Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen? | pangudownloads.com
Kvinnors hälsa

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?

Casting gall i magen är inte ett sällsynt fenomen, särskilt med den moderna rytmen i livet och näringens natur hos de allra flesta människor som bor i vårt land.

Hur fungerar vår kropp?

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?

Normalt mat som kommer in vår kropp, bör röra sig i en riktning - genom munnen in i matstrupen, sedan magen, och efter - tolvfingertarmen och andra tarmen.

Omvänd matpassage förhindras av ringformade muskler - sfinkter. Ett undantag i detta fall är kräkningar - en speciell skyddande reflex, som syftar till att avlägsna giftiga ämnen från vår kropp.

Men det finns också ett patologiskt tillstånd som kallas gastroduodenal reflux.

Det uppstår med vissa allvarliga sjukdomar och störningar i matsmältningssystemet, när gatekeeperens funktioner bryts och trycket i duodenum ökas. Allt detta bidrar till den inversa penetrationen av duodenalt innehåll i magehålan.

I ett normalt tillstånd måste gallvätskan gå in i gallblåsan och därefter ta en aktiv del i matsmältningen. Hon hör helt klart inte i magen, och när hon kommer in i det, kan den prova allvarliga brännskador i slemhinnan, som kronas med sår. Huvudstecken på närvaron av gallan i magehålan är obehag i magen och en bitter smak i munnen (oavsett matintag). Hur kan du få gall ut ur magen?

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?

Till att börja med är det värt att ta reda på varför det var i det. Till detta finns det många provokationsfaktorer, närvaron som du kanske inte ens misstänker. Sådana oförutsedda fysiologiska störningar uppstår vanligen mot bakgrunden av de överförda mekaniska trauman, följd av kroniska sjukdomar och några andra patologiska orsaker.

Stagnation och gjutning av gall i magen kan dock orsaka en mer banal anledning, som dåliga vanor.

Du borde förstå att utan tillräcklig adekvat behandling av sjukdomen som utlöste denna process kan du inte bli av med dig själv "Biverkning".

Anledningarna till att kasta gall i magehålan

Ingen process i vår kropp sker utan anledning. Även de allvarligaste patologierna och störningarna har en stark grund "Konstruerad" utan vår kunskap i åratal.

Så varför inträffar injektionen av gall i magen?

Denna obehagliga och farliga mekanism kan utvecklas mot en eller flera orsaker.

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?
 • Hernias, mekaniska skador, tumörformiga neoplasmer leder till att duodenum skärs. Att vara under högt tryck övervinner gallervätskan sfinkterens motstånd, kallad gatekeeper, och börjar kastas i magen.
 • Nya kirurgiska ingrepp. Om de utfördes av en inkompetent eller helt enkelt skrupelfri läkare, kunde han, genom vårdslöshet, skära en del av sfinktermuskelfibrerna. I detta fall kan processen att gjuta gall i magen betraktas som irreversibel.
 • Kronisk duodenit. Varje kronisk patologisk process, lokaliserad i organen i mag-tarmkanalen, leder alltid till störningar i matsmältningssystemets välkoordinerade arbete. Men i vårt fall är kronisk duodenit (inflammation i duodenumets slemhinna) speciellt farligt. På sin bakgrund blir slemhinnan svullet, vilket leder till en ökning av trycket inuti orgeln. Samma process utvecklas, vilket är karakteristiskt för traumor och tumörer;
 • Graviditet. Det finns också en funktionsnedsättning orsakad av överdriven fetaltryck på duodenum. Som ett resultat börjar aktiv gjutning av gallan i magen, i samband med vilken kvinnan känner sig dålig.

Också skälen att kasta gall i magen kan vara:

 1. Akut och kronisk pankreatit (inflammation i bukspottkörteln);
 2. överätande;
 3. Leverans fetma (alkoholhaltig och alkoholfri);
 4. överätande;
 5. Ta några mediciner (särskilt spasmolytika och muskelavslappnande medel som minskar tonen i glatta muskelvävnader från inre organ);
 6. Patologier i mage och gallblåsa (både akut och kronisk);
 7. Störningar i gallgången
 8. Ofta rökning.
Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?

Vad som är anmärkningsvärt, gallreflux kan uppstå på bakgrund av en trivial kränkning av kost. Det är mycket ofta observerat hos dem som engagerar sig i tunga sportbelastningar direkt efter en måltid.

Mycket ofta känner detta fenomen sig i människor som sover eller helt enkelt ligger på vänster sida efter att ha ätit. På samma sätt, "Skaka" under mat, till exempel vid körning i en bil.

Fara är en förkärlek för fet, stekt, kryddig, salt och rökt mat. Återflöde är också ofta ett resultat av överdriven konsumtion av kaffe, te, söta kolsyrade drycker och alkohol.

I allmänhet reagerar den ökade produktionen av gallan på intag av skadlig mat i den. Och eftersom gallblåsan inte klarar av sådana volymer uppstår ett motsvarande fenomen.

För att ta bort överflödet från magen och kroppen som helhet kan du och du själv. Vissa gör det genom folkrättsmedel, och även av vissa produkter som stimulerar transport och utflöde av biologisk vätska. Användning av produkter som tar bort gall från kroppen kan vara faktiskt och med konservativ behandling av ett specifikt problem.

Om du vet att du har en viss sjukdom eller misstänker närvaron och fortfarande vill ta ut stenarna själv och stagnerande gallan, kontakta en läkare. Eftersom det är väldigt viktigt att behandla grundorsaken innan man tar på sig konsekvenserna.

Symptomatiska manifestationer

Hur vet du om du har gallsten?

Han har ett antal specifika symptom:

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?
 • Smärta i buken. Även om detta tecken inte kan kallas specifikt, och det åtföljer något problem som är förknippat med matsmältningssystemet, är det inte möjligt att lokalisera smärta i fallet med gallreflux. Patienten kan inte förklara för läkaren där smärtsyndromet är särskilt närvarande.
 • Rapa. I magen börjar de bilda feta gaser, som går ut genom munnen. Ibland finns det en bitter utjämning, om gallan tränger in i munnen med gaserna;
 • Halsbränna. Galla från magen kan stiga och till matstrupen, vilket orsakar irritation och dess väggar provocera ihållande halsbränna (en brännande känsla bakom bröstbenet, som i detta fall inte kan relateras till måltider);
 • Känsla av raspiraniya i buken. Kan uppstå på grund av mekaniskt tryck på matsmältningsorganet;
 • Gul beläggning på tungan och bitterhet i munnen. Det är också en följd av penetration av fluid från magen till munhålan;
 • Kräkningar av galla (bitterhet). Förekommer när magen är full av den till gränsen.

Om du befinner dig i ett av symtomen eller deras kombination, är det vettigt att omedelbart kontakta gastroenterologen och ta reda på orsaken till sjukdomen. Nu är det inte den bästa tiden att tänka på hur man kan få gall ut ur kroppen med folkmedicin, eftersom metoderna för alternativ medicin endast kan komplettera den normala konservativa behandlingen, men ersätt inte den.

Hur man hanterar återflöde?

Om du fortfarande tänker på hur du tar gall ut ur magen eller gallblåsan, kommer vi att ge dig några enkla tips för att underlätta ditt nuvarande tillstånd. Efter dem kan du till och med bryta och eliminera gallstones, speciellt om du behandlas inte bara folk, utan också vanliga metoder.

Hur man tar gall ut ur magen med pankreatit och andra problem i matsmältningssystemet:

Hur lättar du ditt tillstånd genom att kasta gallan i magen?
 1. Ät mat rik på vitamin C (det kan vara citrusfrukter, vinbär, persilja, etc.);
 2. Luta på kål och gröna bladgrönsaker (sallad, spenat, broccoli);
 3. Ät 150 gram råttor på en tom mage varje morgon;
 4. Introducera i kosten vegetabiliska fetter - olivolja, solros, majs eller linfröolja. Men det är nödvändigt i "Cheese" form, eftersom de här produkterna under värmebehandling förlorar cirka 75% av sina värdefulla egenskaper!
 5. Drick te baserat på cikoria.

Och kom ihåg att med pankreatit och andra allvarliga patologier i samband med gallreflux är det bättre att inte göra några försök att självmedicinera!

Förmedla dig till en specialiserad specialist och använd endast traditionella terapimetoder med hans tillstånd. Var frisk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + = 25