Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру? | pangudownloads.com
Лепота и здравље

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?

Разноликост боја које модерне девојке користе за обликовање цурлс је огромно. Изгледа да је тешко изненадити екстраваганцијом и новим стиловима, али то је могуће. Конкретно, кардинално за промену слике могуће је помоћу љубичасте боје за бојење косе.

Са правилним приступом избору сенке, може приступити девојци са било којим изгледом. Поред тога, вредно је изабрати праву шминку да слика буде завршена.

Неколико занимљивих идеја

Пошто сте прихватили одлучност да обојите своје траке у тако привлачном тону, можете да покупите било који од његових опсега. Може бити лаванда, љубичица, љубичаста, љубичаста, ружичасти тон. Ако желите да ваша слика је био храбар и допадљив, није потребно да се ти љубичаста коса била сјајна јер они могу бити, на пример, тинејџерка, која, узгред буди речено, овај стил може добро доћи горе.

Ево неколико савета о бојењу стилиста:

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?
  • Можете да бојите своје кравље у таквом тону, чак и да будете припадник класичног стила. У
    У том случају, обратите пажњу на опције као што су Бургундија, патлиџан;
  • Ако не желите да промените боју свих ваших кравата, обојите само појединачне жице. Ова опција ће учинити ваш стил косе стилским, дати зест;
  • Не можете насликати ни један или више кљунова, већ изаберите праву боју за косу и обавити боју или истакнути с жицама љубичасте боје. Ова опција ће вам дати игривост и живост својој слици;
  • Овај тренд је заиста смел, али веома интересантан. Ради се о бојама различитих нијанси љубичице. Да би се лакирале боље је не у хаотичном реду - неопходно је направити прелазак са светлости у мрак. Погледајте овај стил косе ћете бити јединствени. А ако не желите у будућности да се одустане од идеје да се бојите нити у једној од нијансама ове боје, али још увек нису одабрали како тачно да ће бити, ова врста бојења ће вам омогућити да га покупи од многих могуће.

Да бисте одржали нијансу косе, нарочито ако је светла, потребно је користити специјалну козметику за његу, као и постављање кљунова. Да не бисте погрешили избор боја и боја компаније, консултујте се са стилистом пре куповине.

Како одабрати лек?

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?

Стилисти дају и многе друге савете који ће вам помоћи да изаберете боју, тон и стил ваше косе. Ако сте власник кратких линија, можете сами да изаберете било који од стилова. Имајући тамне кравље, обратите пажњу на дубоке и богате опције које ће омогућити визуелно повећање јачине звука. Одговорно приступите питању избора мајстора и фризуре, ако имате каскадну фризуру.


Овај стил захтева искуство, у супротном изглед се може покварити. Власници дугих цурлс могу експериментисати са бојењем појединачних трака пруга. У овом случају, они могу бити прилично сјајни и привлачни. Ако одлучите да обесите све ринглете, требало би да изаберете скромније тонове.

Ако је оригинална боја светло смеђа или плава, можете учинити вашу слику још занимљивијим са нијансама лаванде које изгледају врло хармонично на вашим бравама. Такође можете експериментисати са вишебојним, узимајући неколико нијанси љубичасте боје.

Избор тонова зависи и од боје коже. Ако њен тон припада хладној скали, можете користити било који од омиљених тонова. Љубичаста боја је такође хладна, па ће комбинација бити хармонична. У случају да кожа на овом индикатору не одговара овој боји косе, заустави свој избор на сликању појединачних жица, али не и свих кривина. У супротном, тон коже може постати изобличен и изгледати жућкастим.

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?

Пре него што се задржите на овој или оној нијанси, сматрајте да ће засићење бити у многим погледима
зависи од тога која је почетна боја праменова. На пример, тамна коса ће савршено пасти, дајући им дубоку боју.

На бравицама са оригиналним светлосним тоновима боја ће изгледати сјајно и сјајно. Ако вам ово изгледа превише дрско, можете себи да изаберете боју косе љубичасте плаве боје, која ће изгледати врло хармонично на вашим жицама. Власници светлих крављи још боље болују само појединачне жице. Можете себи приуштити и тако занимљиву опцију као комбинацију љубичице са другим бојама, на примјер, црвеном, плавом, смеђом. Испоставља се изврсна, разиграна боја.

Важна улога у куповини боје косе за љубичасту боју, било да је то свјетлост, смеђа или друга боја, игра свој квалитет.

У том смислу, немојте скривати куповину, уколико њен трошак неће бити најнижи и покушати да купите средства у посебним продавницама или продавницама. У супротном, можете се суочити са проблемом као што је неусаглашеност са захтеваном бојом. Осим тога, после кратког времена, може почети да се опере, остављајући косу најочекиваније, а не увек привлачне нијансе.

Пурпурна коса и шминка

Шминка игра огромну улогу у слици. Када је реч о компатибилности таквих каприциозних фарба за косу боје као што су љубичаста, без обзира на то да ли има светлију нијансу или таму, на шминку треба узети озбиљније.

Коју шминку треба да користим?

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?
  • Вриједи се користити сјенке од беж, бакра, златних, смеђих тонова;
  • Најприкладније боје блиставице су брескве, беж, розе;
  • Што се тиче кармин, тон би требао бити у црвеном, бордо, лила. Ако је боја ваше косе љубичаста плавуша, можете експериментисати са ружичастим кармином, фуксијом. Уверите се да није светао, пригушен.

Обратите пажњу на маскару и шминку другог.

И овде можете пробати различите опције. На пример, обришите трепавице бојама маскара у тону ваше косе. Користите га само за горње или доње трепавице. На први поглед може изгледати да је овај нијансе безначајан, али то даје огроман ефекат.

Одаберите који део лица ћете нагласити - усне или очи. Ако одлучите да нагласите усне, на пример, боја браон-љубичаста, црвена, Дееп Пурпле, или други упадљив, уверите се да ваш осмех открива савршене беле зубе, иначе ће се појавити жута.

Са очима, све је много лакше ако подигнете прави тон сенки. Ваша слика ће бити савршена. Са њима у ансамблу било би сувишно користити сјајни еиелинер.

Хармоничне комбинације

Како одабрати љубичасту боју косе и покупити шминку за нову фризуру?

Реч је о бојама поново. Да би се правилно покупи не само да, али и одећу, накит, прибор, морамо се присетити да је љубичаста коса савршено у складу са зеленим, беж, сиве, злата скале. У последња три случаја, моћи ћете да ублажи своју слику, али у комбинацији са зеленом ту опцију изгледа лепљив. Можете га применити ако ставите љубичасту боју косе на своје тамне кравље.

Не заборавите да ваша одећа и шминка треба да буду у хармонији не само са вашим праменама, већ и са собом.

Да офарбам косу љубичасте боје, курчиш права као особу великог, светлог, елегантан, болд, и одржава савршену слику ће омогућити складан спој нијанси.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

50 + = 51