Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken? | pangudownloads.com
Lekker koken

Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken?

Zeker, zoete watten in veel associates met kindertijd, uitstapjes naar het park of plein, die noodzakelijkerwijs gepaard gaan met het eten. Soms wil ik me deze smaak herinneren, maar de familie-uitstap voor een wandeling is nog niet gepland. In dit geval kunt u suikerspin thuis met uw eigen handen maken, met behulp van een eenvoudige set ingrediënten. Zonder een speciaal apparaat zal het proces natuurlijk moeilijk zijn, maar indien gewenst, is het best mogelijk om het onder de knie te krijgen.

Als u van plan bent om deze delicatesse vaak te bereiden, kinderen en uzelf verwent, is het logisch om het benodigde apparaat te kopen. De kosten zijn relatief klein, het is gemakkelijk te gebruiken en absoluut veilig.

uitrusting

Als u besluit een apparaat voor suikerspin aan te schaffen, meer precies, voor de voorbereiding, moet u weten hoe u het op de juiste manier kunt gebruiken:

Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken?
  • Reinig de nieuwe unit grondig met een reinigingsmiddel (of zeep) en warm water;
  • Laat apparatuur drogen;
  • Het is noodzakelijk om de machine binnen 5-10 minuten op te warmen.

Het productieproces van suikerspin op speciale apparatuur wordt in verschillende fasen uitgevoerd. Het apparaat warmt op. We vallen in slaap op de schijfsuiker in een hoeveelheid van 1-2 theel. Smeltend verandert het product in krokant zoete draden. Nu moeten ze worden verplaatst naar een stok.

Je kunt bamboe of stokjes gebruiken voor sushi. Ze worden in een verticale positie in de kom geplaatst. Tijdens het draaien wonden de draden zelf erop en vormden een zachte bal. Als de vezels op de wanden van de container blijven, kunnen ze ook worden opgehaald met een stok voor zoete watten.

Als het nodig is om een ​​kleur-goodies voor te bereiden, kun je kleurstoffen gebruiken om ze aan suiker toe te voegen.

Met deze apparatuur kunt u snel een heerlijk snoepje bereiden, maar het heeft ook zijn nadelen:

  • Het apparaat is behoorlijk omvangrijk. De afmetingen zijn vergelijkbaar met de grootte van een keukenmachine of multivark;
  • Goedkopere vertegenwoordigers van apparatuur worden heel snel warm, dus wanneer suikerspin wordt voorbereid, moeten ze periodiek worden uitgeschakeld. Als u dit niet doet, mislukt het apparaat snel.

Vergeet niet om de kom van het apparaat te reinigen, anders bedekt het zichzelf na verloop van tijd volledig met de suikerlaag.

Met zo’n apparaat kun je een continue productie van zoete wol organiseren. Sommigen geloven zelfs dat dit een geweldig idee is om uw bedrijf op te zetten en te ontwikkelen.

Apparatuur met eigen handen

Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken?

Het principe van het apparaat is eenvoudig, wat velen ertoe aanzet om het onafhankelijk te maken. Om dit te doen, hebt u een eenvoudige set van materialen nodig die in elk huis en bekwame handen te vinden zijn.

Dat is hoe je deze machine met je eigen handen kunt bouwen. Duidelijk met een dossier of schuurpapier 2 tindekking (bijvoorbeeld flessen). Maak een groot gat in een van hen en een paar kleine in het tweede deksel, verbind ze door een draad.

Nu moeten ze de motor bevestigen vanaf elk elektronisch huisapparaat (bijvoorbeeld van een föhn). De hele constructie met behulp van een draad op het bord, die de basis van het apparaat zal worden. Verbind de motor met de accu’s met de klemmen (u kunt de kroonbatterij gebruiken).

Plaats aan één kant een dik karton om een ​​septum te maken. Het apparaat waarin je suikerspin thuis kunt maken, is klaar en kan worden gebruikt als een normale uitrusting. De roterende trommel kan worden verwarmd met een kaars of een aansteker.

Ondanks het eenvoudige ontwerp is het niet veilig, dus het is beter om originele apparatuur te kopen of zelfs zonder te doen. Met de hand gekookt, zal de gourmet niet slechter zijn dan die gemaakt met behulp van het apparaat.

In een koekenpan of in een pan

Om te beginnen, oefen het koken met een kleine hoeveelheid ingrediënten. Het proces vereist vaardigheid. In dit opzicht is het mogelijk dat de eerste paar keer gewoon moet oefenen.

ingrediënten:

  • Suiker – 2 el. l.;
  • Water – 0,5 glazen;
  • Azijn – 2 druppels;
  • Vork, Chinese stokken.

Hoe te koken

Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken?

We beginnen zoete watten te maken van de installatie van houders. Om dit te doen, plaatst u de stokjes in een glas zodat ze rechtop staan.

Nu kunt u siroop doen. We verbinden alle ingrediënten in één container, leggen het op een klein vuur en brengen het aan de kook, zonder te stoppen met het roeren van het mengsel. Zodra het kookt, zetten we de siroop opzij en laten hem afkoelen. Dit is om ervoor te zorgen dat de stroop geen donkerbruine tint krijgt. De procedure wordt 5 keer herhaald totdat het mengsel een dikke consistentie en gouden kleur krijgt.

De laatste fase van de productie van heerlijke suikerspin thuis is erg belangrijk. We dompelen de vork in de massa terwijl deze nog steeds heet is, en vervolgens rijden we rond de staven zodat ze de suikervezels behouden. Hoe dunner ze worden, hoe beter. Wind de draden in een zodanige hoeveelheid, dat je een harige kop krijgt.

Dat is het hele principe van koken. Vergeet de veiligheid niet. Hete suikerstroop kan brandwonden oplopen als je niet voorzichtig bent als je ermee werkt.

Als katoenwol vanaf het begin niet hetzelfde was als je had verwacht, hoef je niet overstuur te raken – de volgende keer zal het beter zijn.

Kleurrijke traktatie

Vooral geliefd bij kinderen en volwassenen is gekleurde suikerspin, maar hoe maak je het thuis? Het is absoluut niet moeilijk. Tegenwoordig is er een enorme hoeveelheid verschillende kleurstoffen en levensmiddelenadditieven te koop, waardoor de verfrissing een nieuwe smaak kan vinden.

De meest populaire van de kleurstoffen zijn: gele curcumine, rode betanine, gele saffraan, paarse anthocyaan, vurige rode paprika. Zeker, wanneer ze hun samenstelling bestuderen, wordt het duidelijk dat er heel weinig natuurlijke ingrediënten zijn – vaste chemicaliën. Bij het voorbereiden van een delicatesse voor kinderen, is het niet de moeite waard om dergelijke componenten te gebruiken.

Hoe kun je suikerspin thuis koken en een apparaat maken om met je eigen handen te koken?

Je kunt gekleurde watten maken met sap van fruit en bessen (aardbeien, frambozen, citroen, sinaasappel, muntsiroop, etc.). Het zal de smaak diversifiëren en een mooie kleur geven. De technologie van het maken van een traktatie verandert niet – voeg gewoon het sap toe aan de rest van de ingrediënten.

Als u in een koekenpan (of in een pan) kookt, neem dan minder water – de benodigde hoeveelheid vloeistof wordt met sap gevuld. Nadat je verschillende siropen met verschillende additieven hebt bereid, kun je hun draden verbinden en dan zal de zoetheid meerkleurig zijn.

Bij het bereiden van de ingrediënten is het belangrijk om er rekening mee te houden dat suiker voor de bereiding van suikerspin van de hoogste kwaliteit moet zijn. Het is niet nodig om gekleurde grondstoffen te gebruiken – hoogstwaarschijnlijk om kleur te geven, chemicaliën werden gebruikt, dus gebruik gewoon natuurlijke kleurstoffen.

Nu kun je zelf suikerspin maken. En als je je jeugd wilt herinneren of de kinderen wilt verwennen, kun je het thuis koken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

65 − 58 =

Adblock
detector