Matlaging velsmakende

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé

Mange anser souffle en kompleks parabolen, men faktisk, å vite noen av hemmelighetene med matlaging, er det ganske enkelt. Den kan tilberedes fra forskjellige typer kjøtt, så vel som utsatt for en rekke varmebehandling. Lekkert souffel oppnås i ovnen, men dampversjonen anbefaler å inkludere barn og personer med gastrointestinale problemer i menyen. Jeg vil med det samme si at det er mulig å tilberede porsjon i stykker i små former eller i en stor tallerken.

Hvordan lage en klassisk soufflé av kjøtt?

Mange sammenligner denne parabolen med skyen, fordi konsistensen er veldig luftig. Du kan bruke alle slags kjøtt, og til og med slaktebiprodukter.

For å lage soufflé fra kokt kjøtt, bør du lage slike produkter: 0,5 kg kalvekjøtt eller biff, 0,5 l vann, 1 ss. krem 33% og melk, 2 egg, 1 teskje salt og 0,5 teskje pepper.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Først begynner du med kalvekjøtt, som du må fjerne filmene og andre unødvendige deler. Skiv den i små biter og kok i et par 25 minutter. eller koker det
 • Ved hjelp av en blender, hogg kalvekjøttet, og legg deretter til øl, meieriprodukter, salt og pepper. Beat til en ensartet konsistens er oppnådd;
 • Separat i et praktfullt skum pisk egyrene og forsiktig inn dem i den tilberedte blandingen;
 • Ta form og smør den med olje. Overfør den resulterende massen og bake i ovnen, som må varmes opp til 200 grader. Tilberedningstiden er 25 minutter.

Hvordan lage soufflé kjøtt til barn?

Kjøttprodukter må nødvendigvis være i barnemenyen. At barnet med glede spiste dem, forberede seg på en souffel. Du kan bruke kylling og kalvekjøtt, vi stopper for biff.

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: 300 g biff, 2 egg, 100 g bun, 15 g smør, 2 ss. skjeer med melk og salt.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Vi starter som alltid med kjøtt. Det skal vaskes grundig, ta av filmen og fett, og kok deretter i saltet vann.
 • Med en bolle, fjern skorpen og hell den myke delen med melk eller vann. Etter det, kombiner det med biff og hakk det med en blender. Send deretter det myke smør og eggeplommer;
 • Kaldte proteiner piskes separat inn i et skum og forbinder forsiktig med hovedkroppen;
 • Legg alt i smurt form, og lag i ovnen ved 180 grader til rød. Tilberedningstiden er ca. 30 minutter.

Slik lager du en diett-soufflé fra kjøtt?

Denne oppskriften passer for folk som følger figuren, eller de har problemer med mage-tarmkanalen. Kjøtt, kokt på denne måten, er nyttig.

For å forberede en virkelig kostholdsrett bør du forberede slike produkter: 0,5 kg hakket kjøtt og kål, 100 g surkrem mager, løk, 2 egg, salt, pepper og litt fettfattig ost.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Skal løk kutt i små terninger, og kål finhakk. Kombiner grønnsakene, tilsett hakket kjøtt, rømme og egg. Alt forsiktig bland, og deretter, salt og pepper;
 • Ta skjemaet, dekk det med olje og legg ut massen. Kok i ovnen, opp til 180 grader oppvarmet. Tilberedningstiden er 40 minutter. I 10 minutter Til slutten kommer du ut av form og dryss med revet ost for å gi en skorpe.

Hvordan lage en soufflé av kjøtt i en multivariat?

Denne oppskriften vil skape den mest nyttige parabolen, som har utrolig ømhet og juiciness. Et flott alternativ for en barnas frokost. Vi vil lage mat på damp ved hjelp av multivark.

For denne oppskriften, forberede slike produkter: 100 g kalvekjøtt, vaktelegg, 1/4 ss. melk, 1 teskje mango, gulrot, salt og olje. Resultatet er ca 6 porsjoner.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Kalve kutt i små kuber og på samme måte slipe gulrøtter. Kombiner ingrediensene og slå dem med en blender i bakken;
 • I den resulterende massen setter du mango, egg og smør. Bland alt til glatt. På slutten, legg til melk. Som et resultat bør du få konsistens, som en tykk rømme;
 • Overfør arbeidsstykket til kjøtt-souffléet til delene av silikon. Hell 1 liter vann i bollen. Installer beholderen og velg "Steam cooking" -modus. Koketid - 30 min.

Hvordan lage kokkesøffel med kyllingost?

Denne parabolen er lik konsistens med pate, så du kan ikke bare spise det separat, men også spre på toast. Høst ost gjør parabolen enda mer næringsrik og nyttig.

For denne oppskriften, bør en kjøttsøffel forberede slike produkter: 700 gram biff, 150 g ostemasse, 3 egg, 100 g smør, 2 skiver hvitt brød, 0,5 ss. melk, 55 gram ost, greener, salt og pepper.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Separat proteinene fra eggeplommer og pisk dem inn i et tykt skum. Brød fuktet i melk;
 • Skjær biffen i stykker, og grøt i en blender sammen med høstosten til en homogen konsistens. Plasser brød, eggeplommer og smør der, og la litt smøre formen. Bland alt godt;
 • Pisket egg, eller rettere, proteinene forsiktig griper inn i massen. Gjør dette ved å flytte fra topp til bunn;
 • Ta formene og dekk dem med resten av oljen. Overfør massen og dryss med revet ost. Bake i ovnen i 20 minutter. ved 200 grader. Server med hakkede greener.

Hvordan lage en kaninsufflé?

Dette kjøttet er ikke så ofte i kjøleskapet, men hvis du klarte å få et stykke av dette kjøttet, er det verdt å lage matretten.

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: 0,5 kg kanin, egg, 2 skiver branbrød, 0,5 ss. en skje med melk, en liten buljong, smør, 55 gram fettfattig ost og salt. Resultatet er ca 8 porsjoner.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Det første du må gjøre er sveising kaninen i saltet vann. Hell brødkrummet med varm melk. Neste, kombinere delene og visp til jevn;
 • Separat proteinet fra eggeplommen og visp i et bratt skum. Legg det til kjøttet og send det samme eggeplomme, buljong og salt etter smak. Bland alt grundig;
 • Form omazhte smør, hell massen og dryss riven ost på gnisten. Kok i ovnen i en halv time ved 180 grader.

Slik lagker du kyllingsuffel med grønnsaker?

Denne oppskriften er et funn for mødre, da de vil være i stand til å mate barnet ikke bare med kjøtt, men også med grønnsaker. Som kostholdsrett ikke bare for barn, men for voksne.

For denne oppskriften, bør du lage slike ingredienser: 400 g kyllingefilet, løk, sellerirot, gulrøtter, 2 egg, 55 ml krem, 2 ss. skjeer med mel, 50 g smør, salt og pepper.

Kokeprosess:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Selleri og gulrøtter koke til det er mykt i en halv time, og deretter, skrell og slipe i en blender;
 • Skal løkene og skar i smør til gjennomsiktig;
 • Klipp filéene i små stykker og skille dem i en blender. Koble til alle forberedte komponenter. Tilsett mel, salt og pepper;
 • Separat, slå eggene med krem ​​og bland forsiktig massen til hakket kjøtt;
 • Lag oljen, legg ut den forberedte blandingen og installer dem i pannen, der du trenger å helle litt vann. Kok i ovnen i 40 minutter. ved 180 grader.

Oppskrift soufflé med kylling og courgette

Få mennesker elsker kucchini, spesielt barn. Faktisk er det et veldig nyttig produkt som bør være i kosten.

For denne oppskriften, lag slike ingredienser: halv kyllingfilet, liten courgette, egg, 1 teskje stivelse, 1 ss. skjeen hakkede greener, salt og pepper. Mengden av produkter beregnes på 6 porsjoner.

Kokeprosessen:

Luft og ømt kjøtt: lære å lage soufflé
 • Vask fileten og tørk den. Courgetter og grønnsaker skylles grundig i rennende vann;
 • Klipp filéer og kirsebærskiver og hakk med en blender. Send deretter egg og krydder. Bland alt til glatt;
 • Legg i stivelsen og sett hakkede greener. Alle blander seg og legger seg ut i muggene. Legg dem i en dampbåt og kok i 25 minutter.

Alle de ovennevnte oppskriftene er enkle og forberedt veldig raskt. Nå har du ingen problemer med å mate barn og voksne om morgenen. Kok med glede.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 53 = 63