Лепота и здравље

Симулатор лица – ефикасно средство за подизање мишића особе или бескорисног уређаја?

Да би мишићи увек били чврсти и еластични, потребно је активно физичко оптерећење. Мишеви лица и врата нису изузетак. Кроз наше животе, они су лишени тешким теретом, тако да многе жене одређеног узраста су принуђени да прибегну пластичне хирургије да појача слабу мишиће, за корекцију овала.

Данас тржиште има јединствени алат - уређај за обраду лица, који може довести до опонашања мимичних мишића, елиминисати промене везане за узраст и спречити појаву другог брадавича. Овај уређај је прилично јефтин, а ефекат његове употребе у неким случајевима превазилази сва очекивања. У овом чланку, ми ћемо вам рећи да је симулатор за затезање и јачање мишића на лицу, а неки мишљења њене ефикасности могу се наћи у великој Ворлд Виде Веб.

Јапански силиконски лице "Фаце Слиммер"

Симулатор лица - ефикасно средство за подизање мишића особе или бескорисног уређаја?

Најлакши начин за затегњавање мишића лица је јапански симулатор направљен од силикона, сличан људским устима.

Овај производ прво треба уметнути у уста, а затим у трајању од три минута континуирано репродуковати различите звуке самогласника, обраћајући посебну пажњу на слова "О" и "У". Осим тога, уста треба увек да се отварају и затварају. Неке девојке раде ове вежбе испред огледала, друге то раде док се купају. У сваком случају, за часове требате само три минута времена сваки дан, па чак и најпрометнија жена то лако може наћи.

Поступак се мора обавити свакодневно, у супротном ефекат овог производа неће бити осетљив.

Уз редовну употребу уређаја "Слим Фаце", многе девојке примећују следеће корисне ефекте:

 • јачање дванаест мишића лица;
 • уклањање бора лица око очију и других подручја лица;
 • Такође, овај симулатор је савршено погодан за формирање затегнутог лица овалног.

Чудно је, према статистикама, овај модел популарнији међу мушкарцима него жена. Представници јачег пола у својим одговорима упозоравају "Фаце Слиммер" - ово је добар тренер за мишиће лица, и вриједи његов новац. Иначе, цена силиконских усана је око 2500 рубаља.

Поред тога, такав уређај може бити веома користан за децу током развоја говорног уређаја. Данас многи логопеди већ успешно користе такве симулаторе у раду са малом децом. За дијете, часови требају почети од 30-40 секунди дневно, постепено се повећавају на 3 минуте.

Механички тренер за мишиће лица и врата "Лулу Ултра"

Силиконска маска за лица је стварно ефикасан уређај, али утиче само на мали део мишића лица. У исто време, повећање физичког оптерећења је такође неопходно за мишиће нашег врата, јер у нормалном животу то не примају.

Симулатор лица - ефикасно средство за подизање мишића особе или бескорисног уређаја?

Механички симулатор Лулу Ултра је два комада силикона, повезаних клипом.

По правилу, уређај се продаје у растављеном облику, ау неким случајевима његова монтажа узрокује одређене потешкоће. Практично нико од првог се не може правилно саставити и ставити овај производ у уста, међутим, након кратког тренинга, можете научити то учинити врло лако и брзо.

Овај уређај има утицај на максилофацијални мишићни скелет, који пружа природно подизање. Као резултат, побољшава се циркулација крви у лицу и врату, што има веома позитиван ефекат на здравље коже.

Да бисте се суочили са механичким симулатором, требало би да буду исти као и код силиконских усана. Једном када правилно поставите овај уређај у уста, реците све врсте самогласника и саговорника, отварајући и затварајући уста. Оптимална учесталост класа је 2-3 пута недељно, а време излагања је око 15-20 минута по једном приступу.

Коментари о Лулу Ултра такође позитиван. Буквално у року од 1-2 недеље након почетка његовог коришћења, приметићете значајне промене - на кожу лица и врата постају тонирана и затегнута, боре се поравнати, побољшати контуре лица нестати подочњака, назолабијалну набори знатно смањен. Наравно, ниједан од ових уређаја не може у потпуности да вас ослободи друге браде, међутим, након употребе, овај проблем ће постати много мање очигледан. Трошкови Лулу Ултра је око 3500 рубаља.

Индикације и контраиндикације на употребу машина за лице

У већини случајева, жене и мушкарци користе добар тренер за лице како би спречили и исправили промјене у вези са узрастом везаним за старење коже и мршавост мишића.

Истовремено, постоје и неке медицинске индикације, у којима коришћење козметичких препарата препоручује:

Симулатор лица - ефикасно средство за подизање мишића особе или бескорисног уређаја?
 • дисфункција темпоромандибуларног зглоба;
 • изостављање меких ткива капака;
 • разне асиметрије у облику лица;
 • спуштање спољашњих углова очију;
 • боре на образима, носу, у темпорално-маларном подручју, али и на врату;
 • дубоке насолабијалне зглобове;
 • неуспех образа, одсуство зуба и протеза;
 • опоравак након ботока и разне пластичне операције.

Упркос великом броју корисних особина таквих уређаја, у неким случајевима њихова употреба није препоручљива.

Дакле, контраиндикације за употребу опреме за вежбање мишића лица и врата су следеће болести:

Симулатор лица - ефикасно средство за подизање мишића особе или бескорисног уређаја?
 • болести лимфног система;
 • екцем, равне брадавице, гљивичне, пустуларне и друге кожне болести;
 • инфламаторне болести тригеминалног и образног нерва;
 • акутне респираторне вирусне инфекције, хронични ринитис, запаљење тонзила;
 • тешке менталне поремећаје;
 • хипертензивна болест;
 • цереброваскуларна несрећа, мождани удар;
 • било које онколошке неоплазме;
 • краниоцеребрална траума;
 • остеопороза.

Дакле, јапански симулатори су одличан начин одржавања коже лица и врата у одличном стању и спречавају појаву различитих промена у вези са узрастом. У неким случајевима, употреба таквих уређаја може постићи исти ефекат који се до недавно могао добити само као резултат пластичне операције.

Ипак, прије него што самостално прибегнете употреби оваквог симулатора, пажљиво прочитајте контраиндикације и, уз присуство најмањих сумњи, консултујте свог лекара.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 5