Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den? | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den?

Å gå til skogen for en rolig jakt, mange kom over sopp, hvor beinet har en blåaktig tinge. Ofte omgår folk dem, og tror at de er toadstools. Men dette er en alvorlig feil, fordi bunene er ømme og velsmakende.

Sopp Shinozhki - hvor vokser?

Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den?

Vitenskapelig sopp som heter blewits lilovonogoy, og den består av slike deler :. Den glatte cap, som når 20-30 cm i diameter og sylinderformede ben høyde på 5-10 cm Hvis du ser under panseret, og der du kan se en del av platen, som første hvite farge, og så får de en gulaktig farge med oljeving. Kjøttet av soppen i et tilstrekkelig tett og kjøttfull, som er kjennetegnet ved en lett fruktig smak.

Svampen vokser i den tempererte sonen på den nordlige halvkule, men i sør kan høsten høstes 2 ganger i året. Slike sopp kan tåle små frost. De kan samles mellom oktober og november.

De vokser nær bartrær, så vel som i skogbelt og skog. Viktigst for dem er jorda, slik at de foretrekker sandstrender og delvis sandet land. Rangeringene vokser i grupper som danner noe "Heksens ringer". Hvert år vises de nesten på samme sted, og soppplukkere bruker det.

Hvordan klargjøre sine briller?

Blant erfarne griboedov er denne typen ryadovok ansett som svært velsmakende. For mange ligner det sopp, og noen merker likevel likheten med kyllingekjøtt. Du kan velge denne typen, syltetøy, stek, etc. Antallet retter som bruker denne sopp er stort. Hvis høsten viste seg å være god, kan leddene tørkes eller frosses, og deretter brukes til kulinariske formål.

Før du skal lage sopp, må den skylles. Dette vil fjerne ruskene som ofte er tilstoppet i platene. Det anbefales å fjerne og skille fra hatter. Etter dette, for å unngå problemer med fordøyelsessystemet, anbefales det å koke leddene i 15 minutter. i litt saltet vann. Deretter kan du fortsette til varmebehandlingen.

Slik syltetøy?

Rensede rader hvor det er nødvendig å kutte av bena, det er nødvendig å lage mat i 20 minutter, fjerne det dannede skummet. Deretter tilsettes væsken renne og engasjere marinade som fyll opp til 1 liter kokende vann, tilsetning av 60 g salt, 65 g sukker, et par laurbærblad, pepperkorn 10 og flere blader rips for aromaen. Zinenozhki pour marinade og koker alt sammen i ytterligere 20 minutter. I 5 minutter. til slutten av varmebehandlingen, tilsett 6 fedd hvitløk og 18 g eddik. Spre ut de steriliserte krukkene og kast dem.

Hvordan steke?

For å gjøre soppens velsmakende, må du lage salt, rømme, dill og vegetabilsk olje. Renserier vasker, rengjør, og deretter helles vann og legger på komfyren. Etter at væsken er kokt, tøm den og gjenta prosedyren 3 flere ganger. Siste gang du trenger å lage mat i en halv time.

Deretter smelter vannet, og cynomien overføres til pannen. Rør til alt væsken har fordampet, og legg deretter en liten mengde olje og ta det til beredskap og kjøp en vakker gylden farge. Det vil være alt å avkjøle og krydre med rømme. Server med hakkede dill og tilsett salt om nødvendig.

suppe

For å få en deilig første tallerken, anbefales det å kombinere sopp og kylling i den. Denne kombinasjonen lar deg få det opprinnelige resultatet. Sammensetningen av denne tallerken omfatter et sett av ingredienser: sinenozhki, kylling, 3 poteter, 2 løk, gulrøtter, halv pepper, persille, dill, laurbær, pepper og salt.

Kokeprosess:

Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den?
 1. Sopp vasker, rengjør og koke i vann, tilsett salt til det i 30 minutter. På denne tiden, skrell fileter av fileter og kutt den i små terninger;
 2. Skal de rensede grønnsaker: løk - en liten terning, poteter - med små blokker, og rist gulrøtter. På en varm olje, stek løkene først til gjennomsiktighet, legg deretter gulrot og bring det til gull.
 3. Med synergistene, tøm væsken og fyll den med ny, legg kylling og poteter til pannen. Kok i 20 minutter, tilsett salt og pepper. Etter tiden legger du hakkede greener og dressing. Kok et par minutter og slå av brannen.

Svinekjøtt med soppsås

Du kan lage mat denne deilige retteren, som vil være et utmerket tillegg til noe garnityr. Du kan bruke fersk ryadovki, men deilig er oppnådd og saltet. Sammensetningen av denne parabolen inneholder slike ingredienser: 1 kg kjøtt, 1 ss. kutte sopp, et par pærer, 1 ss. en skje av tørr selleri, 3 fedd hvitløk og laurbær.

Fremgangsmåte for å forberede:

 1. Svinekjøtt skåret i skiver, og legg dem i en stekepanne, hvor du må forvarme oljen. Stek til en skare dannes, og overfør deretter kjøttet til en separat tallerken;
 2. I samme stekepanne, stek løkene, kutt i halve ringer, til fett. Overfør den sammen med svinekjøtt i en gryte med en tykk bunn. Legg i de samme roere, hell i varmt vann og kok til det er mykt. Hvor mye tid det tar vil avhenge av om unge eller gamle sopp er;
 3. Ved slutten av varmebehandlingen, satte laurbær, tørket selleri og hvitløk, tidligere passert gjennom pressen. Kok ytterligere 10 minutter. under lokket, og så kan du tjene.

Synapsene i batter

Ifølge denne oppskriften kan du lage en deilig matbit, som passer både for en vanlig middag og et festlig bord. For denne oppskriften er det nødvendig å tilberede 0,5 liter kefir, 0,5 kg mel, 1 kg is og 17 g vegetabilsk olje.

Matlaging bør være slik:

 1. Først forberede rekkene, for det de vasker, rengjør og skille hatter fra bena;
 2. For å lage smør blander du kefir med mel slik at det ikke er klumper, og la det stå i 10 minutter.
 3. I en stekepanne, varme olje og dab i kontoristens hette, og deretter stek dem fra to sider til gylden i fargen. Server det varmt.

Potetpannekaker med sopp

En annen stor tallerken, egnet for ethvert måltid. For denne oppskriften, ta følgende produkter: egg, 1 ss. hakket sopp, 45 g mel, 155 g olje og salt og pepper. Denne mengden ingredienser er nok for 4 porsjoner.

Matlaging bør være slik:

Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den?
 1. Skal potetene og slip dem på et stort rist. Trykk på den for å slette
  overflødig væske. Legg til sopp. Forresten, kan du bruke både fersk og saltet ryadovki;
 2. Send deretter egg, mel, salt og pepper. Bland alt for å gjøre ingrediensene jevnt blandet;
 3. Samle i en skje den mottatte vekten, stek pannekaker fra to partier før dannelsen av en rødskorpen. Det er viktig å spre alt på varm olje. Å servere en tallerken anbefales varmt og best med en krydret saus.

julienne

Dette er en veldig populær rett av fransk mat, som er lett å forberede på kjøkkenet ditt. For denne parabolen bør du lage slike produkter: et par løk, 225 gram kanel, 325 g fileter, salt, pepper, 15 g mel, 2 ss. spiseskjeer med smør, 1 ss. melk og rømme, samt hard ost.

Vi vil lage mat på denne måten:

Hvordan ser soppen ut, og hva kan kokes fra den?
 1. På den oppvarmede oljen stek den hakkede løk med hakkede rader med rader. Send de skivede filetene der, som skal forkokte til de er ferdige. Tilsett salt og pepper;
 2. I en tørr stekepanne stek 1 ss. en skje med mel til brunt. Deretter setter smøret og bland godt til det smelter. Det neste trinnet er tilsetning av melk. Når sausen kokes, legg til rømme og kok i et par minutter, og fjern deretter stekepannen fra brannen.
 3. I kokotnitsa legger lag med kylling med rader, revet, ost og saus, og så igjen. Bake i ovnen ved 200 grader før osten smelter og en osteskare formes på toppen.

Kaviar fra syltet chenian sopp

En god snack alternativ, egnet for å lage smørbrød. For denne oppskriften, bør du lage et sett av produkter: 180 g ryadovok, 125 g løk, 55 g vegetabilsk olje, og salt og pepper.

Fremgangsmåte for fremstilling:

 1. Marinerte bifurcater er fri for slim, for eksempel ved å skylle dem i rennende vann. Klipp dem så lite som mulig, og tilsett deretter hakket løk, som er stekt i forvarmet olje;
 2. Tilsett salt og pepper til den resulterende massen. Rør og server, pre-sprinklet med hakkede grønne løk.

Nå vet du hva klokkene er, hvor og når du skal samle dem. Presenterte oppskrifter vil gjøre dem til en meget velsmakende tallerken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 38 = 48