Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar? | pangudownloads.com
Kvinners helse

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?

Nesten alle møtte problemer knyttet til blodårer. Ofte er dårlig helse forbundet med deres funksjon. Brudd på blodstrømmen er ledsaget av oksygen sult av organer og vev, henholdsvis, det er feil i alle systemer. Ut fra det ovennevnte kan man komme til den konklusjon at symptomene på vaskulære patologier kan være svært varierte. Aterosklerose, hypertensjon og andre patologier kan forstyrre funksjonene til hjertet, nyrene, hjernen etc.

Normalt beholderveggene er elastiske og sterke, de utvider, øker blodstrømmen, noe som forhindrer en økning i trykket, og smal, for eksempel, å holde varmen i legemet i den kalde årstid. Når karossens tykkelse og elastisitet minker, utvikler ulike patologier. Den vanligste høyt blodtrykk, åreknuter og aterosklerose.

Årsaker til ømhet i blodkar

Dette kroppssystemet er en slags indikator på hans tilstand. Ulike mekanismer støtter vaskulær tone, deres motstand, struktur, permeabilitet. Disse inkluderer en neuroendokrin balanse, hormonelle, trykk, metabolisme, toksisitet, patologi, blod, medfødte defekter i veggene.

Følgende grunner til utviklingen av brittleness kan utpekes:

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?
 1. Hormonal ubalanse, hvor overskudd av østrogen er observert;
 2. Medfødte abnormiteter av veggen, manifestert i sin skrøpelighet og subtilitet;
 3. aterosklerose;
 4. Varicose sykdom;
 5. Mangel på vitaminer;
 6. Hypertensjon, ledsaget av neseblødning;
 7. Metabolske lidelser;
 8. Sykdommer i blodet: leukemi, trombocytopeni;
 9. Diabetes, diabetisk angiopati;
 10. Ta medisiner: hormonelle orale prevensiver, antikoagulantia.

Hvem trenger vaskulær styrking?

Mennesker som fører en hovedsakelig stillesittende livsstil, for eksempel kontormedarbeidere, er i fare. I tillegg kan forebyggingsforløpet være nødvendig for de som har opplevd et sterkt nervesjokk. Det er også behov for mangel på vitaminer E, C og P. I sykdommer i blodsystemet er støtte også obligatorisk. Forskjellige sykdommer, for eksempel som åreknuter, aterosklerose, krever også behandling.

Styrke kan være nyttig når lange pågående patologier, slik som influensa og andre infeksjoner, kronisk betennelse i mandlene, forhøyet trykk, revmatisme, nyrebetennelse. For å fastslå årsakene til skjørhet, er det nødvendig først og fremst å passere urin og blodprøver.

Symptomer på ømhet i blodkar

Patologi gjør seg selv følt av slike manifestasjoner:

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?
 1. Hyppig svimmelhet;
 2. Mørkere i øynene med en skarp forandring i kroppens stilling;
 3. Hodepine av en pulserende natur;
 4. Kalde hender og føtter selv i den varme årstiden;
 5. Utseende av blåmerker selv med lysslag;
 6. Felles aches med værforandring;
 7. Kraftig last ned trykk både i retning av økning, og i motsatt retning;
 8. Periodisk neseblødning;
 9. Utseendet til et vaskulært nettverk på overflaten av huden;
 10. Besvimelse.

Behandling av skjørhet i blodkar

En syke person bør huske at en veldig alvorlig sykdom kan skjule seg bak et slikt fenomen, så ikke gå på besøk til en spesialist. Når blødning oppstår jevnlig, er det bedre å ikke selvmiljøere. Ellers, når tilstanden er farlig, kan du prøve å håndtere det selv.

Først må du identifisere årsaken, og deretter fortsette å eliminere den. Det er nødvendig å implementere en helhetlig tilnærming til problemet, kombinasjoner av diettterapi, medisinering, folkemidlene og korrigering av vaner.

Ernæring ved lidelser i det vaskulære systemet

Kostholdet bør berikes med produkter som inneholder mange vitaminer og angioprotektive stoffer (kalsium, magnesium).

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?

For eksempel menyen skriver mer fjærfe, sjø og elv fisk, rå grønnsaker og frukt, egg, hvitløk og løk, aubergine, korn, nøtter, belgfrukter, melkeprodukter, epler, sitroner, grapefrukt, brød fra hvetemel. Det anbefales å foretrekke å koke og steke når du lager retter.

Det er også nødvendig å utelukke bestemte produkter. For eksempel, stekt, da det øker nivået av kolesterol, som negativt påvirker tilstanden av vev. Under forbudet kommer muffin, brød, røkt, krydret, krydder.

Retter må saltes moderat, også sukker bør ikke misbrukes. Det er nødvendig å begrense kaffe og brus.

Narkotika medisiner brukes til brutthet av fartøyet

Bruken av disse er egnet for vedvarende patologi. Det anbefales ikke å bruke disse på egen hånd uten først å konsultere en lege.

Spesialisten kan foreskrive følgende stoffer:

 1. Firming vitaminer. Disse inkluderer forskjellige multivitamin kompleks, for eksempel, "Duovit", , så vel som askorbinsyre;
 2. Angioprotectors. Som regel er disse hestekastanje medisiner, for eksempel "Escuzan", " "Aestsin". Svært ofte er de foreskrevet når det er skjørhet i venøs kar i bena;
 3. Også, hvis venøs funksjon er forstyrret, foreskrives venotonikk, som i tillegg favoriserer kapillærfunksjonen. Disse inkluderer "Normoven", "Detraleks", "Troxevasin", "Phlebodia";
 4. Hvis årsakene er skjult i aterosklerose, er det nødvendig å rengjøre kolesterolplakkene. Dette gjøres ved hjelp av verktøy som "Lovastatin" og "Atorvastatin";
 5. I tillegg til vitaminer, er det vist tabletter som inneholder kalsium og magnesium, for eksempel, "Calcemin", "Kalsium D3 Nycomed", kalsium dobezilat.

Behandling med folkemidlene

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?

Ulike oppskrifter som har blitt brukt siden gammel tid, tjente tilliten til mange på grunn av deres effektivitet. De vil være spesielt nyttige for de som har problemer på grunnlag av aldersrelaterte endringer. Uunnværlige hjelpere i behandlingen er ulike planter og naturlige produkter.

Ganske effektivt bevist seg i strid med sirkulasjon i beininfusjonen fra feltstengelen. For å forberede medisinen trenger du 2 ss. l. rot og 1/2 liter kokende vann.

Ingrediensene blandes og kokes i 30 minutter over lav varme. Ta medlen inne, etter belastning, opptil 4 ganger om dagen, halvparten av glasset. På samme måte er infusjonen av valnøttblad utarbeidet, bare 1 ss. l. råvarer og en halv kopp kokende vann. Samtidig kokker ingrediensene ikke, de insisterer bare. Drikk medisinen opptil 3 ganger daglig for 150 ml.

Gunstig effekt på betingelse av kapillærer, årer og arterier av avkok og infusjoner på grunnlag av fjellklatret peppery. Du kan forberede dem ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor. Alternativ kan tjene som blader og bær av currants: 1 ss. l.syarya zavarivayut et glass varmt vann. Drikk på ½ kopp.

Økt brølhet i blodårene elimineres lett ved bruk av svart ashberry (aronia). I dette tilfellet har de en positiv effekt uavhengig av årsaken som forårsaket sykdommen. De kan spises friske, de kan være laget av juice, kompott eller sukkerblanding, men du må være forsiktig med folk som lider av trykkfall.

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?

Et utmerket terapeutisk og forebyggende middel er sitronsaft. Før forbruk brygges det med kokt varmt vann i en andel av 1 til 3 og søts med honning.

En finér er nyttig for skip spesielt og for hele organismen som helhet. Ved 10 g tørket bær vil anlegget trenge 200 ml kokende vann. Ingrediensene er blandet og insisterte. Drikk et middel for ½ kopp to ganger om dagen.

Det er svært viktig å huske om et slikt problem som fortykning av blod i styrking av karene. Dette er kategorisk kontraindisert for de som gjennomgår blodfortynningsterapi.

Det bør også bemerkes at man ikke bør eksperimentere, uavhengig av behandlingsmetoder for sykdommer.

Hvis tilstanden forverres, bør du umiddelbart kontakte lege.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 3 =