Matlaging velsmakende

“Moody Fruit” granat: hvordan å rengjøre det raskt og uten problemer?

Granatäpplen er et mest nyttig og velsmakende produkt, som mange mennesker glemmer ufortjent. Til tross for sin verdi for kroppen, nekter de å kjøpe den, fordi de ikke vet hvordan de skal ordentlig rengjøres.

Tross alt, bær, som gjemmer seg under en løs og tett gulaktig rød hud, brister med trykk, noe som betyr at det er ganske vanskelig å fjerne huden fra denne frukten med den vanlige mekaniske metoden.

Er alt så vanskelig egentlig?

"Moody Fruit" granat: hvordan å rengjøre det raskt og uten problemer?

Men ikke nekter å inkludere i dietten av dette produktet bare av denne grunn. Tross alt bærer det mange veldig nyttige og verdifulle egenskaper for menneskekroppen. Det konsentrerer vitamin A, B, C og E, jod, jern, silisium, sjeldne organiske syrer og en enorm mengde naturlige antioksidanter. Og sistnevnte, som kjent, sliter ikke bare med frie radikaler, men også med kreftfremkallende stoffer, det vil si, er kreftfremkallende stoffer.

Hvor raskt å rengjøre en granat?

Det er ikke en "Livet hacking", som vil hjelpe deg med å takle dette vanskelige, ved første øyekast, oppgave. Tross alt forventer du ikke bare at skallet er fjernet, men at bærene samtidig forblir intakte og vakre. Måter å rense dette "Lunefulle" fruktene er forskjellige, og i dag vil vi gjøre deg kjent med noen av dem.

Så, hvordan å rengjøre granaten riktig og nøyaktig?

Reglene for rengjøring av granateple fra skallet

Til tross for den objektive næringsverdien til produktet, tror mange mennesker, selv de som er ivrige etterfølgere av riktig ernæring og sunn livsstil, at det ikke er verdt det lange og omhyggelige oppstyret. Tross alt er det ikke bare at bærene mister sin juice når de brister og blir stygg, men at prosessen med vanlig rengjøring kan ødelegge klær eller hjemme tekstiler. Faktisk, hvis du rengjør granaten på en tradisjonell måte, kan mørke røde flekker forbli på vegger, klær eller møbler som er vanskelige å rengjøre.

Så hvordan skal du ordentlig rengjøre granaten for å unngå slike fenomener? Lære å skille huden fra en nyttig frukt er ganske enkelt, og selv et smart barn kan takle det. Det er nok å være tålmodig og prilovchitsya, som før du vil se kvalitativt kutt frukt med en spredning av skarlagd bær, som ikke vil miste fra rengjøring eller et gram av deres dyrebare juice.

"Moody Fruit" granat: hvordan å rengjøre det raskt og uten problemer?

Det første du bør huske er hovedregelen for å velge en granat i en butikk eller på markedet. Hvis du kjøper en overfylt eller umodig frukt, vil problemet med rensingen bli mye større, og du kan ikke lett avkjøle selv ved hjelp av ulike tweaks. Skinnet av en moden granateple skal være gulaktig, moderat sprø, tynn nok - gjennom den må man se enkelte bær.

Kanskje det blir for tørt og brunt - det skal ikke være skremt, siden et slikt tegn på samme måte indikerer fruktens modenhet.

Hvis du allerede har valgt riktig produkt, må du fortsette med rengjøring ved å bruke våre regler for høy kvalitet granatrengjøring.

Metode nummer 1

Hvor lett er det å rengjøre granaten:

"Moody Fruit" granat: hvordan å rengjøre det raskt og uten problemer?
 • Når du er klar for prosedyren for å kutte en granateple, skyll den grundig med varmt rennende vann, du kan (og helst helst) med såpe. Ikke glem å grundig vaske overflaten av frukten, slik at det ikke er noen rensemiddel igjen på den. Og i alle fall ikke bruk aggressive løsninger, som for eksempel oppvaskmiddel;
 • Når du vasker produktet, tørk det med et papirhåndkle eller et vaffelhåndkle;
 • Fjern toppen av frukten med en skarp kniv, prøver ikke å "Traumatisere" innhold under huden;
 • Når toppen er fjernet, vil hele kjernen komme fram for deg i form av en spredning av bær, som ligner på rubiner. Du bør nøye se på dem. Du vil se at hele kjerne er delt inn i fire kamre, som er adskilt av tynne filmige broer. Din oppgave er å lage kutt på disse jumpers;
 • Stiklinger må gjøres fra toppen ned, nøyaktig etter plasseringen av kameraene og filmene mellom dem. Klipp sakte og sakte, men klart, prøv å gjøre det slik at kniven ikke skjelver i hånden din;
 • Så snart du kan takle denne enkle oppgaven, bør du enkelt åpne frukten, som en blomst med kronblad. Den vil åpne med en karakteristisk sprekk, som du ikke bør være redd for;
 • Foran deg er praktisk talt renset granat. Nå kan du enkelt dele hvert kammer og hente bærene ut av det i en bolle, og lett å trykke fingrene på utsiden av skallet.

Samtykke - alle instruksjoner er enkle og forståelige, noe som betyr at du ikke lenger bør nekte å kjøpe en slik verdifull og deilig frukt bare på grunn av dens "Upraktisk" og eventuelle ulemper ved rensing.

Metode nummer 2

Det er en annen måte å rense granateple på. Det er enklere, men i dette tilfellet kan det heller ikke forventes estetisk resultat. Men hvis du bruker det selv og ikke sender det til et høytidelig bord, bør du ikke bli plaget.

En enklere måte å rengjøre granatäpplen fra huden på:

 • Klipp frukten i halvparten, skar et skarpt snitt over et spisset kniv;
 • Med samme kniv, skiller du bærene fra de hvite årene, sørg for at de ikke er rynket.
 • Ta en spiseskje;
 • Legg en bolle eller annen beholder på bordet hvor du skal plassere små bær;
 • Ta med halvparten av frukten slik at bærene "Staring" ned. Halvparten av selve frukten skal være plassert nær nok til bunnen av platen;
 • Med den konvekse siden av skjeen begynner du å tappe jevnt på peelen slik at bærene helles i oppvasken.

Dermed vil du takle rensingen av granatäpplen enda raskere.

I noen variant av rengjøring av granatäpplen anbefales det ikke å plukke ut bær med hendene (fingrene). Så du vil ikke oppnå noe resultat, og de vil briste uansett.

Problemer med negler og hender etter rengjøring av granateple

Pomegranate har en veldig konsentrert og mettet (hvis du vil ha, kaustisk) juice av en rød-rød nyanse. Selvfølgelig kan denne saften smette dine hender og negler. Enhver jente vil bekymre seg for dette, siden rengjøring av dem etter at prosedyren for føtal behandling er ganske vanskelig, og en vanlig vask med såpe her vil være maktesløs.

Hvordan og hvordan du rengjør hendene på granateple?

Det første som kan gi deg en god service er den samme fruktjuicen, men har en blekende effekt.

"Moody Fruit" granat: hvordan å rengjøre det raskt og uten problemer?

Prøv å bruke konsentrert ferskpresset sitronsaft.

Behandle det med svamp (fukt det rikelig) og begynn å gni huden intensivt. Også, hvis granatäpplen er svartet med negler, kan du bruke bomullsknopper og flittig rengjøre dem.

Bruk baby eller husholdnings såpe. Damp dem med et flekkete hudområde og begynn å massere med en myk svamp eller børste.

I dette tilfellet er det viktig å ikke overdrive det for ikke å provosere uønsket irritasjon. Hvis friksjonen ikke gir noe resultat, er det bedre å referere til en annen metode, men prøv ikke for hardt å behandle huden med grovt materiale, forventer at denne handlingen vil fungere raskere eller bedre.


Vegetabilsk olje kan også hjelpe deg med å fjerne pomegranate flekker fra huden. Sett den på de rette delene og begynn å gni med fingrene. Denne metoden er mindre traumatisk, men krever mer tålmodighet. Det er best å bruke olivenolje, og helst naturlig, første (kald) pressing.

Etylalkohol er et annet produkt som raskt og enkelt kan fjerne flekker fra hender og negler. Eierne av tørr og sensitiv hud bør imidlertid behandles som om minst, hvis ingen av de andre alternativene har ført til det rette resultatet. Fukt en bomullspinne eller en bomullspute til alkohol (for øvrig kan du ikke bare bruke etyl, men også salicylalkohol) og gni den skitne flekken på huden.

Etter at manipulasjonene er obligatoriske, smør hendene med en feit krem ​​for å unngå etterfølgende peeling. Denne regelen strekker seg til eiere av fet eller normal hud.

Ikke nekt deg selv denne nyttige behandlingen bare på grunn av imaginære ulemper med rensing.

Etter våre enkle instruksjoner vil du unngå absolutt alle de kjente "bivirkningene" av granatforbruket. Derfor, kjøp det trygt i en butikk eller på markedet, hvis du er sikker på kvaliteten, naturligheten og modenheten til produktet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 79 = 84