Matlaging velsmakende

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Muffins er inkludert i kategorien enkle desserter, som er elsket av kokk ikke bare konditorer, men også husmødre. De liker mange ting at hvis i matlagingen for å gjøre noen feil, så til slutt vil du likevel få deilige bakverk. Ofte sammenligner de muffins med cupcakes, og kanskje gjør de det riktig, fordi de har en tett konsistens, noe som ligner på brød.

Hvordan lage kefirdeig for muffins?

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Denne enkle oppskriften lar deg lage deilige bakverk raskt og enkelt. Vi foreslår å vurdere en variant uten fyllinger, men om ønskelig kan kandisert frukt, kondensert melk, biter av sjokolade og andre fyllstoffer settes inn i ferdig deigen.

For matlaging er det nødvendig med slike ingredienser: ca. 300 g mel, 1 ss. sukker, 0,5 liter kefir, et par kyllingegg, 4 ss. en skje olje, en pose med bakepulver og vanillin.

Prosessen med å lage bakervarer på yoghurt er delt inn i flere faser:

  • Separat, du må kombinere alle de tørre ingrediensene, det vil si mel, sukker, bakepulver og en klype vanillin. Alt blandes godt, slik at ingrediensene er jevnt fordelt;
  • I en annen beholder er det nødvendig å kombinere fuktige matvarer, det er kefir, egg og olje, som skal være luktfri. For å blande til en homogen konsistens, bruk en mikser;
  • Hell væsken i tørrblandingen og bland den for å oppnå den beste konsistensen av deigen for muffins uten klumper.
  • Ta moldene der du skal bake, og olje dem med olje. Fyll hver av dem med 2/3 av den forberedte massen og send den til en forvarmet ovn til 180 grader. Du må lage mat i 40 minutter. Klar til å bake eller ikke, du kan sjekke med en trepinne, som du må pierce den og se om den er tørr eller våt.

Du kan spise dem akkurat slik eller bruke glasur eller andre søtsaker.

Hvordan lage deig til muffins på melk?

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Denne oppskriften vil hjelpe deg når du trenger å lage mat i en kort periode, for eksempel hvis plutselig gjestene plutselig kommer. Den kan brukes til nybegynnere.

Baking blir øm og luftig med en lett melkesmake. For forberedelsen er det nødvendig med følgende ingredienser: et par briller mel, 1 ss. sukker og melk, 2 egg, en pose vanillin, 1 teskje hydratisert brus og 3 ss. skjeer av vegetabilsk olje uten lukt.

Ved hjelp av en mikser, er det nødvendig å slå eggene, og deretter legge til melk til dem og fortsett å lage mat slik at konsistensen er luftig og homogen. Hell deretter oljen der, og bland i 30 sekunder. Tilsett den slokkede brusen og fortsett å blande.

Det gjenstår å legge til batchmel og knead deigen, som ikke ser ut som en veldig tykk rømme. Former må oljes, slik at bakingen ikke sitter fast og hell dem i ferdig masse for 3/4 av volumet.

Forresten, takket være dispenseren til deig og muffinsfyllere, er prosessen med å legge ut i muggene mye forenklet. Kok i ovnen ved 180 grader. Når muffins blir gylne, kan du få det. Du kan også sjekke beredskapen med en trespyd.

Hvordan lage rømmedeig til muffins?

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Baking med rømme viser seg deilig og veldig delikat. Denne oppskriften kan brukes av folk som følger figuren.

For å forberede 12 muffins trenger du følgende ingredienser: ca 150 g sukker, 2 egg og eggeplomme, 1 teskje bakepulver, 1 ss. mel og 150 ml fettsyrer eller hjemmelaget krem;

For å lage bakevarer på rømme, må du kombinere egg, eggeplomme og sukker, og deretter, ved hjelp av en mikser, slå alt i en fantastisk masse. Deretter setter du rømme og blander godt. Legg til masse siktet mel, løsne og deretter knead deigen. De fyller formen, men ikke helt, men med 3/4.

Disse deigprodukter kan tilberedes med forskjellige fyllinger:

  • Kirsebær med sjokolade. For 4 bær uten stein trenger du ca. 2 kvadrater sjokolade. På bunnen av formen må du sette en kirsebær og på stedet der beinet var, sett inn et lite stykke sjokolade. Hell deretter en liten deig, sett en annen bær, og på toppen kan du drysse alle revet sjokolade;
  • Du kan bruke hvite rosiner, som må være gjennomvåt i brennevin. Etter dette må du tømme overflødig væske, gni russinene med mel, slik at det fordeles jevnt gjennom hele testen. Etter at alt er spaltet i mugg, kan du rive av kokosnøtter fra oven.

Hvordan lage muffins fra en ostemasse test?

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Slik baking viser seg deilig, nyttig og svært tilfredsstillende. For å forberede må du ta slike ingredienser: en pakke med olje, 2 ss. mel, 250 gram hytteost, et par egg, 1 ss. sukker, 100 g rosiner, salt og bakepulver.

Foreløpig å vaske rosene grundig, ta av kvistene og tørk det på et papirhåndkle. For cottage cheese deigen, er det nødvendig å myke smør. Etter det, visp det med sukker, egg og hytteost. Bruk en blender til å gjøre massen homogen og uten klumper.

Der legger vi til salt, løsner, rosiner og mel. Som et resultat, bør du få en homogen deig, uten klumper. Smør figurene med smør og fyll dem med deig, men ikke til randen. Kok i ovnen, oppvarmet til 180 grader, i en halv time.

Hvordan lage en gjærdeigmuffins?

Takket være bruken av gjær, viser baking å være mer frodig og luftig, men det må tilberedes lenger enn vanlig. For denne varianten er det nødvendig med følgende ingredienser: 250 g mel, 120 ml melk, 2 g gjær, ca. 60 g smør, 50 g jordede mandler, 2 ss. skjeer av rosiner, 2 ss. skjeer med sukker og salt. For fyllingen bruk tykk syltetøy.

For å tilberede gjærdeigen er det nødvendig å varme melken litt og fortynne gjæren grundig. I en annen beholder legger du oljen på forhånd i små stykker og blander den med sukker. Rosiner bør vaskes og tørkes.

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

Deretter legger du til alle ingrediensene i smør og deretter melker med gjær. Alt godt knead og la på et varmt sted i 45 minutter. Etter dette skal deigen bli ristet, blandet og delt inn i 12 like deler og laget av dem baller.

Hver av dem ruller ut og legger i midten 1 teskje syltetøy. Deretter beskyttes kantene forsiktig og legges i formen, forsmurt med olje.

Bake i en ovn forvarmet til 180 grader. Koketid - 25 min. Varmretter er spesielt appetittvekkende, hvis sprinklet med sukkerpulver eller ristet sjokolade på toppen. Det er slik en batch er best om dagen, fordi det blir smakløst og hardt.

Oppskrift på matlaging muffins på kondensert melk

Slik baking er meget velsmakende, og det må smake, både for voksne og for barn. Det kan serveres som en dessert ikke bare for en familie middag, men også for et festlig bord. For å forberede trenger du følgende ingredienser: 350 g kondensert melk, 1 ss. mel, 50 g nøtter, 100 g rømme, et par egg og 1 teskje bakepulver.

Hvordan lage deig til muffins og hva slags fylling kan jeg bruke?

I følge denne oppskriften oppnås deigen for muffins, som i surkrem av middels tetthet. For å gjøre det, må du slå eggene med visp i 5 minutter. For dem setter vi rømme og kondensert melk, og tross alt, visp vel for å gjøre massen homogen.

Bland melet med bakepulveret, og overfør deretter alt til de flytende ingrediensene og bland godt sammen. Ta mugg, smør oljen og legg ut den ferdige massen, men ikke til randen, da bakingen vil stige. Dryss muffins med nøtter. Kok i en forvarmet ovn til 200 grader i 25 minutter.

Muffins er en solid frokost og ideell til dessert. Du kan ta dem med deg til å jobbe eller gi barnet ditt til skolen. Du kan tilberede dem med forskjellige fyllinger: kondensert melk, frukt, bær, nøtter etc. Veldig populær er usøtet muffins, for eksempel med grønnsaker, urter og ost.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 1 =