Matlaging velsmakende

Oppskrifter for en velsmakende pudding uten tørr blanding

Vaniljepudding er en enkel dessert som har en utrolig smak. Den kan tilberedes på grunnlag av ulike ingredienser, og den enkleste varianten er bruken av en tørr blanding. Denne desserten vil se bra ut på bordet under en familie tefest, og på en ferie. Det er bare å lære å lage mat riktig.

Regler for bruk av tørr vaniljepudding

Oppskrifter for en velsmakende pudding uten tørr blanding

I mange butikker finner du en tørr blanding for å lage denne desserten, noe som gjør at du kan redusere og forenkle matlagingsprosessen betydelig. Dette produktet inneholder stivelse, vanillin og forskjellige tilsetningsstoffer.

Dette er ikke veldig nyttig sammensetning gjør mange husmødre ser etter alternativer, enn du kan erstatte blandingen for vaniljepudding. Til dags dato er det mange forskjellige oppskrifter, men om dem litt senere.


La oss nå se hvordan du bruker en blanding av tørrpudding. Siden det ikke er sukker, kan alle velge mengden sukker til smak. Sukker skal blandes med melk (0,5 liter) til den er fullstendig oppløst. Deretter helles en tørr blanding, vanligvis er 40 g produkt i posen. Det antas at den foreslåtte mengden er nok for 4 porsjoner.

Tørrpudding kan også brukes som fortykningsmiddel til fremstilling av andre desserter, for eksempel gjør mange husmødre det til en hjemmelaget ostekake, samt forskjellige kremer. Det er viktig å overvåke riktig lagring, fordi produktet blir bortskjemt når fuktighet kommer.

Det vil også være interessant å vite hva som kan brukes i stedet for blandingen for vaniljepudding. I stedet for et pulver, kan du ta vanlig stivelse, som har egenskapene til et fortykningsmiddel. Ideelt sett, dette alternativet for utarbeidelse av hytteostfyllinger. Du kan erstatte butikkpulveret med vanlig semolina, som sikrer at du får en mild og tilstrekkelig tykk masse. Vurder flere oppskrifter for denne desserten, uten bruk av pulver.

Oppskriften på å lage vaniljepudding

La oss starte med en enkel oppskrift uten tilsetningsstoffer. Denne desserten har en hyggelig kremaktig smak og vaniljesmak. Det er best å betjene det i en serveringskopp eller bruk tartlets. Ornamenter kan være noen, for eksempel mynteblader, bær, etc. Presenterte ingredienser er nok til 6 porsjoner.

Forbered et slikt sett av produkter: 0,5 liter melk, 3 ss. skjeer med maisstivelse, 3 yolks, 115 g granulert sukker og en halv vanilje pod.

Vi vil lage mat på denne måten:

 • i første fase er det nødvendig å gi melken en aroma, for hvilken du kutter podgen sammen og får alle frøene. Häll i melken i sautépannen og legg en kuttepute og hente frø inn i den. Sett på komfyren, men ikke koker, og så kult;
 • separat i en gryte til stivelse tilsatt sukker og bland. I den resulterende blandingen, strekk gjennom en fin sil, som kan være ytterligere foret med gasbind, melk. Bland alt grundig, bruk en visp, og legg deretter kasseroljen på en komfyr og kok til granulatsukker oppløses. Igjen, kok ikke noe;
 • I en separat beholder, pisk ølene med en blender, og hell deretter i varm melk i et tynt trickle. Etter å ha tatt det til homogenitet, legg kasserollen på en tallerken og kok, rør, bruk en visp, slik at konsistensen blir tykk. Kapasiteten er dekket med en film og kjølig, noe som forhindrer dannelsen av en skorpe på overflaten. Det gjenstår bare å dekomponere massen av batchkopper og dryss sukkerpulver på toppen. Dessert skal infunderes i kjøleskapet i 24 timer.

Sjokolade vanilje pudding

Mange mennesker liker sjokolade desserter, så vi foreslår et alternativ som innebærer å legge ut to masser i svinger. Som et resultat oppnås pudding i to farger. De presenterte ingrediensene er nok for 4 porsjoner.

For å lage en dessert må du ta disse produktene: 0,5 liter melk, 2 ss. skjeer av vaniljesukker, 1 ss. skje med smør, 3 ss. skjeer med kakao og mel, 125 ml sukker og nøtter.

Matlaging bør være slik:

Oppskrifter for en velsmakende pudding uten tørr blanding
 • i en liten gryte kombinere granulert sukker og mel. Rør og hell deretter i melk og legg beholderen på brannen. Etter koking må du koker alt i noen minutter før fortykning. Det er viktig å røre hele tiden, ellers vil ingenting komme seg ut;
 • Ta deretter av pannen fra varmen, tilsett smelte smør og bland godt sammen. Den resulterende massen er delt inn i like deler og i en halv, sett kakao, og i det andre - vaniljesukker. Varm de to delene separat for å gjøre dem enda tykkere. Husk at du må komme i veien for at ingenting brenner ut;
 • For å lage et lag, er det nødvendig å male møtene. Et annet alternativ er kaker og vafler. Nøtter hugger mutterene i små stykker med en kniv. I koppene sprer du to lag med lag, heller dem med mutterkrummer. Sett desserten i flere timer i kjøleskapet.

Oppskrift på vanilje-banan pudding

Svært velsmakende og duftende dessert, hvilke barn liker først og fremst. En original og enkel løsning for en fest på en fest. Alt er forberedt raskt, og prosessen tar ikke mer enn en halv time. Forberedte ingredienser er nok for 4 porsjoner.

For å lage en bananpudding, ta disse produktene: banan, 3 ss. skjeer av honning, vanilje pod, 0,5 liter melk, 4 egg, 5 ss. spiseskjeer med vann og 4 ss. spiseskjeer sukker.

Forberedelsesordningen:

 • Bland i sukkerkarene og vann, og legg det på ovnen slik at karamelen blir tilberedt. Vi bretter ut mange porsjoner, og legger ut biter av en banan på toppen;
 • varme opp melken, legg til honning og bland godt. Sett vaniljefrø og pod, rør godt og slå av brannen. Separat, visp eggene og hell en melaktig blanding inn i dem med en tynn trickle. Det er viktig å ikke slutte å slå med en mikser, slik at eggene ikke krøller;
 • Det neste trinnet er å spenne den ferdige blandingen, som skal helles i mugg. Dekk dem med matpakning og legg i en stekepanne hvor du heller vann og koker alt i 20 minutter. Etter dette, avkjøle molds, og kjøle i flere timer. Før du serverer, fjern pudding fra formen.

Hvordan lage karamell vaniljepudding hjemme?

Ifølge denne oppskriften kan du tilberede en deilig dessert, som presenteres i oppskrifter av mange restauranter. Hvis du vil overraske og vennligst dine gjester, så forberede denne pudding. Det er nødvendig å ta 4 former, hvor volumet ikke skal være mindre enn 150 ml.

Denne oppskriften inneholder slike produkter: 200 ml krem ​​20%, 75 ml melk 3,2%, egg, 2 blommer og 100 gram granulert sukker. Tilberedelse av karamell, tilbered: 80 g granulert sukker og 1 ss. en skje med varmt vann og sitronsaft.

Matlaging bør være slik:

Oppskrifter for en velsmakende pudding uten tørr blanding
 • kombinere egg, eggeplommer, krem, melk, vanlig og vaniljesukker. Bruk en corolla for å få en homogen masse. Ta mugg og smør dem med smør;
 • Gjør nå karamell, som på smeltebrenn smelter sukkeren, og røyker regelmessig stekepannen. Når karamelen blir brun, hell deretter sitronsaft fortynnet i vann inn i sirupen. Rør til ingrediensene er helt kombinert. Fjern karamelen fra brannen og hell den over muggene for å dekke bunnen med et tynt lag;
 • topp ut eggblandingen. Ta en dyp, bred form og sett det porsjonerte beholdere med en fremtidig pudding. I en stor beholder, hell varmt vann til nivået var 1/2 høyden av dessert molds. Send alt i en forvarmet ovn til 150-160 grader og bake i en time. Formochki vikle filmen og sett dem i 8 timer i kjøleskapet. Server ved å overføre desserten til en tallerken.

Nå vet vi hvordan du lager en deilig og delikat dessert hjemme, som vil bli nydt av voksne og barn. Legg i oppskriften forskjellige ingredienser, for eksempel bær, som bare vil forbedre og diversifisere smaken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 1