Matlaging velsmakende

Fiske suppe med ris: hvordan lage en deilig og sunn matrett?

Fordelene ved fisk til kroppen kan ikke overvurderes, fordi det er den viktigste kilden til fosfor. Og det er mange verdifulle flerumettede fettsyrer, mineraler og vitaminer i den, og dette gjelder spesielt innbyggerne i sjødybden.

Fisksuppe med ris er en hverdagsrett på menyen til mange husmødre, det er tross alt forberedt raskt, og spises i løpet av noen timer. Du har fortsatt ikke prøvd å lage mat, det er på tide å gjøre det.

Oppskrift på å lage fiskesuppe med ris og poteter

Fiske suppe med ris: hvordan lage en deilig og sunn matrett?

Laks er med rette betraktet dronningen av bordet, fordi kjøttet er utrolig velsmakende og nyttig. Den inneholder melatonin, stoffet som er ansvarlig for celleforyngelse.

Kjøtt av laksfisk er ikke for fett og høyt kalori, noe som betyr at folk som ser på vekten, kan spise det trygt. Vår suppe i dag er utarbeidet av denne fisken.

Utførelsesstadier:

 • Fileter av rød fisk i en mengde på 200 g ren fra vekter og direkte med en hud og ås for å plassere i en panne med vann. Vent til utseendet på karakteristiske bobler og dekk i omtrent en kvart time under lokket;
 • etter behov for å drenere suppen og i en gjennomsiktig og gyllen buljong satt skiver poteter i mengden av 2 stk og vasket ris på 200 g Legg din favoritt krydder som merian, oregano, muskat, og et par laurbærblad, salt og pepper etter smak;
 • vent igjen for utseendet på karakteristiske bobler på overflaten av vannet og kok til potetene er klare. Mens suppen er slanking, send vegetabilsk olje halvparten av hakkede løk og halvparten av gulrøtter revet;
 • sammen med steking sendes i en panne og fisk, skrelles fra hud og bein. Stryk innholdet i beholderen med finhakkede greener og sluk gasset et minutt senere.

Suppe, kokt med hermetisert fisk og ris

Fiske suppe med ris: hvordan lage en deilig og sunn matrett?

For å forberede denne første parabolen, er det bedre å bruke saury bevart i din egen juice eller olje. Denne fisken er utrolig nyttig for hjernen og hjertet. Ved å spise det hele, kan du gjøre opp for mangel på kalsium, magnesium, fosfor og jern i kroppen.

Det er en utmerket forebygging av leddgikt, osteoporose og karies. Og at effekten av mottaket var mer komplett, anbefales det å tilberede suppe fra hermetikk av eget preparat.

Hvordan lage mat:

 • kutt i en halm en gulrot, en peeled bulgarsk pepper, og et par tomater å male i terninger. Brett grønnsakene i en panne og kok i 10 minutter;
 • bringe vannet i en kasserolle til å koke, dekk de skivede poteter, ca 4, 3 ss ris og kok til ferdig. 5 minutter før koking ris åpnede bokser av i saury, oppmalt fiske med en gaffel og sette inn en fisk suppe fra grønnsaker og hermetisert saury ris;
 • Tilsett stek, og før du slår av gassen, dryss med hakkede greener.

Oppskrift på å lage fiskesuppe fra hermetikk uten ris

Fiske suppe med ris: hvordan lage en deilig og sunn matrett?

Egentlig, for å sette ris eller ikke, bestemmer alle seg selv. De som ønsker å få en mer tilfredsstillende tallerken, er det verdt å bruke croup, selv om du bare kan øke volumet av poteter, og det er alt. Utrolig deilig får en laksesuppe med ost.

Fisken selv er ganske tørr og generelt en amatør, selv om den er nyttig for folk med sykdommer i sentralnervesystemet.

I det mye av nikotinsyre som kan være til nytte for avdelingen av menneskekroppen, og likevel er det av interesse når det gjelder ernæring, så sparsom effekt på fordøyelseskanalen.

Utførelsesstadier:

 • å lage fiskesuppe for denne oppskriften, må du få den av sokkelen hermetisert fisk - rosa laks i sin egen juice, tilberedt av deg selv, eller kjøpe det i butikken. En løk å skrelle og hogge, en gulrot til å gratulere på et stort riper;
 • å passere grønnsaker på vegetabilsk olje. Vann i en gryte koke, kaste skiver potet stykker på fire, og når den er nesten klar, vi legger innholdet av hermetisk mat. Nesten umiddelbart legge til steke;
 • gi litt pust og legg til revet ost. Du kan til og med to. Salt, pepper å smake, og kort før du fjerner fra ovnen for å dekke hakkede greener.

En annen oppskrift på å lage fiskesuppe med ris

Alle de ovennevnte oppskrifter er, så å si, klassikerne av sjangeren, men for å lage denne deilige suppe, brukes ikke vanlige ingredienser. Det er bedre å ta fisk uten bein, for eksempel tilapia, og da trenger du ikke å ta det ut og fjerne beinene.

Utførelsesstadier:

Fiske suppe med ris: hvordan lage en deilig og sunn matrett?
 • Hell et glass ris med vann, tilsett juice og zest av en sitron. I pannen, hell 4 kopper vann, tilsett 500 g fiskfileter og kok til ferdig;
 • En løk å skrelle og hogge, en gulrot til å rive på en stor riper. Hell grønnsakene i en stekepanne og pass
 • lag ut den ferdige risen på platene, sett et stykke fisk, vannkress, en liten stek og en mynte med mynte inn i hver. Hell kjøttkraft.

Det er alle oppskrifter. Det spiller ingen rolle om du koker suppe med poteter eller uten det, foretrekker å lage mat fra hermetisert fisk eller frisk - suppe i alle fall vil vise seg å være utrolig velsmakende og nyttig.

Som en rekke i en rekke kjøttretter er saken. Prøv det, og du vil definitivt bli en fan av slik mat. Bon appetitt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 1