Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Kaken er en bakt patty med et hull ovenfra, som kan tilberedes fra forskjellige fyllinger. Til matlaging brukes gjærdeg, men du kan finne oppskrifter med andre alternativer.

Oppskrifter av paier

Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Hullet midt på fatet dekorerer ikke bare kaker, men oppfyller også en viss rolle. Selv i Russland var det hennes kjøttkraft med kokte egg, noe som gjorde baking enda mer saftig og velsmakende. Det er mange forskjellige oppskrifter, som faktisk bare er forskjellige i fyllingen.

Vanligvis har slik baking en oval avlang form, noe som er litt som en båt. Vi tilbyr å vurdere flere forskjellige oppskrifter som vil gjøre deilige paier.

Rasstegay med fisk

Dette alternativet anses klassisk, for i utgangspunktet var disse paiene bare fisk. Du kan bruke forskjellige fisk eller bare noen få alternativer, som i den presenterte oppskriften. Forresten, mengden ingredienser er beregnet på 15-20 stykker.

For forberedelse er det nødvendig å ta:

  • For testen: 0,5 kg mel, 2 ts tørr gjær, 300 ml melk, 2 ss. en skje med smør, en klype salt og 2 egg;
  • Til fylling: 300 g fileter av gjedde og laks, 2 ss. spiseskjeer med smør, salt, pepper og fisk buljong.

Først vil vi lage en deig, som passer for andre oppskrifter. Det første du må gjøre er å sile melet, og tilsett deretter gjær til det. Det anbefales at man etterpå siktes flere ganger, som vil mette massen med oksygen, og bakingen vil være fantastisk.

Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Det neste trinnet er å legge til sukker og salt, og deretter hell melken ved romtemperatur og bland. Separat smelter smøret og slår egget, og legg dem til deigen. Bland godt med alt for å lage deigen godt av hendene. Den ferdige massen er dekket med matfilm og la det stå på et varmt sted i et par timer.

Som et resultat, bør volumet øke et par ganger. Etter det, bland massen i et minutt og la igjen i ytterligere 50 minutter. Etter at tiden er gått, skal deigen igjen syes, legges ut på bordet, rulles og kuttes 10 cm i diameter. Legg et stykke gut i midten av hver flat kake og på toppen av laksen. Det gjenstår å danne "båter"Med et hull i midten.

Vi vender oss til fyllingen og starter med tilberedning av gjeddefilé, som må kuttes i tynne stykker, tilsett salt, pepper og deretter stek i olje i to minutter. Små stykker må kuttes i laks. Billets lå på et bakeplad, smurt med smør og la dem stå i 15 minutter. Deretter smøres

slå egget og bake i ovnen, oppvarmet til 200 grader, i en halv time. Server med varm kjøttkraft, som du trenger å hellle i en liten mengde i hullpannene.

Rasstegay med kjøtt

Dette alternativet anses å være mer tilfredsstillende, men ikke mindre velsmakende. Kjøttpåfylling vil være en utmerket erstatning for fisk. Mengden av produkter beregnes på 8 porsjoner.

For denne oppskriften trenger du følgende ingredienser:

  • For testen: 250 ml melk, 2 ss. mel, 1 ss. en skje med sukker, 1 teskje gjær, 3 ss. skjeer av vegetabilsk olje, egg og salt etter smak;
  • Til fylling: 2 løk, 750 g hakket kjøtt, 75 g smør og krydder for kjøtt.
Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Deigen for paier er tilberedt litt annerledes enn i den første oppskriften. Til å begynne med er det nødvendig å varme opp melk, men bare ikke ta det i kjel. I det må du fortynne gjær, sukker, salt og halve melet. Som et resultat bør massen ha en konsistens av tykk rømme. La svampen ta en stund for å nærme seg.

Massen skal dekkes med bobler. Deretter legger du til resten av melet og smeltet smør, og så brøt hele brønnen. Legg massen i en bolle, dekk den med et håndkle og la det stå på et varmt sted.

På dette tidspunktet forbereder vi fyllingen. For dette, peel løk, hogge og stek i olje til gullbrun. Deretter tilsettes hakket kjøtt, krydder og røre av og til, stek massen. Pass på at kjøttet ikke overdriver, da fyllingen blir smakløs.

Etter deigen har doblet, kast ut deigen og skjær ut pellets med en diameter på ikke mer enn 10 cm. På hver sirkel må du gjøre et snitt fra to kanter. Opprett nå paiene: Legg fyllingen i midten av tortillasene, trekk kuttkanten, strekk den ene og den andre og lås fra kantene.

Til slutt bør du få "leketøy båt"Med et hull i midten. Tørk pannen med pergamentpapir, smør med olje og legg ut kakespillene, og legg dem en kort avstand. Topp med et pisket egg og la det stå i 20 minutter. Kok i 30 minutter. ved 180 grader.

Rasstegay med syltetøy

Søte bakverk er svært populære blant barn, men voksne vil også like det. Deigen kan fremstilles i henhold til de ovennevnte alternativene, men vi vil vurdere metoden med fersk gjær.

For paier må du ta følgende ingredienser:

  • For testen: 0,5 liter melk, 9 g bakepulver, 22 g fersk gjær, 65 g sukker, 2 egg, 65 g matolje, 1 ss. vegetabilsk olje, 0,5 pakke vanillin, 800 g mel og 1 teskje salt;
  • Til fylling: noen syltetøy, men ikke flytende.
Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Det første du må gjøre er å kombinere smør og fett, og legg alt i et vannbad til det er helt oppløst. Deretter er det nødvendig å legge til melk og litt for å varme opp til en varm tilstand. Det neste trinnet er å sette gjær og litt sukker.

Rør alt, la i 5 minutter, og legg eggene, resten av sukkeret, salt og vanillin. Siktet siktet mel med bakepulveret og forsiktig helles i blandingen til gjæren. Bruk blanderen, knead deigen i 12 minutter. Når det blir vanskelig å blande, må du skifte deigen på bordet og fortsette å forstyrre hendene i ytterligere 5 minutter.

Overfør massen til en smurt bolle og la den gå i 1,5 timer. Derefter deles den i porsjoner, lage kaker og sette syltetøy i midten. Det er bare å klemme kantene for å lage en åpen patty.

Tør paiene på en bakervare, oljert, og bruk et slått egg med en børste. Bake den i 30 minutter. i ovnen, oppvarmet til 180 grader.

Stekt kake med kylling

Et annet deilig alternativ, som er som mye smak og mat. Kakdeig kan tilberedes i henhold til noen av alternativene ovenfor.

Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

For å forberede fyllingen må du ta følgende ingredienser: 2 kyllingebryst, 0,5 ss. ris, løk, salt og pepper.

Kok kjelen i litt saltet vann, avkjøl og kapp i en liten kopp. Ris skal vaskes i rennende vann, kokes og skylles igjen. Koble deretter den til kyllingen.

Løk slip kuben, legg til fyllingen, salt og pepper. Det gjenstår bare å dele deigen i stykker, rulle den ut, legge på stuffing, skjema paier og sett i ovnen, oppvarmet til 200 grader, i 25 minutter. Etter det anbefales det å sette et lite stykke smør i hullet på varme paier.

Pai med kål

Denne versjonen av deilig baking vil appellere til folk som nektet å spise kjøtt og fisk. Deigen kan igjen utarbeides ved å velge noen av alternativene ovenfor.

Delicious bakte patty paier med forskjellige fyllinger

Oppskriften på fyllingen inneholder slike ingredienser: 0,5 kålkål, gulrøtter, 2 ss. skjeer med olje, salt og pepper. Gulrøtter skal rives på et stort rist, hogge løkene med en terning og hogge kålen.

På oppvarmet olje stek gulrøtter og løk, og deretter tilsett kål og hell 1 ss. varmt vann. Salt og pepper smaker, lukk lokket og kok til kålen er myk.

Fyll fyllingen, og umiddelbart fortsett til dannelsen av paier. Bake dem i ovnen til gyldenbrun.

Nå vet du flere måter å lage deilige paier på. De presenterte oppskrifter er enkle, og enhver kan klare seg med dem hvis ønskelig. Ved hjelp av testoppskriften kan du eksperimentere med fyllingen, for eksempel legge til sopp, poteter, forskjellige typer kjøtt og grønnsaker.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

27 − = 26