Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење | pangudownloads.com
Лепота и здравље

Биоресонациона дијагностика – алтернативна технологија за испитивање и лечење

Да би се водила дијагноза људског тела, развијене су многе информативне технике, али сви они претпостављају одређени степен инвазије ткива и органа. Утицај рендген апарата, ултразвука и друге опреме негативно утиче на добробит, има нежељене ефекте и контраиндикације. Да ли је могуће извести студију без боли и зрачења, док добијате поуздану слику болести? Одговор на ово питање био је биоресонациона дијагностика.

Биоресонациона дијагностика организма – карактеристике методе

Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење

Дијагноза је основа лечења, па је важна улога у потрази за ефикасним методама проучавања тела у медицини. Експериментално установљена чињеница о постојању информационог поља око људског тела постала је основа за развој методе биоресоназне дијагностике.

Природа људског биопоља има научно објашњење – он се ствара електромагнетним зрачењем на ћелијском нивоу. За његову регистрацију створени су посебни уређаји који омогућавају откривање свих патолошких промена у телу.

Како се врши преглед

Рачунарска дијагностика за пацијента је једноставна и безболна. До прстију на местима акупунктурних тачака повезани су сензори опреме. Они се напајају кроз слабе електромагнетне осцилације, израчунате за учесталост узрочника узрока болести, која се мора проверити. Рачунарска база података је унапред забележена око 50 хиљада фреквенција, карактеристичних за различите микроорганизме. Ако је патоген откривен, импулс који се шаље ствара резонанцу коју је уредио уређај.

Сваки људски систем има јединствене флуктуације, које се мењају уз упале и друге патолошке процесе. Графикони негативних фактора су такође присутни у меморији рачунара. Оне су направљене с обзиром на степен развоја болести. Анализира се индикације опреме, патолошке промене или рани предуслови за њих.

Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење

Као додатак сензорима на прстима коришћена су акустична слушалица. Хардверски и софтверски комплекс процењује стање унутрашњих органа, рад главних система и открива присуство паразита.

Процес одређивања узрочног средства болести је аналоган понашању лабораторијске анализе, када се микроорганизам одређује микроскопом. Само у биоресонанчкој дијагностици је фреквенција вибрација, која је јединствена за сваки тип ћелије, у поређењу.

Поступак траје 1,5 сата, иако је скенирање тела 20 минута. Остатак времена ће бити потребно да се анализирају резултати и припреми курс третмана или превентивних мера.

Могућности рачунарског прегледа

Испитивање тела методом читања информација биолошког поља дозвољава лекару да утврди постојеће болести и узроке њиховог појаве.

Метода пружа велике могућности:

 • Идентификација болести пре манифестације симптома;
 • Откривање токсина, тешких метала и других опасних хемијских елемената;
 • апарати процењују количину витамина, ензима и хормона;
 • прилика да приметимо неуспјех у стању нервног, ендокриног, визуелног, имунског, генитоуринарног и других система;
 • одређивање квалитета исхране;
 • откривање патолошких процеса у свим органима;
 • прецизна дефиниција алергена и локација паразита.

Зашто изабрати дијагностику биоресонанце?

Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење
  1. Компјутеризована студија може идентификовати опасне болести у раној фази, што осигурава успех њиховог лечења. Дијагноза је индицирана на ризик од наследних болести.
  2.  Употребљени метод елиминише запаљенске процесе без употребе антибиотика.
  3. Откази у ендокрином систему се обнављају без употребе хормона.
  4. Компјутерски скрининг нема сигурносне сигурносне податке, безбједан је за дјецу и старије особе.
  5. Испит се одвија без посебне припреме и траје мало времена.

Контраиндикације:

 • ментални поремећаји;
 • први тромесечје трудноће;
 • носи пејсмејкер;
 • акутна фаза болести;
 • висока температура;
 • отворени облик туберкулозе.

Савремени метод откривања паразита

Лабораторијска студија о хелминтхима и другим паразитима врши се само у цревима. Док се могу ширити на виталне органе: мозак, срце, јетру.

Присуство паразита прати многе симптоме:

 • смањене имунолошке функције;
 • повећана ексцитабилност;
 • анемија;
 • кожни осип, екцем, кошнице итд.
 • алергијске реакције.

Апарати биоресонских утицаја нађу паразите у свим деловима тела и омогућавају терапијску терапију. Електромагнетни импулси могу да убију било који облик паразита, без тровања људског тела, као антихелминтички лекови. Делују искључиво на црвима, потискујући њихове виталне функције. Под утицајем одређене учесталости, дисање и метаболизам паразита су блокирани. Ослобађање од хелминитета искључиће изглед нових токсина, довести до опћег побољшања благостања.

Апарат за истраживање

У медицинским институтима се ствара опрема за специфична истраживања. Најпопуларнији догађаји били су уређаји Оберон и Имедис.

Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење

Процес информација о људском стању, читљив уређајима серије Оберон, обрађује се посебним програмом. Резултати се приказују на екрану рачунара у разумљивој графичкој форми. Биоресонанчна дијагностика Оберон и системи развијени на његовој основи, региструју стање ћелија, одређујући их фреквентним флуктуацијама. Уз помоћ хардвера и софтвера, могуће је открити минимална одступања од норме, која нису доступна за испитивање другим методама.

Дијагностички комплекс компаније Имедис је комбиновао достигнућа у области медицинске информатичке медицине и рачунарских технологија. Његово функционисање заснива се на прихватању интегритета људског тела, стога омогућава да се у кратком временском периоду проведе потпуни преглед свих система подршке животу.

Помоћу уређаја Имедис:

 • тестирање вегетативне резонанце;
 • терапија према Волл методи;
 • тестирање лекова за резонантну компатибилност.

Користећи Имедис, доктор не разговара с пацијентом, већ са ћелијама свог тела, добија поуздану информацију о свом стању.

Уређаји Имедис и Оберон су јединствени руски развој, не постоји слична опрема у иностранству.

Биоресонантна терапија – лечење без лекова

Биоресонациона дијагностика - алтернативна технологија за испитивање и лечење

Биоресонантна терапија (БРТ) постала је ефикасан алат у борби против болести и паразита. Овај метод укључује одзив електромагнетних таласа. Резонанца која ствара инструменти слаби патолошке системе и побољшава нормалне вибрације које су инхерентне природи.

Јединствена терапија је усмерена само на оболелог органа, не утиче на здравље делова тела. За пацијента је припремљен индивидуални програм лечења. Укључује утицај опреме за биоресонанцију, препоруке о исхрани и начину живота.

Међу предностима оклопног носача трупа су следећи фактори:

 • олакшава бол;
 • олакшава мобилизацију природних механизама;
 • сложени третман даје примјетан резултат у првим данима;
 • период изложености је неограничен, нема превеликог одлагања или компликација;
 • има негативан ефекат искључиво на одређени вирус или паразит;
 • доприноси истрајном терапијском ефекту код хроничних болести.

Употреба биоресонанчне дијагностике пружа тачну дијагнозу у 85-90% случајева и значајно смањује време прегледа. Примењена опрема поседује све неопходне сертификате, а доктори пролазе кроз обавезну обуку пре него што раде са јединственом опремом.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

64 + = 68