Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger

Dårlig pastry på popularitet er ikke dårligere enn søte alternativer. For kaker kan bruke forskjellige fyllinger, for eksempel kjøtt, fisk, grønnsaker, sopp, osv Oppskrifter enkel og kokeprosessen vil ikke ta lang tid. I tillegg kan du i stedet for hjemmelagde kaker bruke butikkalternativer, og erstatte dem med grønnsaker, informasjonskapsler etc.

Oppskriften på en snackkake med løk og smeltet ost

En slik kake kan serveres for ethvert måltid, for eksempel som et supplement til suppe eller som en selvstendig tallerken. Mange liker usøte bakverk med te.

For denne snackkake med smeltede ostemerker er det nødvendig å tilberede slike ingredienser: 3 ss. mel, 225 g rømme, 200 g olje, 0,5 ts brus, salt, vegetabilsk olje og 0,5 ss. skjeer med sitronsaft, og 4 egg, pærer og smeltet ost. Om ønskelig kan du endre mengden ingredienser til fordel for forskjellige produkter.

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Du må starte med en deig, som i en dyp beholder legger stykker mykt smør, rømme, mel og brus med sitronsaft. Alt bland godt og knead deigen, som skal være myk nok;
 • For fylling, første avtale med løkene som må rengjøres, og kutt deretter i halvringer. Stek det i olje, rør av og til, til det er mykt;
 • På en stor rist gryte ost, som for bekvemmelighet anbefales å bli holdt i fryseren. Legg til det kokte og terninger egg, og også forberedt løk, salt og pepper. Bland alt sammen;
 • Ta en bakervare og dekk den med olje, og deretter, med hendene spre deigen over den, og la en lager til sidene. Hvis ønskelig kan du bruke en panne i stedet for en panne. Legg ut fyllingen og fordel det jevnt, og pakk deretter sidene. Hvis det er overflødig deig, kan du rulle ut laget og lukke kaken. Varm opp ovnen til 180 grader og kok til rød.

Oppskrift på snackpai med sopp og kylling

Ofte baker bruker en kombinasjon av kylling og sopp, noe som gjør at parabolen ikke bare er velsmakende, men også solid. Stykker av en slik kake kan tas med deg for å jobbe eller gi barna til skolen.

For denne bakingen bør du lage slike produkter: 110 g margarin, 250 ml vann, 1 ss. mel, 3 egg, 450 g mushroner, 225 g kyllingfilet, 2 behandlet ost og en haug med dill eller persille.

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Hjemmelagde bakverk blir gjort deilig fra en vaniljesdeig, som vil bli brukt i denne oppskriften. For å gjøre dette, kok vann med margarin, og tilsett deretter mel og fjern fra varmen. Når væsken er litt kul, legg eggene og visp inn i en homogen masse. For dette kan du bruke en mikser;
 • Sopp rengjøres, kuttes i plater og stek i olje, og deretter legg til dem kuttet i små kuber fileter. Kok ytterligere 5 minutter. Kombiner deigen med påfyllingen, knust ost og hakkede greener. Legg i form i parchmentpapiret deigen og stek i ovnen ved 200 grader i 40 minutter.

Oppskrift på en kake med fisk og hermetikk

Mange bruker hermetikk i salater eller snacks, men det er også et perfekt bakervarer. Det er viktig å velge de riktige ingrediensene for fyllingen.

For denne batchen skal være forberedt slike ingredienser: 1 ss. majones og rømme, 2 egg, 7 ss. spiseskjeer mel, 1 time. skje soda, reaksjonen ble stanset med eddik, sprakk for panering og vegetabilsk olje, og fremdeles bevarer krukke, 1 ss. kokt ris. En haug med greener, en pære og 100 gram ost.

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Igjen, start med testen, for hvilken blander rømme, majones og egg. Deretter legger du til brus og mel. Til slutt bør du få en myk deig, som skal deles i to like deler. Legg en halv til en smurt og dryss med brødkrummer, og fra deigen danner sidene;
 • Ta vare på hermetikk, hvorfra du må ta ut biter av fisk, fjerne beinene, og bland den resulterende papirmassen med en gaffel. Til henne, legg til løk og hakkede grønn løk. Bland alt grundig og salt og pepper om ønskelig;
 • Med en fiskpåfylling, smør deigen og legg et flatt lag ris på toppen. Topp med revet ost;
 • Ta den andre delen av deigen og kast den i et tynt lag, som dekker kaken, forbinder kantene på de to delene. Pass på å gjøre noen punkteringer på toppen for å få alt bakt. Kok i ovnen, oppvarmet til 220 grader i 30 minutter.

Oppskrift på en kake “Napoleon” fra kaker

Du kan bruke skorpeene til din favorittkake for å lage salte paier. De kan bli bakt alene eller kjøpt allerede i ferdig form i butikken. Matlaging kan gjøres med forskjellige fyllinger, vurder alternativet med fisk.

For forberedelse er det nødvendig å ta slike produkter: en pakke kaker, 225 g kremost, 225 g laks, laks, 3 egg, 2 ss. skjeer med majones, grønn løk og dill.

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Egg kok, og slip dem på et rivejern. Legg hakkede grønne løk og majones;
 • Å samle kaken “napoleon“Ta kakene og smør dem med ost. Klipp fisk i små kuber og bland med hakkede dill. På den første kaken lå fisken, dekk med den andre, legg eggene med løk, og gjenta deretter lagene. Topp laget med ost og dryss med krummer fra kakene. Sett alt i kjøleskapet for et par timer suge.

Hvordan lage en matbit med kjeks?

Denne oppskriften vil hjelpe når du trenger å lage noe, men det er ikke tid til det, for eksempel, hvis gjestene uventet ankom. Det viktigste er å ha en pakke med informasjonskapsler hjemme.

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: Pakk salte kjeks, hermetisering jar, 225 g sopp, 3 egg, 115 g kremost, løk, vårløk, gressløk 2 og majones.

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Ta sopp, børst og vaske dem, og så kutt i små biter. Hakket løkhakk. Stek alt med varm olje til kokt;
 • Fjern fisken, bland den med en gaffel og hugg de grønne løkene. Trekk ut smeltet ost, som du må male på en rist, og kombiner den med hakket hvitløk og majones. Separat kokte egg i ekorn og eggeplommer, som individuelt ristet;
 • Ta en flat tallerken og legg på et lag med kjeks og fett med majones. Hvert neste lag må også smøres med saus. Deretter legger på hvert nytt lag med kjeks ingrediensene i denne rekkefølgen: fisk med løk, sopp og ost. Topp krakkene med en saus og pynt med knust eggeplomme. Sett i kjøleskapet suge.

Hvordan lage en deilig pannekake-pai?

En annen versjon av snackkaken, som er forberedt raskt. Det er mange forskjellige oppskrifter, vi stopper på en festlig anledning.

For denne oppskriften, bør du lage slike ingredienser0,5 liter melk, 4 egg, 125 g smør, 300 g mel, 0,5 ts salt og soda, og en ytterligere 1 time av sukker, bearbeidet ost, kaviar og dill …

Kokeprosess:

Delikatesser på bordet ditt: Lær deg å lage en matbit med forskjellige fyllinger
 • Forbered først pannekaker, som kombinerer egg, salt, sukker og brus. Bruk en mikser, alt visp bra. Tilsett varm melk og smeltet smør til deigen. Fortsett å slå og hell i melet. Bake pannekaker fra en ferdig deig;
 • Ta vare på smeltet ost, som du trenger å gratulere. Det er best å sette dem på forhånd i fryseren. Ferdige pannekaker fett med ost og dryss med en liten mengde rød kaviar. På toppen pannekake lå osten og dekselet med et tykt lag kaviar. Boka og kanten på toppen garner med hakkede dill.

Som du kan se, er det forskjellige oppskrifter for å lage matkaker. Bruk de ovennevnte alternativene for kulinariske eksperimenter med fyllinger, og hent nye kombinasjoner.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 6