Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak

Til tross for sin nondescriptness og relative cheapness, har lodd gode smaksegenskaper: Kjøttet er ømt, med en uttalt fisksmak. Et annet fint øyeblikk - det er veldig raskt forberedt, men ikke alle vet hvordan å steke lodde i en panne.

Slik frityr du lodde i en panne

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak

Her er hovedregelen ikke å overdrive det med å spare tid på forberedelse til steking. Faktum er at nesten alle steder i Russland blir denne fisken frosset, i lag. Og her kommer den første og kanskje mest viktige kulinariske regelen til forgrunnen: lodden må tines opp veldig nøye. Gjør det riktig: det beste er å sette et lag fisk på bunnen av kjøleskapet for natten.

Men det kan tines i romtemperatur, men i alle fall ikke i mikrobølgeovn og varmt vann fra springen: fisk mister form, og å være på den varme pannen begynner å gå i oppløsning stygge stykker.

I begge tilfeller, tining laget av fisk - og på nederste hylle i kjøleskapet, og ved romtemperatur - er det best å plassere den på en grill over en dyp skål, slik at smeltet isen dryppet ned, og fisken forble "på luften". Dette vil tillate deg å få nøyaktige, vakre kropper når du steker, og ikke formløse biter med bein stikker ut i alle retninger.

Lofoten er mest egnet for stewing, baking og steking. Stew den i en panne eller i en kjele. Bake på bakervarer, omelettblanding.

Men den mest delikate - stekepestet i stekepanne! Størrelsen på fisken er slik at de plasseres helt i pannen, slik at du ikke trenger å kutte krokene, noe som betyr at du ikke trenger å knuse kniven, skjærebrettet, hendene. Og hvis du mener at denne fisken i utgangspunktet ikke kan rengjøres i det hele tatt, så vil sannsynligvis mange husmødre vedta oppskrifter for forberedelsen. I tillegg er "Capelin stekt i stekepanne"- Oppskriften er ikke i det hele tatt komplisert, men fisken forbereder seg i fem minutter!

Svaret på spørsmålet, hvordan å steke lodde i en panne, er en: veldig enkelt!

For å gjøre dette trenger du en lodde og stekepanne. Vel, selvfølgelig, trenger du salt og vegetabilsk olje. Og dette kan være begrenset!

Tørk opp frossen fisk på forhånd med et papirhåndkle, sett i en stekepanne med en tungt oppvarmet olje. Forresten, selve fisken er ganske zhirnenkaya, slik at oljen blir konsumert "i økonomi modus". Du kan salt på lodden både før og etter stek - allerede på tallerkenen.

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak

Til tross for at oljen kan brukes ikke så mye stekt lodde i pannen fortsatt får nok fett, så det vil være overflødig å skifte den ut av pannen på en stor flat plate, dekket med flere lag med papir servietter eller håndklær, og bare da tjene på et fat.

Lodden i stekepannen friterer veldig raskt: bokstavelig talt i to eller tre minutter på hver side - og fisken er klar. Men du kan holde den lengre - i fire til fem minutter, så får slaktene en vakker gyldenbronsefarge, og likevel - en munnvannende skorpe. Så, hvor mye å steke lodde i en panne, bestemmer alle for seg selv.

Stewed lodde i stekepannen

En av de klassiske oppskrifter er lodde med løk i stekepanne. Nyanseringen av matlaging er at fisken ikke trenger å vendes!

 • Du legger bare slaktkroppen på forvarmet stekepanne på en slik måte at de dekker hele bunnen, gir litt stekt (bokstavelig talt to eller tre minutter).
 • Legg deretter et lag løk kuttet på halvringene.
 • Stryk krydder for å smake, lukk tett med lokket.
 • Reduser brann til middels. Løk vil gi juice som ikke lar fisken brenne, og damp fra løkjuice vil squash halve ringer av løk.
 • Hvis det er ønskelig, kan du helles en rett med rømme, en blanding av rømme og egg, eller en omelettblanding (egg med melk).

Folk som er utestengt fra fete eller stekte matvarer, sikkert som lodde, stuvet i en liten mengde vann. Du kan drysse den med løk, som er stuvet med fisk: hakkede løk dekker fiskekrok, legg til en halv kopp vann, dekk stekepannen.

Hvordan steke lodde i en stekepanne i mel

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak

Fisk, stekt i mel, er en klassisk variant av matlaging praktisk talt enhver fisk. Og lodde er ikke noe unntak. På samme måte som i lignende oppskrifter med en annen fisk, rulles lodd i en blanding av mel, salt og krydder (om ønskelig), og legg deretter en stekepanne med rød-varm vegetabilsk olje. Stek til gyldenbrun, det vil si bokstavelig talt tre minutter på hver side. Med denne fremstillingsmetoden er nødvendig for å plukke opp kokekaret til en størrelse slik at den passer på den med en gang all fisken fordi frityrolje ved de samme andre parti av fisk er fylt med å erverve dens bitterhet på grunn done mel, det gjenværende av den første avdraget.

Tiltrengende ser lodde, stekt ikke i mel, men i mango eller breadcrumbs. Og ikke bare ser ut! Den får en mykere, delikat smak. Men her må du nøye overvåke matlagingsprosessen: det er lett å overcook fisken, men det er ikke veldig hyggelig etter det - det kan begynne å være bittert.

Hvor velsmakende å lage lodd i en stekepanne

Slik lagker du lodde i en panne - ikke et spørsmål. Men hvordan gjør du det deilig - oppgaven er mer komplisert, selv om det ærlig talt er umulig å ødelegge sin smak. Det er nødvendig å følge klart oppskrifter og anbefalinger. Men "å komme inn i galoshes"Med sitt slag er det enkelt.

Parabolen med stekt lodde på bordet vil se appetittvekkende, hvis du følger flere regler:

 • Tine fisken gradvis, ikke la den være "flyte i sin egen juice";
 • Før du legger i en panne, tørk slaktkroppen med et papirhåndkle;
 • steke lodde i en liten mengde smør, fordi fisken er allerede så fet;
 • å følge stekeprosessen, ikke bli distrahert av fremmede saker, fordi lodden steker nesten umiddelbart, og fargen på ferdige kjøtt legger til den preparerte parabolenes skjønnhet.

Slik steker du lodde i stekepanne uten lukt

Til tross for at prosessen med steking av fisk er enkel nok, og i tilfelle av lodde er også rask, kan man ikke redusere et øyeblikk som den ubehagelige lukten som alltid følger med noen "fisk"Oppskrift. Noen vil si at det er umulig å forberede denne sjømat uten lukten - og vil være riktig. Men for å redusere - og mye mer! - det er fortsatt mulig.

Og produksjonen her er overraskende primitiv: du må bruke sitronsaft!

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak
 • Før steking skal den avfrostede kadaver plasseres i en dyp skål, klemme saften av fersk sitron på toppen.
 • Svært forsiktig (ikke å bryte ryggene) å blande.
 • Tillat å marinere i 15-30 minutter.
 • Deretter kan du dyppe fisken med et papirhåndkle for å fjerne overflødig juice, og du kan steke og direkte, spesielt hvis du ruller den i mel eller manga. Det vil være svært velsmakende!

En annen måte å redusere lukten når du steker er å lage lodde i lodde. Det er kneaded av melk (krem), mel (hvete eller korn), egg og salt. Hvis ønskelig, direkte inn i claret, kan du legge til din favoritt krydder eller en klar blanding av krydder for fiskeretter (de selges nå veldig mye i butikkene). Hvert kadaver dyppes i stuing og stekes i en panne i mye olje eller i en stekt pott.

Klassisk oppskrift på 1 kg fisk:

 • melk eller krem ​​- 0,5 kopper (jo bedre, jo bedre);
 • mel (hvete eller korn) - 1 glass;
 • egg av kylling - 3-4 stykker;
 • salt, krydder etter smak.

Clark er forberedt på følgende måte:

 • Egg slår inn i et skummet skum;
 • gradvis, uten å stoppe pisking, hell krem ​​eller melk (du kan gjøre uten dem, men da bør du øke antall egg eller redusere mengden mel, mens smeten kan bli mye mindre enn nødvendig!);
 • forsiktig inn melet, legge det gradvis, bryte klumper;
 • Stram den ferdige leire gjennom en stor sil (du kan ikke gjøre dette hvis du har tillit til at det ikke er noen klump mel).

Deretter trenger du bare å dyppe slaktene i denne deigen og legg dem på en varm panne med mye olje eller i en stekt pott. Stek til gyllen eller gyldenbronse skorpe er dannet.

Store triks av liten fisk

Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smak
 • Når du kjøper lodde, bør du være oppmerksom på farge: kadaver skal være sølvfarve, uten gul "tan tegninger".
 • Det viktigste er å tine lodden på riktig måte: Gjør det på forhånd, på bunnen av kjøleskapet eller ved romtemperatur, og ikke la det bli vått i tint isvann.
 • Avfrostede kadaver skal ikke fryses igjen i et sekund. Selv om det var force majeure og en forferdelig tidsproblemer, er det bedre å lage en avfrost fisk, spesielt siden det er gjort veldig raskt - bokstavelig talt i 5-6 minutter. Du kan bare vente til den ene siden er stekt, vri på krokene og ... slå av brannen under stekepannen. Resterende varme (hvis stekepannen var godt oppvarmet) er nok til den andre siden av fisken "har nådd". Nuance: Oljen skal være på et minimum!
 • Det er lodde kan være både varmt og kaldt. Det er godt med syltet løk, greener, friske og stuvede grønnsaker. I varm form - med stekte løk og potetmos.
 • Hvis boning mel å fremskynde prosessen, kan du bruke en vanlig plastpose: hell i det et par spiseskjeer mel, satt tilbake hele fisken, klemme toppen av posen i hånden og rist forsiktig på posen, slå den på alle sider. Kroppene ruller raskt inn i mel, de kan plasseres direkte fra posen på en varm stekepanne.
 • Når du brenner med mel, manga eller brødsmuler, kan du legge til sesamfrø.
 • Hvordan steke lodde i stekepanne: Oppskrifter for enhver smakLeir kan tilberedes ikke bare på melk eller krem, men også på øl: lodde i en slik smør er en god måte å tjene som en matbit til en skummende drink!
 • Du kan lage en farget delfin ved å legge til safran eller gurkemeie, dill eller persille juice, rødbeter eller gulrøtter.
 • I tillegg til sitronsaft som brukes til å redusere den fiskete lukten, kan du legge oregano og basilikum til den våte lodden.
 • Legge til sitronsaft i smeten vil gi parabolen en utsøkt smak, samt kvitte seg med en ubehagelig lukt.
 • Kvitt fiskelukt under matlaging og kan være så: hakket løk ringer og noen greener dekomponeres i stort brett eller tallerken, legg den i et enkelt lag lodde, ti minutter senere slår skrotten andre parten. Deretter stek fisken for den valgte oppskriften.

De samme løkene med greener kan brukes til å slukke lodde, eller du kan bare steke den i den gjenværende oljen etter steking og servere som garnityr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 − = 12