Oppskrifter for matlaging, og kaviar og lever av denne fisken | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Oppskrifter for matlaging, og kaviar og lever av denne fisken

Burbot er et deilig og næringsrikt produkt som kan tilberedes på mange måter. Leveren av denne fisken regnes som en ekte delikatesse. Forbered burbot på forskjellige måter, noe som forklarer tilstedeværelsen av et stort antall retter. Vi foreslår å fokusere på de mest tilgjengelige og påviste oppskrifter.

Hvordan lage en burbot i en panne?

For å smake, sammenligner mange denne fisken med ørret, men bare den er mer fet. Derfor er det perfekt for matlaging i stekepanne. Kjøttet viser seg veldig saftig og velsmakende.

For å lage mat i en panne, ta: 350 g fileter, 40 gram mel, 75 g smør, 3 tomater, salt, pepper og greener.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Oppskrifter for matlaging, og kaviar og lever av denne fisken
 1. Hvis du kjøpte en hel kroppe, så lag fisken og klipp ut filene. Tørk det med salt og pepper, og kutt deretter i små biter. Rull filetstykkene i mel fra alle sider. Vask tomater og la en korsformet kutt på hver, og senk dem i et par minutter i kokende vann. Denne prosedyren vil gjøre det mulig å fjerne huden raskt. Del massen i halvdeler;
 2. I en stekepanne, varme oljen og deretter over middels varme, stek fisken til en vakker skorpe vises på begge sider. På denne tiden legger du en egen panne ved siden av den, som også må smelte litt olje. Stek forsiktig tomater på begge sider. På en tallerken legger du ut ristet filet, topp med tomat og dekorere med hakkede greener.

Hvordan i ovnen for å forberede velsmakende burbot?

Denne fisken er lik av mange som i det praktisk talt er det ingen bein, og kjøtt viser seg veldig velsmakende og saftig. Det er best å lage mat i folie med grønnsaker. Forberedt mat varer i 3-4 porsjoner.

Ta disse ingrediensene: 1,5 kg burbot, et par pærer og tomater, en haug persille, paprika, halv sitron, 2 ss. skjeer med olivenolje, salt og pepper.

Fremgangsmåte for fremstilling:

 1. Nalima rense, tarm, klipp fenene og fjern hodet. Deretter fjerner huden, gjør et snitt, fordelen er veldig enkel. Deretter vasker du kroppen igjen og tørker den med et papirhåndkle;
 2. Gjør forberedelse av grønnsaker, vask, og så kutt dem i små terninger. Grønnhakk og fest med grønnsaker. Tilsett salt, pepper og sitronsaft. Bland alt grundig;
 3. Nalima salt og pepper ute og inne, og deretter olje med olje. Fyll underlivet med en vegetabilsk blanding. Ta et bakeplate og dekk det med to lag med folie. I midten legg en pute av halvparten av de resterende grønnsakene og legg en kadaver på den. Det gjenstår å dekke toppen med resterne av grønnsaksblandingen. Brett folien i en improvisert pose slik at luften kan bevege seg fritt i den. Bake i en ovn, som skal varmes opp til 180 grader. Koketid - 30-35 minutter. Etter at tiden er gått, fjern bakearket, men ikke skru av folien ennå. La i noen minutter og deretter servere med sitronskiver.

Hvordan forberede burbot i rømme?

Takket være rømme er fisken veldig delikat og saftig. Den ideelle parabolen for denne parabolen er potetmos og ris. Mengden ingredienser er beregnet på 3-4 porsjoner.

For å lage mat i rømme, bør du ta slike produkter: Kroppe av stor burbot, 1 ss. mel, 2 fedd hvitløk, 1 teskje pepparkorn, 200 g rømme, salt og malt paprika.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Oppskrifter for matlaging, og kaviar og lever av denne fisken
 1. Fisk ren fra inngangene, vaske, kutt av hodet og, skar et snitt, skrell. Del kadaver i porsjoner og rull dem i mel. Stek i forvarmet olje i en dyppanne;
 2. Peel hvitløk med skiver og sett sammen med pepper til burbot. Separat, kombiner rømme med mel, bland og hell i fisken. Tilsett salt, rør og kok til klar. Server med paprika.

Hvordan lagrer du en leverbøtte?

Som nevnt er leveren av denne fisken en ekte delikatesse. Koking av det kan være mange forskjellige retter, vi foreslår å stoppe på pate, som brukes til å lage smørbrød, samt som fylling for baking.

Skal ta slike produkter: 300 g lever, løk, gulrot, 2 ss. skjeer av vegetabilsk olje, salt, pepper, 2 egg og 200 g grønne erter.

Fremgangsmåte for fremstilling:

 1. Lever vask i rennende vann, og så kutt det i store biter. Sett det i varmt vann, tilsett salt, krydder og kok i 5 minutter. på lav varme. Det er viktig å ikke bruke mye krydder, da dette vil ødelegge leverenes naturlige smak.
 2. Slip deretter leveren med kjøttkvern eller i en blender. Peel de hakkede løkene med en liten terning og stek dem på lav varme til de er røde. Deretter legger du til det revet gulrot. Sveiset og skrelt egg med erter perebeyte i en blender. Kombiner alle forberedte ingredienser, sett salt og pepper, og bland så grundig til homogen.

Oppskål av leverbacon - maks

Hver fisker kjenner denne retten, men den er utarbeidet veldig enkelt. Leveren kan spres på brød, og i nord synes det å være frosset, og deretter tynt kutt og spis med salt. Du kan forberede fisken på noen måte, men gjør en lever fra leveren.

Ta disse produktene: lever, salt, greener, laurbær, Borodino brød og agurk.

Fremgangsmåte for fremstilling:

 1. Fjern forsiktig leveren uten å skade galleblæren, og skyll den i rennende vann. Dyp i kokende vann og kok i 10-15 minutter.
 2. Til smak kan du sette laurbær, grønnsaker og salt etter smak. Brød kutt i stykker og podsushite det i ovnen eller brødristeren. Kok leveren kjølig, server med toast og stykker av agurk.

Hva kan du gjøre fra burbot roe?

Hvis du klarte å få en kroppe, som viste kaviar - det er hell, for fra det kan du lage mat en delikatessnakk. Det er best å salt det, hvordan å gjøre det nå, vil vi finne ut det.

Nødvendige ingredienser: 120 g salt, 2 ss. vann, 3 erter av pepper og kaviar.

Fremgangsmåte for fremstilling:

 1. Legg den rå kaviar i en kolander, og hell den over med kokende vann. Dette vil raskt og enkelt bli kvitt filmen, og kaviaret vil bli mykere.
 2. Legg eggene i en ren glassburk. Kombiner varmtvannet med salt og legg til pepper. Den resulterende løsningen avkjøles til 60 grader og fyller den med kaviar. Sett det i 3 dager i kjøleskapet, og du kan lage smørbrød.

Hvordan lage en burbot i en multivark?

I en multivark kan du lage fisk på forskjellige måter, for eksempel steke, stuing, bake, lage kokesuppe, etc. Vi tilbyr å lage koteletter, som sikkert vil med sin smak og juiciness.

Skal ta slike produkter: 1 kg filet, 400 ml melk, egg, 200 g hvitt brød, løk, vegetabilsk olje, brødsmuler, salt og pepper.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Oppskrifter for matlaging, og kaviar og lever av denne fisken
 1. Brød kutt i stykker og hell den med melk. Peel de hakkede løkene med en liten terning. Vask fileten, tørk og slip i en blender eller med kjøttkvern. Separat, visp egget med salt og krydder. Kombiner forkjøtt, mykgjort brød, løk og egg. Bland alt med en blender, og du kan gjøre alt med en vanlig skje;
 2. I koppen multivarka helle olje og slå på modusen "Baking" eller "Brenning". Skjær skjærene og kast dem i kjeks. Legg dem i en bolle med forvarmet olje og stek fra to sider til en rødbrun.

Burbot er svært velsmakende i noen av de foreslåtte oppskriftene, så du kan trygt velge selv noen valg. Forbered slike retter som for den daglige menyen, og for festbordet.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 + = 16