Kvinners helse

Hvordan unngå metabolske sykdommer

I hver levende organisme er det en energiutveksling, som er viktig for å opprettholde organismens vitale aktivitet. Metabolisme er en viktig funksjon som sikrer arbeidet i hele kroppen som helhet. Men i dag lider flere og flere mennesker av forstyrret metabolisme, som manifesterer seg i all sin herlighet i form av overvekt.

Årsaker til metabolske forstyrrelser

Hvordan unngå metabolske sykdommer

Ubalansert ernæring. Denne årsaken til unormal metabolisme manifesteres på grunn av kortsiktige metoder for å miste vekt. Feil diett, nemlig overeating eller fasting, samt strenge dietter og lossedager kan i stor grad skade kroppen.

Belastning av nervesystemet, hyppige erfaringer, kompleksitet og konstant stress kan legge til et par kilo til vekt. Genitourinary system.


Ved fødsel med stort blodtap, hyppig betennelse i kjønnsorganene, hyppige aborter, er det et brudd på hypofysen, som er årsaken til fedme.

Dårlig utveksling er observert hos personer som forbruker store mengder alkohol og misbruk tobakksprodukter. Metabolisme lidelse kan være forårsaket av tilstedeværelsen i menneskekroppen av uønskede innsatte - ormer og skadelige mikroorganismer. Alvorlige og hyppige sykdommer, som ikke behandles i tide, forårsaker også en nedgang i stoffskiftet.

Symptomer på metabolske sykdommer

Forløperen til feil metabolisme er en skarp forandring i vektkategorien, det spiller ingen rolle om du raskt går ned i vekt eller legger vekten av en lett vekt. Som det neste symptomet er verdt å merke seg en umettelig sult eller tørst. Kvinner er forstyrret metabolisme oftest med utbruddet av overgangsalderen eller med funksjonsfeil i menstruasjonssyklusen.

Ødeleggelse av tannemalje eller struktur av hår og negler vitner om interne problemer. Og den siste, men den viktigste faktoren er en opprørt mage, som manifesterer seg i en avføringssykdom.

I alle fall må du nøye overvåke helsen din. Hvis du merker symptomene som er nevnt ovenfor, er det på tide å besøke endokrinologen. En spesialist vil undersøke deg og foreskrive de riktige stoffene. Spesielt forsink ikke behandlingen av personer over 50 år. Etter en mangel på rettidig behandling vil det føre til fremveksten av overvekt og truer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet, diabetes, ødem og andre ubehagelige sykdommer.

Overtredelse av en bytte og din figur

Hvordan unngå metabolske sykdommer

Disorder i kroppen slår sterkt ut i utseendet. For det første øker følelsen av sult, så vi begynner å konsumere mer mat og få flere kalorier. Og overflødig vekt er på ingen måte et tegn på skjønnhet.

For det andre, i forbindelse med økning i vekt, oppstår hevelse og blåmerker under øynene. Den neste ubehagelige faktoren kan være utseendet av betennelser på huden (kviser).

Brudd på utveksling dårlig gjenspeiles i strukturen av hår og negler eller negler. Øker skjøthet og tap. Neglene begynner å skille seg og bryte.

Ja, og et Hollywood-smil i dette tilfellet, du kan ikke skinne, tannemalje, også, begynner å forverres og smuldre.

Hvordan etablere og gjenopprette en normal metabolisme

Bare arvelig disposisjon til dårlig metabolisme kan ikke behandles, i andre tilfeller er det mulig og nødvendig å kjempe med sine lidelser. Du finner mye nyttig informasjon om dette emnet, og vi tilbyr deg bare noen muligheter for å normalisere kroppen på et tidlig stadium.

Hvordan i kroppen for å etablere et stoffskifte?

Først må du være oppmerksom på mat. Til magen jobbet kontinuerlig og brukt på denne delen av energien, er det nødvendig å etablere fem måltider om dagen eller til og med et syvmåneders måltid. For å spise er det nødvendig i porsjoner på to spiseskjeer med fast mat eller 1 sølvann, et intervall på ca 2,5-3 timer.

I dette tilfellet er det ønskelig bare de produktene som akselererer metabolisme, for eksempel:

  1. frokostblandinger;
  2. frukter;
  3. melk fettfri produkter;
  4. kjøtt uten fett;
  5. magert fisk.

Og sistnevnte må tilberedes dampet eller kokt.

Hvordan unngå metabolske sykdommer

Mindre salt og mer vann bør inkluderes i dietten. En søt tann må gi opp eller redusere mengden av sukrose som forbrukes.

Hvis du allerede hadde ideen om å gå på sport, så er det på tide å implementere det. Fysisk stress er nå nødvendig mer enn noensinne.

Enten det er fitness eller basketball - det spiller ingen rolle, bare flytte lengre og oftere. Kombinere det nyttige med det hyggelige, ikke nekte deg selv et besøk til massasjerommet. God blodsirkulasjon og lymfestrøm har en svært gunstig effekt på menneskers helse generelt.

Som de sier, "Badstuen vil kjøre ut all sykdommen" - Gå til badstuen eller russisk badehus, og helsen blir sterkere. Under påvirkning av damp øker blodkarrene, derfor øker stoffskiftet, og skadelige giftstoffer frigjøres utenfor sammen med svette. Søvn bør være moderat, en sunn søvn er gunstig for kroppens tilstand og utseende. Nedosyp byr på sentralnervesystemet, og nerver er reseptorene som hele kroppen holder på. Ikke hell for mye for å unngå hevelse og hevelse i huden.

Mennesker som jobber på kontorer og som bor i lukkede lokaler i lang tid, anbefales å besøke oftere oftere.

Hvordan forbedre stoffskiftet og miste vekt raskt?

Sitron - sverget fiende av fett, så du må inkludere i det daglige dietten av frukt av familien av sitrus. Det er appelsiner, grapefrukt, sitroner, pamelos. For å få vekten tilbake til normal, er det nok å konsumere noen få lobules av disse fruktene hver dag.

Hvis du vil gå ned i vekt, må du drikke rikelig med vann. For best effekt tilsettes sitronsaft til vannet.

Oppmerksomhet: Hvis du har en dårlig mage, må du ikke misbruke sitronsyre og ikke drikke sitronvann eller spise sitrus på en tom mage.

Hvordan etablere et stoffskifte, ved hjelp av folkemidlene?

Folk rettsmidler er klarert ikke mindre enn narkotika fra et apotek. Selvfølgelig kan du kjøpe dyre stoffer som er designet for å normalisere stoffskiftet i kroppen, men tross alt hjemme er naturlige produkter mye mer nyttige enn kunstige.

Derfor foreslår vi ikke å være lat, men å bruke naturlige folkemidlene:

Hvordan unngå metabolske sykdommer
  1. Vi trenger å drikke kaffe. Kornene til denne drikken er en naturlig stimulans, de akselererer metabolismen med 5%. Spis litt kaffe hver dag (1-2 kopper);
  2. Grønn te er en naturlig fettforbrenner som raskt kan løse problemet med metabolisme, og derfor bør du gi preferanse til grønn te.
  3. Rød pepper inneholder et stoff som øker kroppstemperaturen. Konsumet av rød pepper aktiverer kroppen og forbedrer metabolismen;
  4. Vel akselererer metabolismen av ferskkål;
  5. En utmerket slankende te kan bli laget av bringebærblader.

Hvordan justere metabolismen i alderen etter 50 år

Etter 50 år har metabolisme egenskapen til å bremse ned, og dette fenomenet er normalt, gitt til kroppen av natur. Derfor, i denne alderen, hvis helse tillater det, er det nødvendig å følge utvekslingen av stoffer med redoubled innsats. Det er ingen spesielle kontraindikasjoner, noe som er beskrevet ovenfor i denne artikkelen vil gjøre. Det eneste som kan tilbys er å besøke en spesialist for å vurdere den generelle tilstanden og velge riktig behandling.

Det eneste som kan hindre deg i å se etter kroppen er latskap. Hvis du er fast bestemt på å håndtere problemer i kroppen, gjør det konsekvent og ikke trekke seg tilbake til du når det ønskede resultatet.

Vær sunn og uimotståelig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 + = 69