligner å sykle og holder lemmer på vekten.
  Årsaker, symptomer, behandling av divergens av direkte abdominale muskler

Ved hjelp av helbredende gymnastikk må du huske at det hjelper å gå på toalettet bare ved korrekt og regelmessig gjennomføring av de foreslåtte øvelsene.

I forbifarten vil det være hensiktsmessig å diversifisere livet ditt med noen form for fysisk aktivitet. For eksempel, å gå på toalettet og helt rydde tarmen hjelper en leksjon i magedans, svømming i bassenget og bare sykling.

Og husk: Hvis aktiviteten din er en løp fra hjem til jobb og omvendt, kan du ikke engang lure på hvorfor jeg ikke normalt går i skapet. Svaret er dessverre åpenbart …


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector