Lekker koken

Hoe maak je snel een suikerbakkerszak met je eigen handen?

Er zijn veel zoetwaren die je je bijna niet kunt voorstellen zonder crèmedecoratie. Cakes, meringue, koekjes, soesjes, room cupcakes zonder ingewikkelde patronen zijn saai en zien er erg onsmakelijk, ook al hebben ze een geweldige smaak en verleidelijke geur.

Opdat uw culinaire meesterwerken de familie en gasten niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een esthetische uitstraling zullen verbazen, hoeft u alleen maar de techniek van het decoreren van bakroom onder de knie te krijgen. Om dit te doen, moet u speciale gereedschappen aanschaffen - een spuit voor zoetwaren of een zak met sproeiers, zonder welke geen banketbakker het zal redden.

Hoe maak je snel een suikerbakkerszak met je eigen handen?

Je kunt deze apparaten van fabrieksproductie vrij kopen, of je kunt een banketbakkerszak met je eigen handen maken, omdat het vrij eenvoudig is. Het vermogen om zo'n ontwerp te maken met behulp van geïmproviseerde materialen kan nuttig voor je zijn, als je liever een spuit gebruikt, en je trouwe keukenhulpje is plotseling kapot gegaan en is één keer of te duur hersteld.

Een zelfgemaakte apparaat in een noodsituatie zal gewoon de situatie redden.

Het kan immers in enkele minuten worden gedaan vanuit een plastic zak of zwaar papier. Het is waar dat het wegwerpbaar is, maar het hoeft niet te worden gewassen, maar het kan worden gevuld met bijna alle romige mengsels.

Indien gewenst kunt u een zak met snoepgoed maken voor herbruikbaar gebruik. Het wordt robuuster en ruimer. Het is erg handig om producten gemaakt van waterafstotende materialen op stofbasis te gebruiken. Dergelijke aanpassingen moeten grondig worden gewassen en katoen kan worden gekookt en gestreken voor desinfectie.

Zak met polyethyleen zakken

Om het te maken, hebt u alleen een verpakking nodig (bij voorkeur van dicht polyethyleen, bijvoorbeeld van onder melk, of met een ritssluiting) en een schaar. Vul de verpakking met room, snijd een hoek af van een geschikte maat (dit bepaalt de dikte van de strook geëxtrudeerde room) en ga verder met de artistieke decoratie van het bakken.

Papieren zak

Voor een dergelijke eenvoudige aanpassing is alleen een stuk bakpapier, vetvrij papier of banketbakkerswerk van de juiste grootte nodig. Het proces om het te maken is als volgt: Knip een vierkant of een driehoek uit een papier en vouw het in de vorm van een kegel.

Tussen de papierlagen moeten er geen openingen zijn waarin de crème kan sijpelen. Vouw de randen van de basis van de kegel om de structuur te repareren. Vul het daarna met room en snijd de hoek af. Op dik papier kunt u de bewerkte rand van de hoek uitknippen. Hij kan het mondstuk gedeeltelijk vervangen.

Je kunt ook een suikerbakkentas maken met bijlagen die je zelf hebt gemaakt. Klem hiervoor de hals van de gebruikelijke plastic fles, enkele millimeters onder de draad af, en bevestig deze op de zak met behulp van plakband (van buitenaf).

Duw de room naar het mondstuk en decoreer het dessert met de stroom van room.

Zak doek

Hoe maak je snel een suikerbakkerszak met je eigen handen?

Je kunt het klaar kopen, maar het is niet moeilijk om een ​​banketbakkerszak met je eigen handen te naaien. Controleer bij het kiezen van een stof of deze gemakkelijk kan worden gewassen. Het is beter om een ​​witte kleur te kiezen, als u een product van een gekleurd materiaal wilt naaien, zorg dan dat het niet wordt afgevoerd. Uitstekend passend dik teak - het is duurzaam, natuurlijk, het kan worden gedesinfecteerd met hoge temperaturen.

Knip een driehoek (gelijkbenig) uit de stof, naai 2 kanten, waarvan de bovenkant is afgesneden tot het formaat van de mondstukken die moeten worden gedragen. Behandel (stop) de naden langs de rand van de kegel. Naden langs de constructie moeten aan de buitenkant zitten, zodat ze niet uit de crème hoeven te worden gewassen.

Nozzles uit een plastic fles

Met behulp van doppen van plastic flessen is het mogelijk om een ​​verscheidenheid aan gevormde mondstukken te maken op elke zak waaraan een hals uit dezelfde fles is bevestigd. Hiervoor moet je, naast de genoemde capaciteit, jezelf uitrusten met een mes met een scherp uiteinde en een marker.

Trek een contour van het beoogde gat op het deksel en knip vervolgens de vorm precies met een mes langs de contour uit. De eenvoudigste varianten van tekeningen - sterretjes, sneeuwvlokken, kronen - geven een uitstekende schets van de crème strip. Nadat u op deze manier verschillende deksels hebt verwerkt, krijgt u een hele reeks vervangbare spuitmonden met gaten van verschillende configuraties en formaten!

Bevestig de hals van de fles aan de geweven zak met een naald en draad. Om dit te doen, snijdt u de nek iets onder de draad, maakt u een gat voor de naald en rijgt u deze langs de rand, waarmee u hem aan het product naait.

Op soortgelijke wijze kunnen dopjes met kleine afmetingen ook worden gemaakt van dopjes voor neussprayflessen. Ze zullen gemakkelijk delicater werk uitvoeren, opengewerkte patronen toepassen.

Vereenvoudigt de vervaardiging van de dop van het mondstuk met een rolluik, zoals op flessen voor mineraalwater voor kinderen of atleten. De bout kan eenvoudig van de dop worden verwijderd en de nauwe opening zelf is handig om met crème te tekenen.

Tips voor beginnende banketbakkers

Gebruik de volgende tips voor het aanbrengen van crèmepatronen om het werken aan artistieke decoratie van bakken te vergemakkelijken en om decoraties nauwkeuriger en mooier te maken:

Hoe maak je snel een suikerbakkerszak met je eigen handen?
 • gebruik een spuitzak, maak de patronen met uw linkerhand en houd de rechterhand vast en knijp hem tegelijkertijd licht uit;
 • begin met oefenen met eenvoudige tekeningen;
 • als een "Smear" gebruik eerst sterretjes en punten;
 • om punten te tekenen, een rond straalpijpje te nemen, het punt eruit te drukken en de zak voorzichtig voorzichtig in een verticale positie te tillen, zonder erop te hebben gedrukt;
 • Kettingwielen zijn hetzelfde, alleen met een gegoten spuitmond;
 • zodat de hand niet beeft van spanning, plaats de linkerhand onder de rechterhand als een steun;
 • gebruik kleine patronen of inscripties, houd het mondstuk dichter bij het bakoppervlak.

Zelfgemaakte taarten - het is niet alleen een interessante bezigheid, maar ook zeer relevante belangen, gezien het feit dat in de huidige zoetwarenindustrie wordt niet altijd gebruikt natuurlijke ingrediënten, een veilig en kwalitatief vetten, niet om het wijdverbreide gebruik van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemische stoffen te vermelden.

Dus als je op zijn minst een beetje vrije tijd hebt, heb dan geen spijt en neem een ​​uur de tijd om een ​​eenvoudig en snel recept voor smakelijk zelfgemaakt gebak te vinden. Omdat ze nu heel veel op internet zijn - voor elke smaak - van traditioneel bewezen "Mijn grootmoeder" recepten voor modieuze, exquise of exotische desserts.

Hier bijvoorbeeld het recept voor populaire eclairs:

 • kook glas water, wat zout toevoegen van boter (150 g) en alle kook weer voer geleidelijk het glas meel continu roeren en na afkoken gas;
  beat 4 eieren, gebruikt een mixer om tijd te besparen, voeg ongeveer een kwart van het deeg en meng goed, dan geleidelijk op dezelfde wijze, voeg de overgebleven eieren totdat het deeg dik is geworden;
 • snijd het deeg uit de suikerbakkerszak in de bakplaat bedekt met papier en bak de cakes in de oven op 200 graden - 25 minuten, daarna op 170-180 graden gedurende 10 minuten;
  Bereid een gewone banketbakkersroom (of een andere naar jouw smaak, je kunt slagroom maken) en stop ze met eclairs in een spuitzak.

Bereid een heerlijke traktatie voor met verse, natuurlijke producten voor uw kinderen, en de beloning voor uw werk zal hun behouden gezondheid zijn. En dat ze liever de voorkeur geven aan bakken voor de moeder voordat ze iets kopen, decoreer je desserts met behulp van de hierboven beschreven eenvoudige apparaten.

Met ervaring zul je zulke patronen gaan creëren die het werk van professionele banketbakkers zullen overtreffen en de meest verfijnde gasten zullen verbazen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 3