Hemmeligheter til å lage forskjellige typer espresso | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Hemmeligheter til å lage forskjellige typer espresso

I dag, når det er et stort antall varianter av kaffedrikker, er det veldig vanskelig å velge en. I kafeteriaer kan du gå seg vill i en rekke kaffekaktaer og vanlige typer kaffe.

Men for de som bare vil nyte tartsmaken av nybrygget espresso, er valget mye enklere.

I dag kan du bare møte syv grunnleggende typer espresso:

Hemmeligheter til å lage forskjellige typer espresso
  • Normal. Den bruker 6-7 gram kaffe og ca 30 ml arter. Alt dette helles i kaffemaskinen, og det bryter allerede deg fantastisk kaffe;
  • Ristretto. Denne typen espresso må tilberedes på nesten samme måte som vanlig. Men her må du bruke halvparten av vannet. Da blir drikken sterkere og mettet med en levende smak;
  • Lungo. For å gjøre det, må du lage vanlig kaffe og fortynne den med varmt vann. Mengden vann bør være ca. 50 ml;
  • Doppio. Som du forstår ved navn, er dette en dobbel espresso, som serveres i en servering. Grovt sett blir mengden av alle ingrediensene doblet og tilberedt som vanlig;
  • Makkyato. Dette er den samme typen espresso, som var litt pyntet med skummet melk. Men melkskum bør ikke være mye, ellers vil det allerede være amerikansk eller latte;
  • Romano. Kok en vanlig kaffedrink og server den til gjester med et lite stykke sitron eller oransje. En slik citrusnote vil gi din drikke en ny original notat, som da vil det være umulig å glemme;
  • Selskapet. Denne mirakeldrinken kan bli laget av en vanlig kopp kaffe og en ganske stor mengde pisket krem. Prosedyren er som følger: I koppen, hell først kaffen, og dekor den deretter med pisket krem ​​på toppen. Også, hvis du vil, kan du stryke med revet sjokolade eller sitronskall.
Hemmeligheter til å lage forskjellige typer espresso

Som du kan se, er listen ikke så stor, men hver art adskiller seg fra den andre av noen av sine fantastiske funksjoner som gjør den uforglemmelig og original. Så hvis du vil lære å lage fantastisk kaffe, så er det verdt å starte med den vanlige, og fortsetter gradvis videre til mer komplekse typer denne fantastiske drinken av livskraft.

Hva er den beste kaffen til espresso?

For å lage espresso må du først og fremst avgjøre variasjonen. I utgangspunktet, for å forberede denne drikke hjemme, er det best å velge espresso i stekt korn.

Den mest delikate kaffen oppnås hvis flere varianter ble brukt samtidig. Kombinerer ofte arabica og robusta. Og hvor mye hver art trenger, avhenger av dine individuelle preferanser. Så kaféet viser seg duftende og overraskende velsmakende. Så vi anbefaler deg å prøve å lage kaffe fra en fantastisk blanding!

Ikke glem øyeblikkelig espresso. Jeg tror at hver av oss prøvde dette produktet minst en gang i mitt liv. Dens plusser inkluderer rask matlaging, relativ cheapness og tilgjengelighet i hvilken som helst butikk eller supermarked.

Men en slik løselig drikk er langt fra å være til alles smak, og de drikker det mer i unntakstilfeller når det ikke er tid eller mulighet til å lage en vanlig fullverdig kaffedrikk.

Hvordan lage espresso hjemme

I denne artikkelen tilbyr vi deg flere alternativer for hvordan du lager espressokaffe hjemme. I noen tilfeller må du ha en kaffetrakter hjemme, og i noen tilfeller er det nok for en vanlig tyrkisk.

Oppskrifter for hjemmelaget kaffe

For vår første oppskrift trenger du kaffe, helst i bønner, 1 teskje, et halvt glass kaldt vann, en halv teskje sukker og et lite salt, bokstavelig talt på toppen av en teskje.

Hemmeligheter til å lage forskjellige typer espresso

Alt dette, bortsett fra vann, helles i en turk og blandes. Deretter setter vi tyren på ilden og oppvarmer vår tørre bestanddel av den fremtidige drikken. Etter at blandingen ble litt varm, legger vi vann til Turk og legger den på brannen. Når kaffen begynner å stige, fjern den fra varmen og la den avkjøles litt.

Sett det igjen på brannen. Neste gang, når væsken begynner å stige, må du skarpe ta kaffe fra brannen og dekke skildpadden med en tallerken. Etter 3-4 minutter er kaffen allerede matet og klar;

Og nå lær deg å lage mat espresso på serbisk. For å gjøre dette må du helle kaldt vann inn i tyrkisk med sukker. Åbo legger på ilden og venter til vannet koiler. Legg deretter til bakken kaffe, og legg kalkunen på brannen igjen. Nå tar vi kaffen til koking og fjerner den fra brannen. Så vår fantastiske kaffe er klar.

Som du ser, er det mange oppskrifter for denne duftende drikken, og du bør velge den beste selv. Så les vår artikkel, ta kaffepulver og gå til kjøkkenet for å brygge kaffe.

Men når du prøver noen muligheter for matlaging, velger du det som passer best for deg personlig. Lykke til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 70 = 77