Изаберите и користите лак за сушење гела | pangudownloads.com
Лепота и здравље

Изаберите и користите лак за сушење гела

Избор уређаја за сушење лак за нокте је вредно размишљања о његовој свестраности. Лампе треба да помогну брзо и квалитативно довршавају поступак маникуре, без обзира да ли се лак или гел користи као декоративни премаз.

Ако радите као мајстор маникира, а лампа је неопходна за професионални рад, потребно је да се ослоните на друге факторе. Можда морате посетити купце код куће? Затим у компактности приоритета уређаја. За друге, важна су снага и погодност коришћења уређаја.

Разлика између процедура за негу ноктију

Изаберите и користите лак за сушење гела

У принципу, поступак једноставног лака и дизајн маникира са гелом који лечи изложеност ултраљубичастом светлу, мало се разликује. У оба случаја, прво се врши уобичајени третман ноктију, уклањају се кожице.

Препоручљиво је наносити опуштајуће купатило прије наношења гела, остављајући неколико капи од есенцијалног уља наранџе или лаванде у воду.

Дакле, лакше је омекшати кожу, тако да у будућности неће бити оштећено када радите са ноктима.

При наношењу уобичајеног лака, поступак маникуре завршава се обрадом кожице, а прије почетка рада са гелом, припремају се нокти. Са овим меким чеповима, горњи сјајни слој се одлепио како би се обезбедио поуздан премаз.

Затим се растварају са посебним средством, алкохолом или ацетоном, а наношење слоја нанесе се на неколико слојева:

 • 1 - база или прајмер;
 • 2 - у 1-2 слоја боја премаз;
 • 3 - заштитни слој.

Сваки слој се пажљиво осуши у лампи за сушење лака. Затим се вишак лепљивог слоја уклања ватром диском. Након сушења уобичајеног лака после поступка, боље је да не додирнете нокте.

Избор светиљке

Да би обавили процедуру повећања гелова, држати маникир са гелним лаком, брзо и квалитетно поправити уобичајени лак, потребно је сушење. Да бисте правилно изабрали универзални апарат за сушење лакова за нокте, потребно је да представите своје функције.

Прво треба да знате за врсту сијалица:

Изаберите и користите лак за сушење гела
 • Уређаји у којима су ЛЕД сијалице инсталиране обично су опремљене са тајмером. Веома брзо осуше полимере - максимално време за сесију је 30 секунди;
 • УВ-уређаји опремљени флуоресцентним сијалицама немају увијек уграђени тајмер, а вријеме се мора открити. Време за процедуру је потребно од 1.5 минута.

Ако се за личну употребу изабере сушење за лак за нокте, онда је довољно купити најједноставнији модел. Она мора да се осуши свака рука одвојено, али има уграђен згодан сепаратор прста и обично тајмер.

Поред тога, она има јефтину цену - до 2000 рубаља.

Ако купите уређај по цени од само 1000 рубаља, онда се време на тајмеру може рачунати на секунд.

Следећа категорија модела се већ сматра професионалним.

Изаберите и користите лак за сушење гела

У лампама са ценом од 5000 рубаља уграђени тајмер, сепаратор за прсте са површином огледала, звучни сигнал. Нужно су направили вентилатор како би спречили прегревање.

Маникирски салони нужно купују лампе за сушење гелног лака, у којем се истовремено осуше две руке. Цена таквих уређаја је од 12.000 рубаља.

Снага је веома важан параметар за избор УФД уређаја.

Уобичајени гел се замрзава са снагом од 6 В, али ако се користе професионални полимери, таква снага ће бити ниска.

Најпопуларнији модели

Изаберите и користите лак за сушење гела
 • Опција буџета - уређај КМ-808 - 1000 рубаља. Има уграђени рефлектор огледала и дугме за напајање, снаге 9 вати. Погодно за сушење шелака и лаког лака;
 • Што је скупљи модел - КМ-1401 - до 2000 рубаља. Ова УВ сушилица је опремљена са 2 лампе снаге 7 В, има клизно дно и рефлектатор огледала од метала;
 • Сљедећи у низу цијена, лампа КМ је јефтина - до 2000 рубаља - садржи 4 лампе с снагом од 9 В, рефлектором огледала, вентилатором, тајмером. Али то је подешено само на 2 вредности - 90 и 120 секунди. Доњи доњи део;
 • КМ - 702. Исте функције као и претходни модел и исте снаге. Компактан дизајн, напредна подешавања тајмера. Трошкови су већи од мало, али је погодније за коришћење. Једна је од најпродаванијих;
 • У салону је уграђена скупа лампа за сушење шелака, гела и уобичајеног лакирања - КМ-201 - снаге 36 В. Светиљке су само 2, али њихова снага је 18 вати, тајмер се подешава у секунди.

Наравно, не можете носити велику лампу са вама у торбици, али ако сте професионално ангажовани на маникиру, онда ће то бити најбољи избор.

Правила за коришћење уређаја УВ

Није довољно знати како одабрати лампу за сушење гела од лака и уобичајеног лака, потребно је правилно користити да траје дуже:

Изаберите и користите лак за сушење гела
 • Након куповине уређаја, он мора бити обрисан од фабричке прашине и прљавштине.
 • Замените лампе одмах, чим изгоре или почне да трепери - у супротном, квалитативно сушење неће бити могуће. Препоручљиво је купити неколико лампи одједном, купујући УФО уређај, тако да накнадно неће бити проблема са заменом. Иначе, морате да мењате сијалице чак и када раде исправно, сваких 2000 сати.
 • Очистите гел, ако се заглави у телу, са било којим оштрим предметом, и веома пажљиво. Немогуће је користити растварач.
 • Редовно је потребно дезинфиковати брисањем уређаја алкохолом на меку тканину или памучну подлогу. Посебно је важно то урадити ако је лампа у јавној употреби.
 • Ако полимеризација не дође у року од 120 секунди, уређај има проблем. Или морате да промените светиљке или да их пренесете у радионицу.
 • Немојте користити сушење кад је течност на њој. Морамо сачекати да испарава.
 • Апарат се не сме трајно укључити. Сваког сат и по треба да се искључи 10-15 минута да би се спречило прегревање.

Ако је мирис гуме осетио када је укључен, потребно је уклонити кабл из утичнице. Међутим, то се ради када користите било који кућни апарат. Неугодан мирис указује на неисправност излаза, кабла или самог уређаја.

Ако занемаримо "Мирисна" упозорење, можете остати без уређаја и без свих ожичења. Постоји ризик од кратког споја.

Успешно вам је избор и лепа маникир!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 38 = 44