Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri

I sovjetiske tider, tilberedte nesten hver familie hjemmelaget godteri - "cockerels". En spesiell form og en enkel oppskrift gjorde det mulig å raskt tilberede søtsaker. Over tid var denne "tradisjonen" tapt, og mange begynte å kjøpe søtsaker i butikken.

Dessverre er kvaliteten på slike søtsaker i stor tvil, da mange produsenter bruker fargestoffer, mye sukker og andre stoffer som ikke er nyttige for kroppen.

Hvordan i huset for å lage kaker "cockerel"?

Vi foreslår å begynne med en klassisk oppskrift, som tidligere ble brukt. For å forberede er det nødvendig å ha en spesiell form, som tidligere var laget av jern, og i dag kan du finne flere moderne alternativer. 

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: 10 ss. skjeer av sukker og samme mengde vann, og en annen 1 ss. en skje full av eple cider eddik og vegetabilsk olje.

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri
 • Ta en emaljepotte og bland vann, eddik og sukker i den. Sett det på brannen og varm det opp grundig;
 • Når sukkeret begynner å oppløse, bør brannen reduseres til et minimum og kok sirupen til det er gyldent. Det er viktig å hele tiden røre massen slik at den ikke brenner ut;
 • For å kontrollere at sirupet er klart, drypp det regelmessig i en beholder med kaldt vann. Hvis det umiddelbart herdes, er sirupen klar. En annen måte å kontrollere beredskapen til slik karamell er fraværet av en eddik lukt;
 • Forsmøre formen og hell den tilberedte blandingen der. Pass på å sette stifterne inn i hvert hull. Når alt er kult, kan du åpne skjemaet og nyte de ferdige søtsaker;
 • En liten hemmelighet er at lollipops skinner, de må fuktes i varmt vann.

Hvordan lage lollipops uten eddik hjemme?

For tilberedning av søtsaker i henhold til denne oppskriften, trenger ikke å ha spesielle skjemaer, slik at alle kan bruke den. I tillegg må matlagingen bare bruke 20 minutter. 

For denne oppskriften, bør du lage slike ingredienser: 250 gram granulert sukker, 100 gram vann, 0,5 ts sitronsyre, et par dråper naturlig smak. Fortsatt å forberede et teppe av silikon eller matpapir, og til og med pinner.

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri
 • Ta gryten og kombinere vannet og sukkeret i den. Ta alt til å koke, men ikke over 130 grader. Tenk på at hvis karamell koker lenge, blir det bittert. Hvis det ikke er noe kulinarisk termometer, så bare slipp litt sirup i kaldt vann, noe som burde føre til dannelse av en ball;
 • Deretter legger du til matfargestoffer og aromastoffer. Bland alt og øk temperaturen til 160 grader. Denne gangen bør sirupen umiddelbart stoppe i vannet og bli svært vanskelig. Det gjenstår å tilsette sitronsyre og røre igjen;
 • Teppe eller papir, olje, men overdriv det ikke. Bruk en skje, hell ut karamellen, danner små dråper. I hver av dem, fest en stav og dreie den slik at den er i midten. Vent på at karamellen fryser.

Hvordan lage lollipops med kremkaramell hjemme?

En annen populær type sjokolade med kremaktig smak. De liker elskere av øm og meieriprodukter. Kokeprosessen er også enkel og rimelig.

For å lage kremete søtsaker hjemme, bør du lage slike produkter: 1 ss. sukker, 40 g smør eller 100 ml krem, og også vanilje.

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri
 • Legg i alt ingrediensene i kokekaret og lag dem i minimumsvarme. Som et resultat bør en homogen masse kaffefarge oppnås;
 • Du kan bruke molds, eller du kan bare ren rett. Smør alt med litt olje og hell den forberedte massen. Etter stivelse eller få lollipops, eller kutt laget i separate søtsaker.

Hvordan lage lollipops fra fruktjuice?

Takket være denne oppskriften, vil candies vise seg å være frukt. Dette alternativet er mer nyttig, og med ulike juicer får man forskjellige smaker. Lollipops tilberedt med denne oppskriften erstatter helt unhelpful store alternativer.

For denne oppskriften, bør du forberede slike produkter: 1 ss. ferskpresset juice, 150 gram sukker, kanel og vanilje. Den lyseste er godteri laget av bringebær, kirsebær eller jordbærjuice.

 • Ta en dyp metallpanne. I den, hell ut sukkeret og hell i fruktjuicen. Sett alt på et minimum av brann. Ikke hold på å røre, kok til massen blir homogen.
 • Når konsistensen begynner å skifte farge, legg til vanilje og kanel etter smak. Når boblene begynner å stige fra bunnen, slå av brannen;
 • Hell sirupen i oljert form, sett inn stikkene etter en stund og la den være helt herdet.

Hvordan lage sukker candy med sjokolade?

En annen opprinnelige oppskrift, tilberedning av deilige søtsaker, som å smake, er på ingen måte dårligere enn butikkalternativene, men det er mye bedre for dem. Kokeprosessen er ikke vanskeligere enn alternativene ovenfor. 

For å lage denne søte parabolen bør du ta slike ingredienser: 2 ss. sukker, 2 ss. skjeer med kakao, 50 g vann og 2 ts vegetabilsk olje.

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri
 • Kombiner alle ingrediensene i en dyp kasserolle og legg på en liten brann. Kok, rør kontinuerlig;
 • Sjekk om karamelen er klar på den måten vi er kjent med - drypp litt i kaldt vann. Hvis en solid ball dannes, er alt klart;
 • Bland blandingen i former og sett inn pinnene. Om ønskelig kan hakkede nøtter eller kandiserte frukter legges til søtsaker.

Oppskrift på sukker candy

Godteri tilberedt med egne hender har fordeler, fordi de ikke har smakforsterkere, smaker og fargestoffer. Vurder oppskriften på voksne, fordi ingredienslisten vil inkludere alkohol.

For denne oppskriften må du ta disse produktene: 250 g sukker, 50 ml konjakk og en veske av vanillin.

 • I gryten, kombinere ingrediensene og bland. Slå på brannen, kok opp og reduser brannen til et minimum;
 • Kok i 3 minutter, rør kontinuerlig og fjern sautépannen fra brannen. Del sirupen i oljede former. Sett spisepinner og vent til det er avkjølt.

Hvordan lage lollies fra en hoste hjemme?

I hvert apotek kan du kjøpe lollipops som bidrar til å bli kvitt sår. I dag har hver person muligheten til å lage mat hjemme med bare naturlige ingredienser. 

For å forberede lollipops, er det nødvendig å forberede slike produkter: 1 ss. vann, 2 ss. sukker, 2 ss. skjeer av honning, 1/4 ss. urter fra hoste.

Oppskrifter for søt tann eller hvordan lage mat nyttig hjemmelaget godteri
 1. Gressene fylles med vann og kokes i minst 20 minutter. under det lukkede lokket. Ferdig infusjon av belastning, og send igjen til en panne;
 2. Tilsett honning og sukker til væsken. Kok og kok over lav varme. Rør konstant for å ikke brenne;
 3. Når garnene allerede dannes, kontroller karamellen for beredskap med vann. Hvis krystallene begynner å vises, hell litt vann og mer honning og fortsett å gjøre den nødvendige konsistensen;
 4. Smør pergamentpapiret med vegetabilsk olje og med en teskje sirup dråper nær hverandre. Etter størkning, fjern pastulene og pakk dem i stykker av pergamentpapir.

Nå vet du hvordan du lager deilige og naturlige søtsaker hjemme.

Du kan eksperimentere med syltetøy, bær eller fruktpuré, legg til forskjellige nøtter, etc. Gled deg selv og din familie med hjemmelagde søtsaker.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

90 − = 85