Är det sant att det kan finnas finnar från sött? | pangudownloads.com
Kvinnors hälsa

Är det sant att det kan finnas finnar från sött?

Drömmer om att ha ett hälsosamt vackert ansikte undrar många människor på sin livsstil – använder användningen av söta mat utseendet på akne? När allt kommer omkring är orsaken till akne i precis de flesta fall osäkert. I riskgruppen finns söta och feta livsmedel. Det är dock värt att komma ihåg att hudutslaget kan ha en helt annan etymologi.

Sociologisk forskning visar att rekordet för bildandet av akne är snabbmat och hormonell obalans. För att vara ärlig är choklad och godis endast skadliga i stora mängder, eftersom koncentrationen av glukos i blodet beror på en mängd olika faktorer, förutom att äta läckra kakor och bakverk.

Varför visas finnar?

Varför syns inflammationsfläckar i ansiktet och kroppen? Pimple visas på platsen för blockering av talgkörteln i talgkörteln (placerad talgkörtel under det övre lagret av huden och ut vid hårlöns rötter). Olycksplatsen blir inflammerad under bakteriens ogynnsamma verkan från miljön.

De främsta orsakerna till utseendet på akne är:

Är det sant att det kan finnas finnar från sött?
 • obalanserad hormonell bakgrund (könshormoner orsakar att kroppen producerar för mycket kutantfett);
 • störningar i arbetet i mag-tarmkanalen, binjurarna, leveren, vilket leder till ett försök att avlägsna ackumulerade toxiner genom hudporerna;
 • försvagad immunitet hindrar inte uppkomsten och utvecklingen av patogena bakterier i subkutana körtlar
 • stress och som en följd plötslig frisättning av hormoner i blodet;
 • dålig ärftlighet (ibland är vegetationen i ansiktet inbäddad i generna).

Akne och söt konsumtion är inte direkt kopplade till varandra.

Men det finns ytterligare faktorer som kan prova akne:

 • Dekorativ kosmetika med användning av oljor (foundation, läppstift, rodnad och skuggor);
 • överdriven användning av tvål under tvätt (alkalisk bas tar bort det övre skyddsskiktet och startar mekanismen för att producera reserv subkutant fett);
 • och den brådskande frågan: påverkar överflödet av sött utseendet på akne i ansiktet? – Jag kommer att besvikna den söta tand och svara jakande.

Varför syns det söta akne?

Är det sant att det kan finnas finnar från sött?

Saken är att söt socker innehåller enkel glukos, vilket signifikant påverkar hastigheten och intensiteten av hormonella reaktioner i kroppen.

Särskilt viktigt i denna process är frisättningen av androgener, vilket stimulerar produktionen av subkutant fett. Utan den nödvändiga vården av kroppen och leker sport finns det en igensättning av porer, och det finns finnar från det söta.

Dessutom bidrar glukos till produktionen av insulin, vilket stimulerar frisättningen av könshormoner i blodet. Insulin behövs av kroppen för att bearbeta glukos, detta är en mycket användbar och nödvändig substans.


Men överskottet av detta kolhydrat i blodet följer med det intensiva arbetet i bukspottkörteln och sebaceouscentra. När det subkutana fettet når sitt mål – epidermis, det interagerar med snabbt multiplicera bakterier, vilket skapar en hotbed av infektion.

Det andra problemet är androgenerna. Överskottet av detta ämne, som i fallet med insulin, stimulerar ökad fettbildning, störar balansen av kolhydrater i människokroppen. På fötterna finns placerade små pustler – det här är en säker markör för överflöd av socker i kroppen.

Vad ska man göra om det är finnar från sött?

Det finns ingen panacea, men om du följer några regler kan du minska antalet koka på ansiktet och kroppen.

Här är några tips:

Är det sant att det kan finnas finnar från sött?
 • Se till att den korrekta orsaken till abscessernas utseende är
 • Dra nytta av en speciell diet, som vid dermatokos är ordinerad av hudläkare. Jag måste bli av med allt fett, stekt, varmt och sugerat. Avslag på dessa produkter kommer att avsevärt minska belastningen på levern, matsmältningsorganet och hjälpa till med bättre assimilering av näringsämnen och komponenter.
 • Akta dig för stress i samband med ökad frisättning av hormoner;
 • Att bli av med socker är helt omöjligt och även skadligt, glukos är nödvändigt för att kroppen ska kunna fungera hjärnan och musklerna. Kasta inte naturliga juicer utan konserveringsmedel, frukt och torkning.

Diversifiera din kost med protein och kolhydratmat.

Gör en speciell meny för dig själv för en dag:

 • På morgonen, var noga med att äta färsk frukt (bananer, jordgubbar, äpplen);
 • Under lunchen, var noga med att uppdatera dig med flytande soppa eller borshch. Detta är viktigt för normaliseringen av absorptionen av näringsämnen i tarmen. För att släcka din hunger, äta bukvete, majs eller ris garnering;
 • Efter middagen, drick en fruktcocktail eller grönsaksjuice;
 • På kvällen behandla du en smörgås med ost och smör, te utan socker.
 • När vi lägger oss dricker vi ett glas dietkök för normalisering av mikroflora.

Hur bli av med akne efter att ha ätit sött?

Det är nödvändigt att bli av med utslaget omedelbart?

Använd akneprodukter för extern användning:

Är det sant att det kan finnas finnar från sött?
 • torka ansiktet med en tinktur av calendula, rotokan eller salicylalkohol;
 • tar helt bort överflödigt fett från ansiktsmasken av svart lera eller tjärsåpe;
 • ta bort röda kommer att hjälpa masken från aspirin eller bär av körsbär och jordgubbar;
 • Det mest effektiva sättet att neutralisera arbetet i talgkörtlarna efter att ha konsumerat socker är att göra lotioner med avkok från rötterna av käft eller blad av nässlemedicin.

Om du inte kan bli av med beroende av godisarna helt, ge upp de snabba sackarider som ingår i sötsaker, karameller, konditorivaror, choklad och kondenserad mjölk.

Glöm inte läsk, det är skadligt inte bara på grund av socker, men också på grund av innehållet av färgämnen och konserveringsmedel som slår i tarmarna. Därefter kommer du säkert att märka ett positivt resultat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 + = 78