Реци "опроштај" на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара! | pangudownloads.com
Лепота и здравље

Реци “опроштај” на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара!

Насолабијални зглобови не само да не обојају ни једног представника слабијег секса, већ и њеног лица уморног, мрачног и превише “одраслог”. Понекад, уопште безопасних бора на челу или мосту носу дају нам право доба. Поред тога, могу се лако напунити гел филлерима или тачним ињекцијама ботулинум токсина.

Много компликованије су локално отицање коже и меких ткива, на основу којих се формирају дубоке оштрице и бразде.

Разарајућа сила гравитације

Уосталом, закони физике су један и све је подређено њима на овом свету.

Реци "опроштај" на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара!

Закон гравитације, или сила гравитације, један је од њих, и главни кривац је испуштање коже лица. Ова појава се назива гравитационим птозом повезаним са узрастом. Прије више од десет година, било је могуће да се носи са њим само прибегавши пуним оперативним захватима – кружним подизањем лица.

Данас су вам на располагању алтернативни, минимално инвазивни методи корекције, осмишљени тако да ваше лице пруже свежину и естетику без употребе скалпела.


Корекција насолабијалних зуба постала је једна од најзахтјевнијих процедура у модерној естетској медицини и козметологији. Жене се према њој третирају са хирурзима и козметологима у било ком добу. На крају крајева, формирање неатрактивних насолабијалних бора може доћи не само са узрастом. Разлог за то је пушење, изненадне флуктуације телесне тежине, деформације гризева, генетске особине анатомске структуре лица. То могу бити други разлози који нису повезани са процесом природног биолошког старења коже.

Срећом, модерне методе исправљања старости и других деструктивних промена у лицу омогућавају избјегавање операција. На услузи су ињектирајуће и хардверске методе терапијске козметологије, с којима не можете решити само хитан проблем већ и спречити бројне визуелне недостатке у будућности.

Цонтоур пластика

Контурна пластика је најефикаснија и истовремено једноставна метода глајења насолабијалних зуба. Обично се врше пунилима са хијалуронском киселином. Ова супстанца је природна компонента наше коже. То је оно што пружа интензивну хидратацију (влажење). Временом постаје мање, због чега су повређени сви важни биохемијски процеси унутар коже.

Реци "опроштај" на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара!

Пре свега, фибробласти се више не производе због недостатка влаге, који се синтетизују “Магиц” протеини – колаген и еластин. Ове две супстанце су одговорне за здрав тургор наше коже, а такође јој пружају еластичност.

Када кожа губи своју нормалну контрактилност, она постаје отпорна и “Емпти”, на њој се брзо појављују и мала мимична гребена, и дубље старосне бразде и зглобови. Због тога је корекција насолабијалних зуба са хијалуронском киселином толико популарна међу женама свих узраста и друштвеним статусима. Важно је нагласити да након ињекције дермалног филера на бази хијалуронске киселине наступи тренутни ефекат пуњења бора.

Али то није све. Будући да је склона биодеградацији, киселина се разбија у молекуле и продире у дубоку структуру дермиса, пружајући јој влажност и исхрану. Стога, пацијент добија двоструки ефекат – тренутну елиминацију већ постојећих насолабијалних зглоба и буђење унутрашњих ресурса њене коже. Говори се да је након убризгавања таквих пунила чак и проблематична кожа третирана. И то је због чињенице да се производни метаболички процеси покрећу унутар његових слојева.

Како се савија пластична насолабија:

 • Прво лекар спроводи савремене консултације и искључује присуство контраиндикација на поступак за вас;
 • У добрим клиникама сваком клијенту се нуди алергијски тест: прелиминарна провера осетљивости коже и меких ткива на помоћне компоненте лека;
 • Ако се не дође до контраиндикација и специфичних нежељених реакција, добићете датум за посету клиници. Имајте на уму да савестни козметологи обављају процедуру контурне пластике само у амбулантном простору козметолошке собе!
 • Лекар ће третирати вашу кожу на мјесту убризгавања концентрираним антисептиком;
 • Шприца са изабраним пунилом (најбоље је изабрати Јувидерм, Сургидерм, Теосиал) мора бити откривено строго у вашем непосредном присуству;
 • Кожа је излечена према прелиминарном обележавању (неке девојке и жене траже једнозаходну подизање углова усана током поступка корекције);
 • Након што се уведе гел, како би се избегла миграција и рана ресорпција, козметолог спроводи лагану ручну масажу;
 • Одмах након поступка контурирања, можете се вратити у вашу дневну рутину.

Шта не треба учинити?

Козметолог који је спровео процедуру ће вам рећи о ограничењима која су релевантна за вас у прве две недеље након контуре пластике.

Реци "опроштај" на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара!

Пре свега, забрана се примјењује на посјете местима са оштрим температурним промјенама (односи се на сауну и сауну). То је због чињенице да се с таквим интензивним загревањем, пунило може једноставно “Исперите”, што значи да ће примарни ефекат поступка бити елиминисан.

Једнако је важно одбити купање у вјештачким и природним водним тијелима – све док ваше ткиво коначно не излечи након ињекција, боље је одбити радње са потенцијалним ризиком од инфекције.


Останите на директном сунчевом светлу ограничени су у првих неколико дана након пластике – све док постоје микропапуле на лицу, боље је да не ризикујете и не излажете лице до опекотина од сунца. У супротном, може доћи до стварања пигментних мрља на месту манипулација.

Савремени козметологи нуде алтернативу пунилима на бази хијалуронске киселине. Често користе геле базиране на калцијуму хидроксиапатита, наглашавајући дуже трајање ефекта и тотално подизање.

Међутим, ако сте млади, требало би да изаберете хијалуронет. Иновативна пунила су заиста погодна за нехирурско подизање и масовно моделирање лица, иако је њихова примена релевантна за зреле жене са израженим променама коже везаних за узраст.

Имајте на уму да креме и сурутка уз додавање хијалуронске киселине уопште немају никакве радње, осим површног влажења епидермиса. И нарочито не вјеровати онима који говоре о њиховој чудесној способности да глатке боре. Молекул хијалуронске киселине је превелик да продире кроз дермис кроз поре. Према томе, изражени резултати у овом случају не могу се рачунати.

Пласмогел: новина у козметологији?

Замена класичне корекције насолабијалних зуба са пунилима дошла је до плазмолифтинга – јединствене процедуре за подизање коже лица и глајење свих врста бора. Истовремено, у кожу је увезена страна супстанца (иако идентична природној супстанци), а сопствена плазма обогаћена тромбоцитима. Традиционално плазмолифтинг се изводи кроз целу површину лица. За ињекцију, плазма пацијента се користи у течном облику. Међутим, сада је процедура додатно побољшана, а данас је Његово Величанство заменило синтетичке дермалне пунилице “Пласмагел”.

Како направити плазмагел за пласмолифтинг или контуре пласти:

Реци "опроштај" на насолабијалне зглобове: ослободи се дефекта уз помоћ козметичара!
 1. На заказани дан пацијент долази на клинику, где има своју лабораторију –
  истраживачка база;
 2. Она предаје одређени волумен венске крви, након чега се, помоћу посебне центрифуге, претвара у чисту аутоплазму;
 3. Аутоплазма се шаље у коначну прецизност и стабилизује се у стање гела уз помоћ посебних компоненти.

Корекција насолабијалних зглобова са плазмагелом је одлична прилика да искусите пуну корист властитог тела на себи.

Иначе, ова процедура је сјајна за алергијске болеснике, а оне који се банално плаше да убризгавају себе “Алиен” супстанца. То не изазива нежељене ефекте и може се извести у било ком узрасту. За такав поступак, контраиндикације су скоро неуобичајене. Ограничења пада само на оне пацијенте који имају тешке поремећаје крви, а такође пате од ХИВ-а или вирусног хепатитиса Ц.

Слично сигурно и “Природно” Поступак је липофиллинг – пуњење бора с властитим мастима.

Будите неодољиви, и дозволите вам савремени благослови индустрије лепоте!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

73 − 66 =

Adblock
detector