Vad är beviset för suppositorietilldelningen? | pangudownloads.com
Kvinnors hälsa

Vad är beviset för suppositorietilldelningen?

Tilldelningar från slidan kompletterar kvinnan hela sitt liv. Beroende på deras kvalitet och färg kan man döma kvinnors hälsa. Normalt är de få, de har en slemhaltig konsistens, de är transparenta eller vita, lukten är neutral. De minsta problemen med reproduktionssystemets hälsa påverkar hemlighetens kvalitet. Det kan ha en obehaglig lukt, ändra färgen. Utseendet hos de succulenta i sekretionerna indikerar oftast starten på den inflammatoriska processen.

Vad är det här? Detta är en hemlighet, utsöndras från slidan, med en blandning av blod. Kvinnan märker dem på rosa eller bruna spår på sängkläder eller foder.

Är utvecklingen av en sådan hemlighet en norm?

Du behöver inte oroa dig.

Det anses vara normalt när syfilens utseende nästan sammanfaller med menstruationsdagen. Utsläppningen utstrålar visas 2-3 dagar före cykeln och slutar 1-2 dagar efter. Sekretionens färg varierar från blekrosa till brun. Ett sådant individuellt antydan om början av kritiska dagar ger kroppen av många kvinnor.

Det anses vara helt naturligt närvaron av smearing blodig urladdning:

  • efter födseln - upp till 4 veckor;
  • Efter missfall eller planerad abort - upp till 3 veckor;
  • när du tar hormonellt preventivmedel, medan kroppen är på scenen "Tillvänjning" - 1-3 månader.
Vad är beviset för suppositorietilldelningen?

I vissa kvinnor förekommer sutikaser i mitten av cykeln. Hemligheten med rosa färgsignaler - ägglossningen har inträffat, ägget har lämnat follikeln och kroppen är redo för uppfattningen.

Denna manifestation skapar inte kvinnans obehag. Utseendet av blodiga "Daub" åtföljs inte av att dra smärta i underlivet.

Blodig hemlighet - patologi

Orsakerna till långvariga suppositorieutsläpp efter menstruation - om de varer mer än en vecka - är sjukdomar i reproduktionssystemet.

Sådana sjukdomar innefattar: adnexit, endometrios, endometrit, endometrial hyperplasi, framväxt av fibroider och fibroider i livmodern, maligna tumörer.

Alla faktorer som orsakar förlängning av menstruationssjukdomar orsakas av hormonell obalans, följaktligen måste hormonella preparat förskrivas för behandling.

Om en kvinna i samband med kroniska sjukdomar eller andra sjukdomar i kroppen inte kan använda hormonbehandling, ska hon vara mycket uppmärksam på sitt eget tillstånd och kontakta någon läkare med några förändringar. Ibland kan kirurgi krävas.

Vad är beviset för suppositorietilldelningen?

Traditionell medicin hjälper till att stabilisera tillståndet genom att erbjuda recept för produkter från växter som innehåller fytohormoner. Tyvärr kan en sådan behandling också orsaka en oönskade bieffekt, och tillståndet stabiliseras endast för den tid som örtberedningar används.

Så snart behandlingen slutar - och den kan inte användas utan avbrott i mer än 2 månader - efter menstruationsperioden och i mitten av cykeln, kommer det igen att uppträda en urladdning med inkludering av blodiga blodproppar.

Bloody smear kan också indikera sjukdomar som överförs sexuellt eller genom inflammatoriska processer. Om hemligheten provocerades av dessa orsaker, beror inte blodsugningen på menstruationscykeln.

Även om en kvinna säkert vet att hon har neoplasmer eller endometrios, med ökningen av blodig urladdning är det nödvändigt att konsultera en läkare. Du kan samtidigt få en anamnes av fibromyom, adnexit och venerala sjukdomar.

Ju färre orsaker till onormal ansvarsfrihet samtidigt, desto bättre.

Prenatal urladdning under graviditeten

Blodsprickor under graviditeten anses vara normala endast under de första veckorna, när en kvinna inte känner till hennes tillstånd.

Blodig utsläpp kan följa hela första trimestern under graviditeten och sammanfalla på dagarna med den beräknade månatliga trimestern. Dessa dagar ökar risken för missfall, eftersom sådana manifestationer under barnets dräkt indikerar otillräcklig produktion av progesteron. Speciellt farligt anses om blodet uppträder vid 4, 5, 9 och 11 veckor.

Vad är beviset för suppositorietilldelningen?

I de tidiga stadierna av graviditeten uppträder en blodig hemlighet när embryot avvisas. Ett ytterligare symptom är smärta i underlivet som liknar sammandragningar. Smärta uppstår ofta i rektum och nedre delen av ryggen. Det är mycket viktigt att redogöra för graviditetens utseende under graviditeten. Om de är ljusa krävs omedelbar sjukhusvård. Du kan inte ligga hemma i detta tillstånd och dricka förskrivna tabletter. Enligt den kliniska bilden uppträder blödning från livmoderns kärl, därför har fostret syrehushållning.

Graviditetssekretioner kan också uppstå med ektopisk graviditet. Först är de ljusrosa, då brunaktiga - och i detta skede bör du konsultera en läkare. Om du väntar tills skeden kommer att tilldelas mörkt blod, kan du förlora operationen av äggledaren. Om du söker läkarvård före pausen är det möjligt att utföra en laparoskopisk operation för att hålla äggledaren, som i framtiden kommer att ge en chans att bära och föda en hälsosam bebis.

Prenatal urladdning efter leverans

Efter födseln anses blodig utsläpp, som stannar upp till 8 veckor, anses vara normen. De kallas lochia. Den hemliga utvecklingen fortsätter hela tiden tills livmodern återställs efter arbetskraft.

Se efter sortering av tilldelning så:

Vad är beviset för suppositorietilldelningen?
  • först är de skarlet;
  • redan nästa dag efter födseln blir brunaktig, tjock
  • Vid slutet av veckan ersätts spotting med sucronic.

Gradvis de bleka, färgen ändras från brun till gul, då - när slemhinnan har läkt - försvinner.

Om hemligheten från det bruna har förändrats till rött och dess kvantitet har ökat - det är nödvändigt att konsultera en läkare. Således manifesteras den inflammatoriska processen.

Prenatala sekret med klimakteriet

Du kan diagnostisera klimakteriet hos en kvinna, om inom ett år kom hon inte varje månad. Med klimakteriet bör ingen blodig utsläpp i normen inte vara.

Kvinnor beklagar sig ensam om den fullständiga frånvaron av vaginala sekretioner och de förskrivs speciella geler och krämer för smörjning - på grund av hennes frånvaro upplever man obehag. Det är klåda och brinner i slidan, slemhinnan blir tunnare, blir ömtålig, mikrotadiner uppträder på den.

När det är en sutisk utsläpp under denna period behöver en kvinna besöka gynekologen.

Vad är beviset för suppositorietilldelningen?

Utseendet av sekretioner med blod kan indikera degenerering av celler i maligna celler. Prenatal urladdning är det första symptomet på omvandlingen av livmoderhalsen, fibroiderna och endometrialpolyperna. Fysiologisk hemlighet med inklusion av blod producerar kroppen i kampen mot inflammatoriska processer för att påskynda återhämtningsperioden.

Tyvärr är det med många sjukdomar i gynekologiska organ inte möjligt att återhämta sig självständigt. Sjukvård behövs.

Därför, när ett symptom uppträder - det vaginala urladdningen från slidan - är det nödvändigt att vända sig till gynekologen. Ju tidigare det blir möjligt att fastställa, med vilken bildandet av blodig utsöndring är kopplad, desto större chanser att bli av med sjukdomen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

40 + = 50