Kvinners helse

Vi behandler hoste med folkemessige rettsmidler – innånding med poteter

Alle vet at med en kald, en utmerket metode for behandling er å utføre en halsinhalasjon. Og for dette er det spesielle varer som selges i apoteket. Mange tror at du kan og ikke bruker penger hvis du lærer å puste på en potet.

Du trenger bare å vite noen enkle regler om hvordan du utfører prosedyrer hjemme på en trygg måte.

Hvorfor trenger du å puste på poteter?

Vi behandler hoste med folkemessige rettsmidler - innånding med poteter

Innånding av poteter bidrar til å forbedre trivsel. Det handler om luftveiene. På overflaten er mikrovilli, som kontinuerlig vri og utstråler utenom kroppens fremmede stoffer.

Under sykdommen vil villi takle verre, så varmt damp vil intensivere sitt arbeid.

Hvorfor er det nyttig å puste på en potet? Våt potetstamp fører til at blodet strømmer til slimhinner i luftveiene. Med det blir sputum fortynnet raskere.

Poteter er sikkert nyttige for hoste og rennende nese.

Ved hjelp av innåndinger kan du kvitte seg med slim, slippe luftveiene. Potetskall erstatter kjøpte produkter og bringer helbredelse nærmere. Imidlertid kan denne metoden utføres bare i fravær av kontraindikasjoner fra hjertet. Derfor må du først konsultere legen din.

Et positivt aspekt ved innånding er brukervennligheten og tilgjengeligheten av denne metoden. Det kan gjøres hjemme ved hjelp av improviserte midler.

Hvordan puste du når du hoster over en potet?

Å puste ordentlig over poteter og gjøre prosedyren mer effektiv, må du huske noen anbefalinger og en liste over elementer som trengs:

 • 5 middels poteter;
 • 10 stykker små poteter;
 • En passende gryte slik at alle poteter kan passe inn i den, og vannet dekker det helt;
 • et stort tykt teppe;
 • et mindre teppe;
 • vegetabilsk olje;
 • alkohol;
 • plastpose;
 • håndkle.

Hvordan å puste riktig over en potet for å gjenopprette?

Prosedyren krever kokte poteter. For å gjøre dette må knollene vaskes, legges i en gryte, fylles med vann og kokes til klar i ca 20-30 minutter.

Etter det må du drenne vannet, rør poteter, pakk en pott med et håndkle, slik at potetene ikke avkjøles med en gang. Legg det på bordet for dampinnånding. Forblek og fjern din hals.

Dekk deg selv med et teppe med hodet slik at potetene kan gå ut. Lene over oppvasken på en slik avstand, slik at du ikke brenner deg selv med varm damp. Pust inn luften riktig, gjør 2 puste gjennom munnen og 2 pust ut gjennom nesen. Dermed kan du rense neset bihulene og halsen. Gjør innånding i ca 5-10 minutter.

Vi behandler hoste med folkemessige rettsmidler - innånding med poteter

For å gjøre prosessen mer effektiv, husk poteter, hell en spiseskje med alkohol og en skje full av solsikkeolje.

Rør massen, legg den i en plastpose og sett den i et håndkle.

Legg kompresset på brystet, men ikke på det nakne, ellers brenner du deg selv. Hold det i minst 10 minutter, og gjør på dette stedet et jodgitter.

Prosedyren er best gjort før sengetid. Hvorfor? Å gå til sengs med en gang.

Kan jeg puste over en potet under graviditet?

Selvfølgelig er denne metoden for å behandle halsen trygg. I potetparet er små partikler av forstøvede midler, slik at folkemedisin passerer inn i luftveiene uten problemer. Og aromatiske elementer trer inn i fremtidens mors kropp, ikke bare gjennom luftveiene, men også gjennom huden.

Puste over poteter, vil gravide ofte klare å beseire forkjølelsen.

Men før du utfører denne prosedyren, er det nødvendig å gjøre deg kjent med anbefalingene fra legene:

 1. Gravid kvinne kan ikke dekkes med et håndkle, for ikke å øke byrden på hjertet.
 2. Ikke inhaler ved en temperatur og tilbring den en time etter å ha spist.
 3. Prosedyrets varighet er ikke mer enn 5 minutter.

For å bli kvitt forkjølelse, hvordan å puste på en potet?

Først må du forberede alt som er nødvendig for prosedyren og starte behandlingen. For å øke effekten, må du puste riktig over dampen. Ta en veldig dyp og rask pust. Også ikke dra kraftig i damp. Selv om nesen legges tungt, puster du to nesebor igjen, mens du lukker fingrene vekselvis ett nesebor.

Kan jeg puste over potetene ved en temperatur på?

Legene sier at ved en temperatur på opptil 37,5 grader gir menneskekroppen uten problemer innånding. Men ved høyere temperaturer er det bedre å ikke ta risiko, fordi kroppen er svært vanskelig å overføre prosedyren, og det vil bli skadet.

Kan jeg gjøre innånding ved en temperatur på 37 grader?

Svaret er tvetydig, siden det er 3 typer innåndinger:

Vi behandler hoste med folkemessige rettsmidler - innånding med poteter
 • våt;
 • damp-varme;
 • damp.

Temperaturen til den første metoden når 30 grader, den andre til 40 grader, den tredje til 55 grader.

Den første metoden er den mest sparsomme, derfor kan den brukes til behandling. Men ved en temperatur på ikke høyere enn 37,5 grader.

Men det er folk som gjør innånding og ved temperaturer opp til 38 grader og merke forbedring av helse, det kommer an på personligheten til kroppen, men fortsatt ikke verdt å risikere helsen ved høye temperaturer.

For å kurere hoste, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre medisiner. Du kan ty til tradisjonell medisin og prøve innånding med poteter. Tro meg, du vil merke effekten etter den første prosedyren. Bruken av denne metoden har vist seg i årevis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

70 + = 80