Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak! | pangudownloads.com
Lekker koken

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!

Velen geloven dat lam en geit vergelijkbaar zijn met smaak, maar voor voeding is dit soort vlees bijna identiek aan rundvlees. Het is het beste om jonge dieren de voorkeur te geven om een ​​onaangename geur te voorkomen en zacht en zeer smakelijk vlees te krijgen. Geit kan gemarineerd worden, maar je kunt meteen koken.

Recepten van originele gerechten van geitenvlees: koken in de oven

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!

Dit vlees produceert veel heerlijke eerste en tweede gerechten, die niet alleen thuis, maar ook in de natuur worden bereid.

Als er een malse lende was, kunt u een heerlijk gerecht bereiden dat elke feestelijke tafel kan versieren en uw verwanten tijdens het diner kunt plezieren.

Voor de bereiding moet je de volgende ingrediënten gebruiken: 350 gram vlees, ui, knoflook, 2 eetlepels. lepels erwten, groene bonen en olie, 2 grote tomaten, 40 g champignons, gedurende 2 uur. eetlepels honing en sojasaus, en nog eens 1 el. rode droge wijn, basilicum en kruiden.

Het bereidingsproces van dit gerecht uit geitenvlees is onderverdeeld in verschillende fasen:

 • Om te beginnen wordt sla gezouten en gepeperd en vervolgens gefrituurd in voorverwarmde olie tot een gouden korst wordt gevormd. Breng de stukken dan over in een diepe braadpan of in een ketel;
 • Daar zet je de gehakte knoflook en eventuele specerijen, bijvoorbeeld rozemarijn, 1 theelepel honing en wijn. Het is belangrijk dat de lendenen volledig bedekt zijn met vloeistof. Dek de braadpan af met een deksel en laat een klein vuur sudderen tot het zacht is, en dit is ongeveer 2 uur;
 • Op dit moment is het noodzakelijk om de uien apart te snijden en samen met de erwten, bonen en champignons, bak met de toevoeging van sojasaus en de resterende honing;
 • Afgewerkte stukken lendenen moeten in broodkruimels worden gerold en gedurende 15 minuten naar de oven worden gestuurd. Leg ze daarna op een bord, overlay met voorbereide groenten, plakjes tomaat en gehakte groen. Giet alle saus over nadat je de lendenen hebt gedoofd.

shurpa

Met dit eenvoudige recept voor een geitengerecht kunt u een heerlijke soep bereiden, die met zijn aroma zowel kinderen als volwassenen naar de keuken zal lokken.

Om shurpa te bereiden, moet je de volgende ingrediënten gebruiken: 450 g pulp, wortel, ui, 3 aardappelen, 2 el. lepels tomatenpuree, 3 el. lepels met olie, zout, kruiden en groenten.

Het koken van gerechten van geit kan thuis zijn, en in de natuur, met behulp van kazanok. Stadia van koken zien er als volgt uit:

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!
 • Om te beginnen moet het vlees worden gekookt tot het klaar is, en dan moet het in kleine stukjes worden gesneden. Hierna moet ongeveer 900 ml bouillon overblijven.
 • Groenten schillen, uien snijden met stro en wortelen met een kubus. Verwarm de groenten en het vlees met hete olie.
 • Voeg vervolgens een beetje bouillon met pasta toe en bak 5 minuten.
 • Nadat de tijd is verstreken, plaatst u de inhoud van de pan in de pan met de rest van de bouillon. Stuur de aardappelen dan in blokjes.
 • Voeg gehakte kruiden, zout en kruiden toe en kook tot de aardappelen klaar zijn.

Spiesjes van geitenvlees

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!

Vlees gekookt op het vuur, het blijkt heerlijk en heel delicaat. Je kunt Shish Kebab op dezelfde manier bereiden als bij andere soorten vlees.

Voor deze variant is het noodzakelijk om dergelijke ingrediënten te nemen: 2 kg pulp, 2 eetlepels. lepels wijnazijn, 4 liter water, 5 bloembollen 8 grote tomaten, 3 laurierblad, peper pot, dragon, kruidnagel en zout.

Shashlik recepten van geitenvlees zijn vergelijkbaar, en met behulp van de voorgestelde optie, is het mogelijk om te koken en anderen.

Het proces kan het beste in verschillende fasen worden verdeeld:

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!
 • Het eerste dat u moet doen is het vlees grondig wassen en als u de film en aders moet verwijderen. Daarna wordt de pulp droog met keukenpapier en het in stukken van gelijke gewichtshoeveelheid 40 g Doe ze in een pan en 2 liter water, waardoor enkele uren.;
 • Op dit moment kunt u een marinade bereiden, waarvoor u azijn, 2 liter water, fijngehakte ui, peper, laurier, specerijen en zout moet combineren. Allemaal goed mengen. Verwijder na verloop van tijd het water uit het vlees en vul het met marinade. Overdracht van capaciteit naar 12 uur in de koelkast;
 • Op spiesjes om vlees te rijgen, wordt afgewisseld met ringen van uien en tomaten. Het is noodzakelijk om te koken, periodiek om te keren om een ​​gouden korst te vormen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Om het vlees sappig te maken, kun je het tijdens het frituren van de marinade van tijd tot tijd water geven.

Gestoofde geit maken in wijn

Dankzij het gebruik van alcohol, blijkt het vlees ongelooflijk sappig en geurig te zijn.

Het is niet moeilijk om het te koken en hiervoor moet je de volgende ingrediënten gebruiken: 1 kg vlees, 2 eetlepels. witte droge wijn, 2 hoofden van knoflook, 3 paprika, citroensap, 150 g olijfolie en zout.

Stadia van voorbereiding:

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!
 • Het eerste wat u hoeft te doen is het geitenvlees in grote stukken spoelen en snijden;
 • Daarna worden ze grondig gezouten en gebakken in hun eigen sap tot een mooie korst wordt gevormd;
 • Voeg daarna de wijn toe en laat op middelhoog vuur stoven;
 • Afzonderlijk, in olie, bruin de geplette knoflook en verschuif het naar het vlees. Doe hetzelfde met peper. Voeg vervolgens citroensap toe en laat 5 minuten koken. op hoog vuur;
 • Verlaag daarna het gas en blijf stoven tot het gaar is. Gedurende deze tijd moet ongeveer de helft van de vloeistof koken;
 • Verwarm de resterende olijfolie voor en voeg het toe aan het vlees, en laat nog 2 minuten stoven. Dat is alles, het gerecht is klaar!

Bereiding van geitenvlees in de oven met champignons

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!

Dankzij het gebruik van extra ingrediënten is het gerecht rijk en zeer smakelijk.

Om te koken, moet u deze producten nemen: 1 kg vlees, ui, 350 g boletus of andere champignons, 1,5 eetl. mayonaise, 225 g kaas, 2 tl mosterd, plantaardige olie, zout en peper.

Gemakshalve verdelen we het proces in verschillende fasen:

 • Schil de uien eerst en snijd ze in halve ringen en bak ze dan in plantaardige olie;
 • Snijd het vlees in kleine stukjes, spoel het af met water en doe het ui. Er ook giet 3/4 el. water en voeg zout en peper toe. Laat het 20 minuten onder het deksel sudderen. Nadat de tijd verstreken is, leg het vlees in een pan;
 • Bereid afzonderlijk de saus, waarvoor mayonaise, mosterd en klopper wordt gecombineerd. Voeg het toe aan het vlees en meng het. De pan is bedekt met folie en wordt naar een oven gestuurd, gedurende 40 minuten verwarmd tot 200 graden;
 • Ga op dit moment naar de paddenstoelen, die moeten worden gewassen en in kleine stukjes worden gesneden. Doe de koekenpan erin, voeg het zout toe en bak gedurende 15 minuten. Stuur ze daarna geraspte kaas en 0,5 eetl. mayonaise;
 • Haal de bakplaat eruit, leg de champignons en kaas op geitenvlees, dek af met folie en laat het 20 minuten in de oven staan. Na verloop van tijd wordt het gerecht als klaar beschouwd.

Geit in het multivark

Er zijn veel verschillende recepten, we bieden een universele optie - een volwaardige tweede cursus, die geschikt is voor een vakantie, en voor een normaal familiediner. Dankzij het multivarquet wordt het kookproces sterk vereenvoudigd.

Voor 6 porties moet je de volgende ingrediënten nemen: 1 kg ribben, 5 kg aardappelen, een paar trossen groene uien, 3 laurierblaadjes, 4 el. eetlepels plantaardige olie, wortels, 2 el. lepels tomatenpuree, zout en peper naar smaak.

Stadia van voorbereiding:

Wat kan ik van geitenvlees koken? Originele gerechten voor elke smaak!
 • De ribben moeten in porties worden verdeeld en met papieren handdoeken worden gedroogd.
 • Dan moeten ze worden gebakken tot ze goudbruin zijn in een koekenpan.
 • Leg daarna de ribben in het multivark.
 • Schil de aardappelen, was en snij ze in 4 stukjes en doe ze in een multivark. Wortelen schoon en snijd ze in kleine stukjes en hak de greens fijn. Bereide groenten naar de multivark.
 • Voeg de resterende ingrediënten toe en giet het water in een zodanige hoeveelheid dat het de aardappelen volledig bedekt. Kies het programma "Uitdoven" en stel de tijd in voor anderhalf uur. Na een multivarchesignaal wordt het gerecht als klaar beschouwd.

Nu ken je enkele eenvoudige manieren om geitenvlees te koken en kun je geliefden verassen met heerlijke gerechten. Indien gewenst, kunt u de recepten aanpassen, verschillende kruiden en groenten toevoegen aan uw smaak, die nieuwe smaken zullen bereiken. Eet smakelijk!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

84 − = 82