Forskjellige oppskrifter for å lage hermetisert pepper til vinteren | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Forskjellige oppskrifter for å lage hermetisert pepper til vinteren

Bevaring av produkter til vinteren er en favoritt aktivitet for husmødre, fans av salater, lecho og andre forberedelser fra søt pepper. Ulike retter fra denne grønnsaken er ikke bare deilig, men også nyttige. Det er mange forskjellige oppskrifter, for eksempel kan du lage grønnsaker stekt eller i tomathelling.

Oppskrift på hermetisert søt pepper til vinteren

Denne forretten kan brukes som et tillegg til noe garnityr og en uavhengig matrett, og det kan også være en del av en vintersalat. For bevaring må du ta saftige tykke vegger. Fra den presenterte mengden produkter oppnås 5-6 liter bokser.

Sammensetning av produkter for høsting: 4,5 kg frukt og 30 erter av søte duft, 6 stk. Hver. laurbær, nellik og hvitløk. For marinade trenger du: 1,7 liter vann, 50 g eddik, 45 g salt og 75 g sukker.

Utførelsesstadier:

Forskjellige oppskrifter for å lage hermetisert pepper til vinteren
 • Vi vasker de vasket grønnsaker fra frø og pedikler, og deretter kuttes i deler. Vi forbereder bokser og deksler: mine og sterilisere dem;
 • Gryten er fylt med vann og vi legger til alle ingrediensene til marinade. Vi setter beholderen på brannen, inn i de kokende marinade delene av skiver søte paprika. Blanchering i 5 minutter.
 • i de forberedte flasker på bunnen legg krydder og krydderløk av hvitløk;
 • Vi legger ut de prosposed grønnsakene, setter en marinade og ruller dem. Vi vri beholderne opp ned, dekk med et teppe og la avkjøles i 12 timer. Flasker kan lagres ved romtemperatur.

Oppskriften på stekt helkonsert pepper til vinteren

Denne oppskriften er veldig enkel, siden det ikke krever forberedelse av marinade og sterilisering av det tilberedte produktet. En slik originalopplevelse er et flott tillegg til en vintermiddag, og det vil også være ideelt som en selvstendig matrett. Utbyttet av produktet er 3 halvliter bokser.

Produktene: 1,4 kg paprika, fennikel bjelke par fedd hvitløk, 35 g salt, 60 g sukker, 15 g eddik, vann og solsikkeolje smak.

Forberedelsesordningen:

 • vask og tørk hver grønnsak med et håndkle, forlatt halen. Vi legger stekepannen på brannen, heller i oljen og sprer frukten helt, slik at de ikke forstyrrer hverandre, og gir en god stek. Stek fra to sider til en ruddy skorpe;
 • dill, tørket med et papirhåndkle og shinkoo. Hvitløk er rent og hakket;
 • I de tilberedte beholderene, hell den stekte pepper i lag, hell dill og hvitløk. I en halvliter bokser, legg 1 teskje salt og eddik og 2 ts granulatsukker. Deretter helles vi kokende vann i glassene og skru dem med sterile deksler, skru dem over og la dem kjøle seg helt ned.

Oppskrift på hermetisert pepper for utfylling til vinteren

Gitt formen på denne grønnsaken, kan den brukes som en “Cup”, fyller med ulike fyllinger, både grønnsak og kjøtt. Reservert med hermetisert pepper er perfekt bevart både i kjeller og i urbane leiligheter. Settet av produkter er designet for en 3-liters krukke.

For å forberede fruktene til fyllingen må du: 10-15 stk. søt pepper (avhenger av størrelsen), 60 gram grovt salt, 35 gram granulert sukker og 55 g eddik 9%.

Vi vil lage mat på denne måten:

Forskjellige oppskrifter for å lage hermetisert pepper til vinteren
 • frukt og fjern stammen med frøene, carving det i en sirkel. Klargjør beholderen og lokket (min og steriliser). Grønnsaker fyller tanken, legger dem i en til å passe mer;
 • Hell beholderen med kokende vann, deksel med lokket og stå i en halv time. Vi legger vannet i en gryte, legg salt, sukker og legg det på ovnen. Vi koke marinaden i et par minutter, og tilsett eddik;
 • kokende marinade du trenger å helle innholdet i beholderen, dekke og rulle. Deretter vrir du om, sett det opp med noe varmt til det er helt avkjølt. Det er alt, en annen oppskrift på vinteren er klar. Vi sender peppers til lagring, det er mulig ved romtemperatur.

Oppskrift på hermetisert pepper helt for vinteren i olje og honning

En annen måte å tilberede en deilig matrett på, som i den kalde vinteren vil minne deg om en varm sommer.

Sett med produkter: 3,5 kg pepper, 550 ml vann, 250 ml solsikkeolje, 4,5 ss. skjeer med honning, 2,5 ss. skjeer med sukker og salt, 150 ml eddik 9%, 9 blad av laurbær, 6 stk. duftende og 12 stk. svart pepper og 6 mer carnations.

Vi vil lage mat på denne måten:

 • Vi kutter de vasket grønnsakene og fjerner frøene sammen med peduncleen. Skjær i store biter og legg i en stor gryte. Vi legger til honning, sukker, salt, olje, vann og bland alt godt.
 • Vi legger gryten på middels varme og omrører hele tiden grønnsaker med en trespatel, slik at de jevnt oppvarmes og ikke brenner. Gjennom tiden er fruktene grundig impregnert med marinade. Kok alt i 6 minutter, og tilsett deretter eddik.
 • Varm syltet pepper sammen med væsken er plassert i tilberedte sterile krukker og spunnet. Vri dekslene ned, sett det opp for en langsom nedkjøling. Vi lagrer hermetisert i honningpeper på et kjølig sted.

Oppskrift på hermetisk bulgarsk pepper i tomat for vinteren

Forberedt på denne måten, er vegetabilsken perfekt som en parabol for fisk og kjøtt, men som salat eller snack vil også være bra. Hermetiserte søte paprika raskt og enkelt.

For matlaging trenger du disse produktene: 1,7 kg pepper, 1,4 liter frisk tomatjuice, hvitløk hodet 80 ml raffinert vegetabilsk olje, 35 g salt, 100 g sukker og eddik (eple bedre). Du kan legge til en rekke krydder, til hvem noen av sjelen, kan det være roten av selleri, persille, laurbær, nellik, dill og persille, basilikum, og andre.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Forskjellige oppskrifter for å lage hermetisert pepper til vinteren
 • Mine frukter, vi renser og kutter i strimler, og vi skreller hvitløk og skiver dem. Hell tomatjuice i pannen, tilsett olje, eddik, halvparten av salt og sukker. De resterende ingrediensene helles i slutten av matlagingen etter å ha tatt prøven;
 • en beholder med juice satt på en tallerken, koke et par minutter, og sovne grønnsaker i søvn. Røt slipen på et rist og legg til kokosjuppen. Vi legger greener og laurbær på slutten av matlagingen. Vi koker alt i 10 minutter;
 • kokende fylle masse fremstilt krukker (vasket og sterilisert) til toppen, umiddelbart forseglet, invertert og godt brytes. Når pepper, bevart på denne måten, vil avkjøle, setter vi beholderen på et mørkt sted.

Oppskrift på søt pepper marinert med hvitløk

Dette er en veldig opprinnelig oppskrift for å lage denne grønnsaken til vinteren. Smaken viser seg å være uvanlig, siden i en krukke hvitløk og sukker er kombinert.

Vi tar følgende ingredienser: 10 kg kjøttfull rød bulgarsk pepper, 450 ml eddik og vegetabilsk olje, 225 g hvitløk, 325 g sukker og 60 g salt.

Forberedelsesordningen:

 • hvitløk i kjøttkvern og legg den til kjelen. Der heller vi eddik og olje, tilsett sukker og salt, koke;
 • Vasket grønnsaker rengjøres, kuttes i 5 deler og kastes i porsjoner i kokende saus. Koker i 5 minutter;
 • Deretter setter vi grønnsakene i steriliserte og varme krukker til toppen. Frukt er rammet slik at sausen drypper ned, fullstendig fyller krukken. Et hint, når beholderen er fylt med 2/3, kutter vi grønnsakene i mindre stykker og bretter dem oppover, slik at den passer mer tett. Vi lukker kanen, skru lokket ned og legg det under teppet.

Alle presentert oppskrifter er enkle, og hvis du bruker trinnvise instruksjoner, bør det ikke oppstå problemer. Kok med glede.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

87 − 84 =

Adblock
detector