Fans av stekte solsikkefrø er dedikert til: måtene å lage korn i en mikrobølgeovn | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Fans av stekte solsikkefrø er dedikert til: måtene å lage korn i en mikrobølgeovn

Frøene elsker voksne og barn. Et stort antall mennesker liker å tilbringe tid sammen med et glass deilige korn. Til tross for det faktum at det i dag er mulig å kjøpe ferdige produkter i butikkene, pakket i vakre poser, fortsetter mange å steke dem uavhengig, og hevder at frøene som er utarbeidet av seg selv, er uforlignelige med de kjøpte alternativene.

I tillegg kan innkjøp av et produkt i rå form og etter vekt betydelig spare penger. Vi foreslår å forstå om det er mulig å steke frøene i mikrobølgeovnen og hvordan du gjør det raskt. Det er mange måter å forberede korn raskt og deilig på.

Hvordan gi frø i mikrobølgeovn?

Teknikken til forskjellige firmaer er preget av funksjoner og kraftnivå. Derfor vil første gangs matlaging på denne måten være en slags eksperiment som lar deg trekke konklusjoner, ta hensyn til feil og andre gang for å få det perfekte alternativet.

Ordningen med forberedelse №1:

Fans av stekte solsikkefrø er dedikert til: måtene å lage korn i en mikrobølgeovn
  1. Dryss solsikkefrø i en kolander eller sil og skyll dem grundig i rennende vann. Det er viktig å fjerne alt tilgjengelig søppel. La etter dette alt for en stund, for å fjerne overflødig væske;
  2. Ta en beholder, helst en flat plate, som må brukes i en slik komfyr. Hell frøene inn i det og nivå inn i ett lag. Det er viktig å merke seg at hvis du bruker få frø, vil de brenne, og hvis det er mye, vil de forbli fuktige. Den optimale del er 300 g;
  3. nå gå til informasjonen om hvor mye du trenger for å steke frøene i mikrobølgeovn. Sett fatet i ovnen og kok i et minutt med høyeste effekt. Bland deretter alt grundig for å fjerne overflødig fuktighet;
  4. Gjenta kokeprosessen igjen i et minutt. Etter pipetiden, prøv frøene, og om nødvendig blandes igjen og holder i et minutt. Generelt kan prosessen ta opptil 5 minutter, fordi alt avhenger av størrelse og klasse.

Forberedelsesskjema nummer 2:

  1. dette alternativet kan virke mer komplisert, men faktisk er det ikke. Til å begynne med må du helle det tilberedte produktet i karet og legge det i mikrobølgeovnen. Kok i 3 minutter. Samtidig sett strømmen til 800 W;
  2. Etter lydsignalet, ta opp fatet og bland det grundig. For å gjøre dette, er en treskje eller annen enhet nyttig. Sett beholderen tilbake til stedet og lag den i 2 minutter. Da må du blande og prøve alt. Hvis kjernene er fuktige, kok deretter i ytterligere 60 sekunder. Fortsett varmebehandlingen til alt er klart.

Hvordan i mikrobølgeovn for å steke frøene, skrelles?

La oss begynne med "Lazy" Fremgangsmåte for fremstilling. Kjøp renset frø eller rengjør dem selv. Legg porsjonen i en spesiell bolle, eller legg den på et pergamentark. Nå lærer vi hvor mye tid de rensede nukleolene er tilberedt. Still inn tiden til 3-5 minutter. og lag på høyeste kraft. Hver 60 sek. åpne døren og bland alt.

Hvordan steke frøene i mikrobølgeovnen med salt?

Et stort antall mennesker elsker det er de salte frøene, som er veldig deilig. Stekte kjerner er ideelle for å lage andre retter, for eksempel for salater. Det er nødvendig å starte med fremstilling av råvarer, det vil si vaske produktet i rennende vann, og spre det i ett lag og tørk det.

Ordningen for forberedelse:

Fans av stekte solsikkefrø er dedikert til: måtene å lage korn i en mikrobølgeovn
  1. Ta en bred, men grunne beholder som er egnet for matlaging ved høye temperaturer. Legg frøene der og drykk dem med olje, og bland så godt. Forresten, kan du bruke olje, infused med urter, som vil legge originalitet;
  2. neste steg - dryss alt fint salt og bland. Plasser beholderen i mikrobølgeovnen og grillen med en effekt over gjennomsnittet. Forberedelsestid - 3-5 min. Åpne periodisk døren og bland alt
  3. Etter lydsignalet, prøv kornet og hvis alt er klart for ikke å ta opp, og la det stå i mikrobølgeovnen i ytterligere 15 minutter. under den lukkede døren. I løpet av denne tiden frø "De vil nå" og vil vise seg veldig velsmakende.

Hvordan i mikrobølgeovn for å steke gresskarfrø?

Gresskarfrø er veldig populære, fordi de ikke bare er deilige, men også veldig nyttige. De kan spises separat, i tillegg til salater, kaker og andre retter. Gresskarfrø har en utrolig smak. Forresten, ernæringseksperter anbefaler folk som ser på vekten, bruker dem som en nyttig matbit.

For å tilberede stekte gresskarfrø i en mikrobølgeovn, må de først oppnås. For å gjøre dette, ta en stor frukt, kutt den inn i halvdeler, fjern inntakene og velg frøene som må vaskes i rennende vann.

Fans av stekte solsikkefrø er dedikert til: måtene å lage korn i en mikrobølgeovn

Deretter spre dem på pergamentet i et jevnt lag og la det stå i 2-3 dager, slik at alt tørkes grundig.

La oss nå finne ut hvor mye å steke du trenger gresskarfrø. Sett dem på en tallerken og sett i en mikrobølgeovn og lag den høyeste kraften i et minutt. Etter lydsignalet, fjern beholderen og bland den grundig. Så kok igjen i et minutt, rør og hold igjen i et annet halvt minutt i mikrobølgeovnen. Prøv og hvis alt er klart, kan du kjøle deg og servere.

Nå vet du hvordan du skal frityre frøene i en mikrobølgeovn. Denne metoden har en rekke fordeler: god smak, raskhet og enkel forberedelse.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 3 =