"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек? | pangudownloads.com
Лепота и здравље

“Усне за усне” – уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

Лакирани руж за усне, или “сјај за усне“- нови тренд индустрије лепоте, који брзо постаје популаран, и међу младим девојкама и међу одраслим женама. Уз помоћ декоративне козметике за усне можете лако нагласити достојанство лица и одмах окренути “ненесцрипт»Слика дана у свечаној вечери.

Козметичке корпорације, који већ дуги низ година покушавају да задовоље своје потенцијалне купце, измислили много новца за усне, који се разликују не само цена, већ и на текстура, боја и наглашавање нијанси. Тако је, у 2014. години, нови лек решен на полицама козметичких супермаркета – сјајан сјај за усне.

Шта изгледа “усни лак”?

"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

Замишљајући шта се може сакрити под изразом “шминка за руке“, Свако од вас ће вероватно замислити потпуно модерни сјај. Али то није сасвим тачно. «Високо пигментирани кармин са идеалним стаклом“- ово је начин на који шминкерски уметници карактеришу овај алат.

И овде ћете сигурно мислити да је такав производ погодан осим за свечаности или фотографске сесије у студију, јер то није сасвим практично. А онда се грешите!

Заправо, сјајан руж је крст између декоративних и брижљивих средстава. Сензације из његове примене су скоро једногласно позитивне – у чарапу је удобно, пријатно и довољно практично. Има високу отпорност и не губи свој атрактиван изглед након сат времена, као стандардни сјај. То је комбинација носача и неговатеља пигментираном кармина балзама, али за разлику од класичне светло има већу отпорност и оптималну засићеност боја.

Расти са ефектом лака су погодне бочице са лепљивим спужвом за екстракт. Уобичајена четка се користи мање често, међутим, изгледа да је нека лепа дама још погоднија. Таква средства појавила су се у 2009. години, али нису имали велику популарност међу мизерима због високих трошкова. Треба одмах напоменути да “сјај за усне“Видела је напоре таквих гиганата козметичке производње, као што су Ланцоме и Цханел.

Корпорације су дуго покушале “крст“Концентрирани пигмент са кремастом текстуром, а само на заласку 2000-их они су представили своје стварање свету. Али пошто елитна козметика може “препустите се“Далеко од свих, а богате жене су конзервативније у избору ружева, онда већ знате”лакови » нису стекли много потражње.

"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

Лак за усне у уснама није видио популарност, јер у вријеме проналаска његове карактеристике квалитета ни на који начин нису одговарале стандардним захтевима потрошача. На пример, они исти “нови регрути“Од Ланцома и Цханела су биле превише лепљиве, или чак немилосно осушиле нежну кожу усана. Али најважније, да је та идеја још увек стављен и развијен, а сада, захваљујући њој, можемо одабрати најбољу лака, на основу индивидуалних потреба самог производа и његове цене.

Липстици нису имали јасан фокус на старосну категорију потрошача. Наравно, њихов изглед требао је бити импресивнији за младе девојчице, које често не иду за густим класичним ружама.

Али на крају су били у стању да задовољи зрелије генерације, као и одрасли често жуде дама кармин и брижни квалитети као обични Глоссес не воле због њихових фриволити, лепљивости и обиље схиммерних честица.

Сорте лакова

Постојећи “лакови“Може се условно класификовати у три велике групе:

 • Светло и истовремено лагано, невидљиво средство;
 • Густа, добро пигментирана средства;
 • Изузетно отпорни производи за “посебан“Од случајева.
"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

У прву категорију највећу предност имају младе девојчице које преферирају лаку, неутралну и ненаметљиву шминку. «Луцки“Овај тип представља нову генерацију производа: они изгледају довољно сочно, не суши и не затеже кожу усана, не лагати густо”кит“И изгледате веома природно.

Восак у њиховом саставу традиционално се замењује обичном водом, која се након наношења испарава, остављајући на уснама једва приметно у филму прстију. И то се не огледа на било који начин визуелно – “стакло“Сјај је присутан заједно са живописним нијансама. Средства ове категорије ће пружити идеално дневно шминкање и бити одличан акцент за свечану слику. У том случају, ваше лице неће изгубити природну, природну лепоту.

«ЛуцкиОве типове производе следећи произвођачи:

 • Схисеидо;
 • Диор;
 • Сепхора;
 • Ивес Саинт Лаурент.
"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

Друга категорија треба навести као “покрет лака од мамута“Међутим, стално се модернизује. Ова средства не пружају само густ и веома засићени премаз са карактеристичним хладним сјајем, већ имају одличан ефекат на површину коже усана. Карактерише им особина брзог омекшавања и глајења, имају огромне бриге о квалитету.

За разлику од претходне категорије, “лакови“Овај сегмент не изгледа као течност у својој текстури. Уместо њих, треба их звати крем. Још једна изузетна карактеристика ових производа је могућност мешања нијансе по вашој дискрецији. Ови сјајни су заиста универзални, а без њих савремена модерна шминка је једноставно немогућа. Можете их носити на послу и забави – важно је да не изгубите са бојом и “Фит” у целокупној слици.

Сјај за усне с ефектом сјаја овог типа налази се у колекцијама следећих компанија:

 • Орифламе;
 • Гуерлаин;
 • Ивес Саинт Лаурент;
 • Л’Ореал Парис;
 • Схисеидо;
 • Ланцоме;
 • Цханел;
 • Диор.

Трећа група неге за усне упућује на “лакови“Баш условно него потпуно. Такви ружници су уобичајена упорна средства, али обезбеђују хидратацију заједно са сјајем. Међутим, упркос чињеници да се ови производи не односе директно на сегмент лака, они су стандардни “лакови“Ако не близанци, онда само браћа.

"Усне за усне" - уобичајени сјај или заиста јединствени лек?

Представљају билатералне средства на једној страни бочице је кремаста пигмента који покрива дебео баршунаста вео усне кожу помоћу апликатора Велоур, а други је веома сјајна премаз који се наноси четком.

Ултра чврстоћа се обећава на рачун естара и испарљивих уља која су део ружева. Она ће лако издржати поновљене грицкалице, пити из чаше, а чак и често пушити. Савршен за важне догађаје, састанке и прославе.

Перзистентни сјајни ружеви могу се наћи у слиједећим корпорацијским линијама:

 • Маке Уп Форевер;
 • МАЦ;
 • Цханел;
 • Тоо Фацед.

Хоћеш да направиш на устима заводљив завршетак леда? Обавезно набавите трендовски “лук за усне”! Гарантујете да ћете остати задовољни ефектом коришћења таквог производа, а ваша уобичајена слика ће сигурно играти с новим, фантастичним бојама. Будите јединствени!

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 36 = 46