Parafinolje: Kan jeg spise | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Parafinolje: Kan jeg spise

Parafinolje er et naturlig produkt som kan brukes i helt forskjellige livssfærer. Og de gjør det etter destillasjon av petroleum. Men på tross av at petroleum er ganske skadelig for alle levende organismer, vil slik olje ikke bare skade deg, men det vil også bidra til å takle noen helseproblemer. 

Parafinolje: Kan jeg spise

Det er også veldig nyttig for de som vil bli kvitt ekstra pounds. Prinsippet om dietter basert på det, er en fullstendig avvisning av vanlig vegetabilsk eller olivenolje, som du ikke bare kan bruke som et middel til steking, men som en dressing for salater.

Hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt med et protein diett, bør disse matvarene ikke være tilstede i dietten. Men noe trenger å fylle salaten. Og så kommer vi til hjelp av matparafin (eller, som det ellers kalles vaselin) olje. 

Ikke vær bekymret for potensiell skade for et slikt produkt for kroppen vår. Faktum er at det går gjennom så mange stadier av rensing at ingen molekyl av fotogen forblir i sin sammensetning. Et karakteristisk trekk ved dette produktet er at det ikke har noen uttalt lukt eller smak.

Så ikke tro at maten din etter å ha lagt til dette fantastiske verktøyet, vil publisere "aroma"Parafin. 

Parafinolje: påføring

På grunn av sin fantastiske helbredende egenskaper, er et slikt verktøy mye brukt på slike områder:

  • Medicine. Her er denne oljen uerstattelig, siden det nesten ikke forårsaker allergier. Det er også ofte brukt som grunnlag for å lage kremer, fordi på denne måten kan du gjøre krem ​​mer fordøyelig for huden vår, uten å overbelaste den med forskjellige fettstoffer. Ganske ofte blir vaselinolje brukt som avføringsmiddel. Men husk at bruk dette verktøyet i mer enn fem dager ikke er umulig. Ellers vil magen din opphøre å oppleve noen fettforbindelser som ikke kan påvirke helsen din. Så i alt du trenger å vite målet;
  • Kosmetikk. Merkelig nok, men medlen, som inkluderer paraffinolje, er veldig populær. Sannsynligvis er årsaken at etter flere økter av applikasjonen ser du at huden begynte å se mye bedre ut, og håret ble glatt og silkeaktig. Hemmeligheten til denne handlingen er dette verktøyets unike evne til å lage en tynn film over vår hud eller hår. Og det er takket være at fuktigheten ikke fordamper. Så det viser seg at på denne måten forlater vi kunstig fuktigheten som er nødvendig for kroppen vår, for hvilken han takker oss med et utmerket utseende;
  • I bransjen. Her kan du huske om et spesielt konserveringsmiddel basert på dette produktet, som smører overflaten med frukt for lengre lagring. 

Som du kan se, er bruk av petroleumsglass ganske vanlig, og i betraktning at sammensetningen er helt ufarlig og til og med nyttig for en person, er det nesten umulig å finne en tilsvarende erstatning for dette overraskende middelet. 

Vaselinolje for forstoppelse: indikasjoner og kontraindikasjoner

Og i dag begynner vi å studere kvaliteter av dette middelet med mageproblemer. Og uansett hvor vill det kan høres, men på tross av ideen til hver enkelt person ble problemet med forstoppelse møtt av alle.

Parafinolje: Kan jeg spise

Og hvis du ikke ønsker å innta en stor mengde svært tvilsomme farmakologiske preparater, kan resultatet etter det som ikke kommer, du prøve parafinolje. 

Behandlingen er som følger: Du må ta denne medisinen en teskje to ganger om dagen. Men som vi allerede har sagt, bør maksimal brukstid for denne behandlingsmetoden ikke overstige fem dager. 

Det er også nødvendig å behandle kvaliteten på det kjøpte produktet nøyaktig. For eksempel, sørg for at det ikke er nedbør i flasken, da dette tegnet kan indikere utilstrekkelig renhet av produktet. Også før hver bruk skal væsken i glasset ristes grundig. 

Oppmerksomhet vær så snill! Ikke bruk dette verktøyet for de som lider av akutt betennelse i mage-tarmkanalen, og har også en individuell intoleranse for slike legemidler. I alle fall, før du begynner å bli behandlet med denne metoden, bør du definitivt besøke legen din, da dette er den eneste måten å minimere eventuelle risikoer. 

Bruk av vaselinolje i kosmetologi

I dag brukes petroleumsglass ofte som en oljebase for dekorative kosmetikk eller til fremstilling av ansikts- og kroppspleieprodukter. Årsaken til en slik popularitet er at dette produktet gir noen kosmetikk med god spredning, noe som betyr at det er mye lettere å bruke et slikt kosmetisk produkt. Det skal også huskes at det kan brukes som beskyttelsesmiddel for huden under alvorlige frost eller vind. 

Parafinolje: Kan jeg spise

Men til tross for alle de positive egenskapene til dette fantastiske produktet, er det noen ulemper med det. For eksempel, vær oppmerksom på at når du legger på huden, oppretter oljen en film som ikke tillater fuktighet å forvitres. Og det virker - alt er bra!

Men la oss se på denne prosessen på den annen side: hvordan fuktighet ikke kan forlate huden vår, slik at oksygen ikke kan komme inn i det. Og av denne grunn etter en stund kan du bli eier av en liten irritasjon. Så bruk dette verktøyet med tankene! 

Muligheten for å bruke paraffinolje til mat

Nå med hensyn til bruk av paraffin eller vaselinolje til mat. Som vi allerede har sagt, brukes det ofte til å glasere frukt. Bevarende vann i dem, et slikt verktøy blir grunnen til deres lengre lagring.

Dette fantastiske produktet brukes også i konditori. Her, med hjelp, gjør du glasur og sukkerdekorasjoner. Det er også til stede i bakervarer.

Men husk: til tross for at denne oljen i seg selv er ganske nyttig for menneskekroppen, hvis du bruker det i store mengder, så er problemene med fordøyelsessystemet garantert for deg. 

Men vi er utdannede mennesker, og vi vil bruke en slik gave av naturen klokt. For eksempel foreslo ernæringseksperten Pierre Ducan en gang til for å bruke dette produktet som salatdressing. Vær også oppmerksom på at det ikke er anbefalt å bruke det til steking, da alle slags kjemiske reaksjoner som forekommer under påvirkning av høye temperaturer, ikke har blitt fullstendig studert ennå. 

I tillegg til å bli brukt som salatdressing, kan paraffinolje bli en av komponentene i produksjonen av hjemmelaget majones. For å gjøre dette trenger du tre eggeplommer, en teskje eddik, litt salt og pepper, to ts sennep og sytti milliliter parafinolje.

Matlagingsteknologien skal se slik ut: Legg ølene i en dyp skål og la den infiltrere ved romtemperatur i omtrent fem minutter. Legg deretter til alle ingrediensene unntatt oljen og bland dem grundig.

Parafinolje: Kan jeg spise

Etter at du har oppnådd en homogen masse, hell en tynn smuss av oljen i en bolle. Deretter blandes alt sammen med en mikser. 

Bland ingrediensene til majonen blir hvit og tykk. Du kan fylle noen majones med salat.

Dessuten er en slik dressing egnet for små barn. Men før du begynner å mate barnet ditt med slike produkter, sørg for å konsultere en lege, siden muligheten for å ha en individuell intoleranse ikke har blitt kansellert. 

Som du kan se, er produkter som inneholder paraffinolje nå mye brukt ikke bare i industrien, men også i medisin eller matlaging. Det viktigste er å bruke denne gaven av naturen klokt og alt vil være bra for deg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 20 = 22