Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk | pangudownloads.com
Matlaging velsmakende

Tilberede en deilig sommerrett – en salat av auberginer med tomater og hvitløk

Sommeren er fornøyd med overflod av forskjellige grønnsaker, hvorfra du virkelig kan lage mat. Eggplanter kan brukes ikke bare i stuvninger og andre andre kurs, men også i salater. De er nærende og svært velsmakende. Det er mange forskjellige oppskrifter, som vi snakker om nedenfor.

Oppskrift på salat fra eggplanter med tomater og hvitløk

Spesielt lenge i sommervarmen, vil du ikke stå nær komfyren, så mange husmødre foretrekker lette oppskrifter. Denne salaten er inkludert i denne kategorien. I tillegg er de nødvendige ingrediensene nesten alltid i kjøleskapet om sommeren.

For denne oppskriften, ta disse ingrediensene: 4 eggplanter, en hvit løk, 4 tomater, 9 fedd hvitløk, 1 ss. En skje med sukker, dill, persille, salt, pepper og olje.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • Begynn med hovedbestanddelen, som skal kuttes i en medium kube, tilsett salt og la i 30 minutter. Denne prosedyren vil bli kvitt unødvendig bitterhet. Etter at tiden er gått, skyll den blå i rennende vann. Kut løkene i små terninger;
 • I en stekepanne, varme litt olje, legg løk og dryss sukker. Takket være dette vil løkene vise seg som karamell. Etter å ha kjøpt en gylden farge, legg til blå og smør under lokket på minimum varme til klar;
 • Å lage en varm salat, å skifte innholdet i den valgte tilførselstank, tilsett hakkede tomater, hakkede urter, hvitløk gått gjennom pressen. Legg deretter salt og eddik, og bland deretter alt grundig og server umiddelbart.

Oppskrift på salat fra bakt eggplanter, tomater og paprika

Denne vegetabilske snacken blir tilberedt raskt. Den er perfekt kombinert med forskjellige typer kjøtt, og er spesielt velsmakende med shish kebab. I tillegg sprer denne retteren menyen til vegetarianere. Grønnsaker kan tilberedes både i ovnen og på grillen.

For denne oppskriften, ta disse ingrediensene: 2 eggplanter, paprika og en hvitløksklite, 3 tomater, en pære, en haug med greener, 1 ss. skje med sitronsaft, 2 ss. skjeer av vegetabilsk olje, sukker, pepper og salt.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • Grønnsaker og grønnsaker vasker og drenerer. Hele blå og peppers lå på et bakeplate, som tidligere var dekket med pergamentpapir. Pierce grønnsaker på flere steder for å hindre dem i å briste. Bake i en ovn oppvarmet til 220 grader. Pepper kommer ut etter 25 minutter og blå i 45. Det er viktig at grønnsakene er myke. Hvis du vil fjerne skallet, deksel pannen med matpapir og la det gå i 15 minutter;
 • Bakte grønnsaker og tomater skal hakkes i terninger. Løk peeling og slip inn i halvringer. Gjennom pressen, hopp over hvitløk og hugg greenene;
 • Kombiner alle tilberedte grønnsaker, tilsett sukker, salt og pepper. Bland godt, legg til sitronsaft og smør. La oppvasken i kjøleskapet suge.

Salatrecept med aubergine, tomat og ost

En annen versjon av sommersalat, som takket være osten blir mer tilfredsstillende, og den uvanlige marinade gjør den original og meget velsmakende.

For denne oppskriften, ta følgende komponenter: 2 eggplanter, 8 tomater, 8 ss. skjeer med olivenolje, 225 gram fetaost, 1,5 ss. skje av balsamicoeddik, 1 ss. skjeen hakket basilikum, 200 ml rømme, salt, pepper og paprika.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • Det første du må gjøre er å fjerne huden fra tomater. For å gjøre dette, senk dem i et par sekunder i kokende vann, etter å ha tverrsnittet. Deretter fremstilles tomater skåret i to halvdeler, og plassere dem på pannen, som lå et pergamentpapir, kuttet opp. Stryk dem med olivenolje og bake i en time ved 200 grader. Etter det, kult;
 • Det neste trinnet i forberedelsen av salat - skiver blå skiver over. Bredden skal være ca 1 cm. Spred på bordet, salt på hver side og la det stå i 20 minutter. Etter at tiden er gått, tørk med et serviett og smør hvert stykke med olivenolje og krydret med pepper. På varm olje, stek alle porsjoner på hver side i ca 20 minutter;
 • Ta en stor bolle og sett 6 ss. skjeer med olivenolje, hakkede basilikum og balsamicoeddik. Bland alt og legg eggplanter i den forberedte marinade;
 • Det er på tide å servere en salat. Ta platene, legg salatblader, og på dem i en vilkårlig rekkefølge tomater og eggplanter. Legg fatet med ost og dryss med den resterende marinade. Server med rømme og paprika.

Oppskrift på salat med stekte eggplanter og tomater på koreansk

Koreanske salater er veldig populære, og alt takket være deres piquancy. Dette er et flott tillegg til enhver form for kjøtt. Det tar omtrent en time å lage mat.

For denne oppskriften, ta følgende komponenter: 2 eggplant, tomat og paprika, og løk, 4 fedd hvitløk, 1 ss. skje av eddik, 2 ss. skjeer av vegetabilsk olje, 1 teskje sukker, salt, pepper og greener.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • Blå vask, skrell og kutt langs platene. Legg dem på en flat overflate og salt på begge sider. La på i en halv time, og etter tiden klemte ut den dannede juice og stek i olje til en hyggelig rødlig skorpe. Når de avkjøles, kuttes i strimler;
 • Deretter håndterer du søte pepper og tomater, som du må kutte i strimler, men hakk løket med halvrot. Og legg grønnsakene til det blå. Spice hvitløk og krydder gjennom pressen. Send deretter hakkede greener. Bland godt og la i en halv time.

Oppskrift på en varm salat fra eggplanter og tomater på en grill

Sommeren er tiden for piknik og turer til dachas. Til en shish kebab er det mulig å tilberede en velsmakende og enkel tallerken, som ikke krever noen kulinariske ferdigheter. Mengden av produkter beregnes på 4 porsjoner.

For denne oppskriften, ta følgende ingredienser: 6 eggplanter, 1/4 ss. olivenolje, 2 fedd hvitløk, 1,5. Art. kirsebær, grønn løk, 2 ss. skje med kapers og balsamicoeddik, 3 ss. skjeer hakket persille, salt og pepper.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • Blå kutt i små sirkler og olj dem. Plasser på en rist og stek på en oppvarmet brazier på hver side i 2 minutter. Det burde resultere i en rødbrun. Stykker på parabolen;
 • Til dem legger kirsebæret kutt i halve. Dryss hakkede løk og persille. Der sendes også strimlet kapers og hvitløk;
 • Separat, bland eddik og olje, tilsett salt og pepper, bland godt og dryss salaten med den tilberedte sausen.

Oppskrift på salat med auberginer og tomater "Caprese"

En kjent italiensk tallerken kan tilberedes fra grønnsaker som er i hagen og i hver butikk. Det kan tilberedes til ferie, piknik og for en vanlig middag. Kokens varighet - 20 min.

For denne oppskriften, ta følgende komponenter: 2 aubergine, 100 g rødløk, 1 fedd hvitløk, 35 g olivenolje trøffelolje, 50 g knust parmesan, soyasaus og balsamico lotions, og en annen 225 g mozzarella ost, 100 ml oliven av smør og 350 g kirsebær.

Tilberede en deilig sommerrett - en salat av auberginer med tomater og hvitløk
 • For å starte det koster det å marinere mozzarella. For å gjøre dette, kutt ostkulene i tynne skiver og hell i soyasaus, smør og dryss med hakket hvitløk. La i 20 minutter;
 • Blå skåret i tynne skiver med en tykkelse som ikke er større enn 0,5 cm. Legge dem på et brett og dekke med pergamentpapir, som må være godt smurt. Sett bakeplassen i ovnen, oppvarmet til 200 grader. Kok i 20 minutter. opp til gylden farge;
 • Kirsebær kuttes i halvdeler, og hakk løkene i halvringer. Kombiner og bland med hendene dine. Deretter send balsamico, smør og hakkede hvitløk;
 • Ta en langstrakt tallerken og legg ut, skifte den blå med osten. Hell marinaden. På sidene la tomater med løk. Dryss med knust ost og grønnsaker på toppen. Stryk toppen med trffelolje.

Som du kan se, med stekte eggplanter kan du lage mat mange forskjellige retter som ikke bare er velsmakende, men også nyttige. Sommeroppskrifter vil hjelpe deg når du trenger å behandle noe uventet uventede gjester.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 87 = 91