Лепота и здравље

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Жеља да се издвоји од публике, привуче пажњу на себе, је типична за многе. То је лако постићи уз помоћ необичне одеће, светле шминке и, наравно, екстравагантне фризуре. До недавно, фризер за косу је био доступан само у арсеналу мушкараца. Данас жене већ гледају у њеном правцу, преговарајући са својим господарима прилику да конвертују један или оба храма. Нема сумње да шишање вискија виски изгледа шокантно и необично, а што је најважније - одговара модним трендовима.

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Пре неколико година представници различитих субкултура - панкери, рокери, готови, итд., Изразили су се на сличан начин.

Данас, утјецај обријаног храма може се посматрати не само међу представницима било каквих омладинских покрета, већ и најобичнијих младих мушкараца и жена.

Не брига се од ове фризуре и славних.

Један од првих који отвара овакав начин храм певач Риханна. У породици Вилл Смитха, ову фризуру носи два члана: жена и ћерка.

Од Руса који су се такмичили на таквом чипу, можете поменути Лероук Лероук и Татиана Тересхина.

Верзије

Док сте видели обријан виски младе девојке кажу да живи, никада не би помислио да је то, искрено, брутални слика можете покушати на крхку и пролазним стварања. Али наилази на светлом представник улице, знате да женственост и привлачност није било једну јоту мање, али са сексуалности камата додаје, екстраваганције и свој јединствени стил.

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Ова фризура има две верзије: прво обезбеђује бријање само један храм, а други - обоје.

Подручје обријане површине може се разликовати: неки отварају само врло малу површину изнад ушију, док други чине готово четвртину, или чак половину целе главе.

Обријани виски код младих жена захтевају одређено полагање остатка длаке: морају да плетају у плетеницама или праве реп како би показали читав специфичност такве фризуре.

Ако је храм обријан само са једне стране, остатак лопате треба само бацити на другу страну. А ако постоји жеља да сакријете такву особину од пратећих очију, своју косу можете поделити на две половине раздвајањем и то је то.

Техника извршења

Сада је јасно зашто жене брише виски - да привуку пажњу и будете у тренду. И како одабрати локацију која ће касније показати лепоту женског ува?

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Само треба узети у обзир правац раста длаке. Као што знате, расте на глави у кругу.

Према томе, постоји пола где је коса је добро решење и без слагања, остаје нетакнута, а на другој страни, где је вегетација увек настоји да се на супротној страни лица, то може бити сложен образац.

Иначе, о цртежу. Што је дува коса на обријаној површини, светлији и јаснији је образац. Такође вам омогућава да се кладите и рефлектујете најновије модне трендове: обришите бат, само обојите ово подручје у светлу боју или чак осмишљавање животињских мотива. Међу звездама шоу бизниса, бојење под леопардом је веома популарно.

Да ли је вриједно бријати ваш храм, свака жена одлучује о себи. Неопходно је узети у обзир велики број фактора, који заједно могу радити на слици.

Ако сте природно обогаћени танком и ретком косом, онда ће коса постати још ретка, што значи да треба напустити.

Нијансе и предности

Ако расте дугу косу и фризерски салон посетите снагу сваких шест месеци, мора се имати у виду да сада морате да се састане са њим често, да редовно трим на бујне вегетације. Иако је на дугом косом обријане храмови изгледају посебно светао и спектакуларно. Зашто би иначе обријати део изнад ушију?

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Да нагласи облик лица - мекану овал или круг на мале ширине. Власници квадратног облика, као и вреди покушати покушати на овој слици, али ако имате округли широк лице, а затим отворите виски не можете у сваком случају, да се визуелно шире.

Најоптималнија опција је квадрат са једним обријаним храмом.

Изабире већину светлих и стилских девојака.

А ипак ова врста фризуре је добро комбинована са афрокосичками, издужене коске, истицање, бојење. Брига о женама је пожељна у томе што је лако поставити, али дуги кљунови боље благо закривају и дају им волумен.

Што се тиче стила облачења, што је у тренду шишање би било сасвим у складу са оба лета са танком хаљину и стилски фармерке и поцепана мајица, Главна ствар - ствари које треба да буде чиста и уредна, као што ће, неминовно, упадљив, што значи процену твој изглед прођу све.

Ако сте љубитељ великих наушница и светле опреме, онда је ова фризура директно створена за вас, јер отвара широке могућности у том погледу.

Обријани виски: водич за савремене модне трендове

Како бријати област храма, боље је сазнати од свог господара.

Пожељно, по први пут је све учинио сам, а ви већ након добро проклете стазе, можете да исечете растућу косу.

Стручњаци препоручују власницима кратких шишања да очисте косу на нули, а они са дугом косом треба оставити најмање 1 цм на обријаној површини.

То су све препоруке.

Ако за вас нема ничег страшније него што је један од многих, слободно изаберите своје прамене и будите у тренду!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

98 − 96 =